Benim mucizem size mucize getirsin.

Merhabalar hikâyeniz beni çok etkiledi. Inşallah herşey çok güzel olur bizim içinde. Bizimde 3yildir çocuğumuz olmuyor benim yenilerde pco çıktı seker hastasiyim ve bu hastalik beni cok korkutuyor. Hamile kalirsam bebegimi saglikla dunyaya getirebilir miyim diye cok korkuyorum. Fakat henuz bir hamilelik olmadi esimde varikosele bagli sperm azligi ve sperm hareket azligi var. Siz esinizin sperm sayisini nasil arttirdiniz cok merak ettim lutfen bana da soyleyin

Gözünüz Aydın olsun canım benim. Ah bu süreç benim öyle uzun ki... 7 sene önce evlendim Pcos olduğum için hemen tedaviye başlamak isterdim. Maddi anlamda borcum çoktu ve eşim evlenmeden önce ağır bir trafik kazası geçirmişti o günden sonra adetten tamamen kesilmiştim. Neyse bulunduğum şehirde üniversite hastanesinde vardı sadece tüp bebek. Oraya gittim 3 kez aşılama tedavisi gördüm ancak hiçbirinde yumurta toplama yapılmadı. Doktor yumurta az diyerek iptal etti. Buraya kadar yumurtam az diyordum. (bu arada öğrendim ki üniversite hastanesinde yumurta toplama işleminin iptal olmasının nedeni benden değil doktordanmış bunu hemşireden öğrendim) Neyse yakın bir şehirde çok bilindik bir hastaneye gittim. Doktorum çok yüksek doz ilaç veriyordu günlük 375 ml gonal f ile başladım. Yanında cetrodit de vardı. Neyse 20 adet yumurtam toplandı 17 tane döllendi öyle olunca 5 güne gidildi ve 5 tane blast kaldı. Arkasından kusma ve bayılmalar başladı. OHSS yaşadım. Kendi kadın doğum uzmanım en az 35 yumurta daha gelişmiş dedi.Neyse arkasından portal ven tromboz hastası olduğumu öğrendim karaciğerde büyüme ve hasar da vardı.( bu arada tüp bebek uzmanım sen anne olamazsın ölürsün ben transfer yapmam dedi ama sebebini sonradan anladım ki kendisi başına dert almak istemiyormuş.) neyse bu hastalık Aylarca araştırıldı sebeplerine bakıldı. En son ilaçlar yüzünden dendi. Tüp bebekte mutlaka Kan sulandırıcı verilmesi gerekiyormuş . Ömür boyu sabah akşam kan sulandırıcı iğne kullanmak zorunda olduğum söylendi. 3 senedir doktor doktor geziyordum manevi ve maddi anlamda çöktüm. En az 3 tüp bebek tedavisi masrafı harcadım ama sağlığımda düzelme yoktu ya da net bir cevap. Psikolojikmen ayakta durmak adına savaştım sanıyordum ama anksiyete oldum. Duygusal yeme bozukluğu oldu ve 100 kilo oldum. Pcosla çok zordu. Bu yaz İstanbul’da dünyaca ünlü bir girişimsel radyoloji ve kanser uzmanına gittim. İlk kez şansım yaver gitti. kontrol altında transfer olabilir dedi. Cumartesi günü hem yaşadığım şehirde bir özel hastanede hem de dondurulmuş embriyolarımın olduğu hastanede çalışan doktorun transferi gerçekleşirdi. Öyle içimi dökmek istedim

çok sevindim senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…