Benim mi adım atmam lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahahah kapı boyamaya çok güldüm ya belki haklısınız ama mesele minik geri çekilmek yoksa istemediğimi falan düşünüyor ters veya soğuk yapınca :KK53:

Teşekkür ederim o zaman efenim yorumunuz için ben de ufaktan işleri kıvama getireyim bari artık bi sonraki görüşmede yer yapayım da sahneye çıksın :)

Ters veya soğuk yapmak yok, olay o değil. O geri çekildiğinde sen de geri çekileceksin. Asla asla ilk adımı atma, ilk açılan olma. O sana yanaştığında soğuk yapma ama, sıcacık ol, geri çekildiğinde sen de geri çekil kendi hayatına bak hiç üzerine gitme. Sende sıcaklık buldukça o gelir zaten. Ama karşındaki üstüne gittikçe kaçan bir adam, herkes söylüyor hala diyorsun yer yapayım :)) yapmaaa. Bırak o yapsın.

Yaşlarınız kaç merak ettim çok tatlı heyecanlar duyuyorsunuz da:) dönem taktik dönemi maalesef ilişkiler böyle yürüyor ama siz içinizden geldiği gibi davranın kendiniz olun sanırım adam bu özelliğinizden etkilenmiş. Yine de biraz geri durmakta fayda biraz da o size gelsin :)

Adamin yaptiklarinda bir terslik göremiyorum. Sen A deyip, sonrada B demek istemiyorsun. Adamda B'yi sordugunda "Uff hep ben demem lazim" triplerine giriyorsun. Adamin her yaptigi, her söylediginden bir mana cikarmaya calisiyorsun. Ve söylemem gerek, o face'teki "siir" paylasimlar cidden cok ergence.

Yani biraz akisina birak. Onun ile zaman gecirmenin keyifine bak. "Biz neyiz, nasiliz" sorularini kenara birak. Sürekli romantik anlarin pesine kosma. "Ilk bulusma nasildi" gibi sorular sorma. Begenmeseydi, senin ile zaman gecirmezdi.

Yani kendini bu kadar kasma. Insta ve face'e layik bir iliskinin pesine kosma. Sürekli romantik cümleler bekleme "aaay kizlar bana ne dedi biliyormusunuz" tadinda. Rahat ol.

ya duyguların çok kabarmış o yüzden lak diye söyleyeceğim.

adamın sana karşı içinde ele dokunur cinsten bir duygusu yok bence. olsa her türlü belli ederdi, sürekli kendini geri çekmesi başkası var mı diye sorması ondan gibi geldi. hani birbiriniz için tek olmadığınızı ima ediyor belki başka görüştüğü birileri de olabilir. sen emin misin sevgili olduğunuza ve sadece birbirinizin olduğuna hayatında? ben utangacım ayağına soğukluğunu kapatıyor gibi geldi bana.

Yaşlarınız kaç merak ettim çok tatlı heyecanlar duyuyorsunuz da:) dönem taktik dönemi maalesef ilişkiler böyle yürüyor ama siz içinizden geldiği gibi davranın kendiniz olun sanırım adam bu özelliğinizden etkilenmiş. Yine de biraz geri durmakta fayda biraz da o size gelsin :)

Ben 25 o 29 :)
Öyle zaten her konuda çok tutkulusun, cıvıl cıvılsın, direktsin bu çok hoşuma gidiyor dedi
Ben ne yaparsam heyecanla yaparım zaten yapım bu sakin değilimHoppa

bu utangaçlık değil ama garanticilikte değil.
madara olmaktan korkuyor sanki:)

Hahah onu da düşündüm de ben hoşlanmadığım adama bile kehkeh yapmam ki aman bi de erkeklere cesur derler, bütün ilişkilerimde ben daha cesurdum valla hep de ben başlattım bu hisler mevzularını :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X