Benim mucizem size mucize getirsin.

Kızlar çatlatma iğnemin 13.günü Buda testim sizce iğnemi hala
Sizin tüp bebek mi aşılama mı? Benim transferin 7. Günü silik çıkmıştı.. dondurulmuş embriyo ile transfer öncesi yumurtam olmaması için ilaç kullanmıştım ama buna rağmen kaçak yumurtam olmuştu ve catlatma iğnesi vurulmuştum.. bende idrar testinde silik çizgiyi görünce belki çatlama iğnesi etkisi demiştim ama cok şükür hamileymişim umarım sende hamilesindir ❤

Benim sadece çatlatma iğnesi canım bugün 13.günüm

Anladım cnm o zaman kan tahlili yaparsan çıkar 13. Gün olmuş.. idrar testini yeniledin mi peki.. ben günde 10 defa yapıyordum
Valla diğer iki tedavimde deli gibi bende günde çok defa yapardım ama bilmiyorum birazdan yapsam mu ki
Erken gebelik testi yok yanımda gerçi onlardan çok güvenmiyorum en düşük hcg ölçüyor oda yanıltıyor
En iyisi normal gebelik testi

Ben sunu merak ettim hsg filminde rahim yapisikligin bellı olmadi mı yazmıyor muydu raporda anlamadım yazması lazımdı de neye dayanarak rahim yaoısıklıgı dedi

Ben sunu merak ettim hsg filminde rahim yapisikligin bellı olmadi mı yazmıyor muydu raporda anlamadım yazması lazımdı de neye dayanarak rahim yaoısıklıgı dedi
Iki defa çektirdim iki farklı doktorda maalesef göremediler onların göremediğini maalesef ki bende yorumlayamazdım.. en son gittiğim doktor gördü ve histeroskopi oldum rahmimin Y şeklinde olduğunu söyledi.. Bu sorunda hamile kalsam bile düşüğe sebep olacaktı ki ilk normal gebeliğimde düşük yaptım ben.. sonra normal hamile kalsam dahi 3- 4 aylıkken rahim içi yapışıklığım olduğu için erken doğum ile ölü doğum yapma riskimde coktu tüp bebek şansımda azdı maalesef..

Merhaba çok sevindim gerçekten . Yazınızı okurken içim pır pır etti sağlıkla kucağına alırsın inşallah ben ilk tüp bebek tedavisinde 8 .haftada kaybettim bebeğimi. Genetige bakıldı birşey bunamadi. İkinci tüp bebek kimyasal oldu. İ san hep kendinde bir suç arıyor. Şimdide tekrar istiyorum ama psikolojik olarak çok hazır hissetmiyorum. Transferden sonra nelere dikkat ettin. Ne yaptın yada ne yapmadın

Haber ver lütfen insallah güzel haberlerle gelirsin olmaz isede üzülme sakın bir daha denersin olmazsa bir daha
Canım dayanamadım az önce bir test daha yaptım sabahkine göre biraz daha mı koyu yoksa bana mı öyle geliyor
birinci resim sabahki
ikinci resim yeni yaptım az önce

Eklentiler

• 04EC41D1-3CE9-4988-9AF7-8BAC95C97116.jpeg
    163,8 KB · Görüntüleme: 238
  • D6F1823B-61E6-46C5-A854-0B7988FB5EB6.jpeg
    171 KB · Görüntüleme: 242
Kaç ayda 5 milyondan 150 milyona çıktı bende 2.5 aydır uyguluyorum bunları hatta fazlasını yarın test günümüz hamilelerin duası kabul olurmuş inşaAllah eşimin değerleri düzelirde bende gebe kalırım

allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah okurken ağladım resmen benim transfer öncesi 3'üncüye histeroskopi olmam gerekiyor ve maalesef bunun için madddi olarak hazır değilim

allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah okurken ağladım resmen benim transfer öncesi 3'üncüye histeroskopi olmam gerekiyor ve maalesef bunun için madddi olarak hazır değilim
Rabbim yardımcınız olsun ve inanın bir mucize oluyor .. histeroskopi sonrası başarı şansı çok yüksek.. Dilerim sizde en kısa zamanda evladınıza kavuşursunuz ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…