Benim mi adım atmam lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olur mu dersiniz? Ya nereden anladınız bana da anlatın valla kalbim hep endişe içinde olacak mı olmayacak mı hani Bi ilişki öncesi bilirsiniz karşı taraf da öyle hissediyordur ama yine de kalbiniz pit pit eder acaba der ya öyleyim her gün ya
Kaybetme korkusu var bu garanticiligi bu yuzden,zamanla zaten sana guvendikce yumusayacaktir...20.bulusmanizi bile planliyor falan sana boş olduğunu asla dusunmuyorum

Bu iş olur valla olur da, sen gizemli olmaya devam edersen olur. Bak o da sıkıştırıyor seni, kıskanıyor, soruyor. Ama aynı şeyi sen yaptığında hoşuna gitmiyor. Fark etmedin mi adamın kovalamak hoşuna gidiyor :) üstüne gitme, benim hislerim ciddi falan nolur deme bu aşamada. Sen böyle tatlı flörtöz davrandıkça zaten o sana bağlanacak, sen minik minik geri çekildikçe sana gelecek. Eşitlenin istiyorsunuz ya, sen sorma, sen de üstü kapalı daha emin olunamayacak cevaplar ver, elbette ilgini belli et ama aşkımdan ölüyorum sen benimsin değil de güzel hissediyorum çok mutluyum yanında gibi. Kaybetmekten korksun, öyle olmadığında kapı boyuyor baksana :) sıkıştırmazsan çok güzel olur bu iş, ama adım atmak değil asıl geri çekilmen lazım tam tersi :) tut kendini darlandıkça gel bize söylen :)

Sana karşı hisleri var ama kendini garantilemek istiyor senden emin olmak istiyor. Bu yüzden utangaç tavırlı davranıyor. Senin hislerinden emin olduktan sonra sana deli gibi aşkını haykıracak:)

Koskoca adam ne kadar Çekingen olabilir ki herseyi sana söyletmeye Çalışıyor.

Evet bence bilerek Nazlı Nazlı davranıyor ve sizin duygularınız daha yoğun sanki

Ben bi kere serzenişte bulunmuştum işte görüşmemiz konusunda
Ne istiyorsun diyor
Bunu da çok ısrar etti mesela ne istiyorsun diye
Ben de görüşmek, konuşmak, seni tanımak diye kıvırdım ...

Ben: Bu hayatta isteyip elde edemediğim bir şey olmadı çok hırslıyımdır
O: Ne istiyorsun
Ben kem küm yaptım geveledim hani muzip biraz da çünkü onu istiyorum
O ısrar etti iki üç kez ben de en sonunda başarılı olmak istiyorum deyip çıktım o da hmm yaptı hayal kırıklığına uğramış gibi bu kadar

Mesela bir keresinde ona bakıp gülüyordum
Noldu dedi
Hiç diyorum gülümsüyorum hala
Noldu söyle söyle diye ısrar edip gıdıklıyor
Ben de öldürsen söylemem dedim

şu muhabbetlerden bişey anlamadım. suratına bakıp güldünüz,s onra söylemediniz vs sebebiniz ne ki neden normal muhabbetler etmiyrosunuz da gizem kasıyorsunuz?

Adamın çekingenlikle en ufak bir alakası yok. Ki tanıdığım hiçbir kovada çekingenliğe denk gelmedim. Aksine ego okşaması, fantazi dünyası, poh pohlanma gibi hissettirdi bana. Bu kadar çok dile getirmeyin duygularınızı. Siz net bi şeyler görmek istiyorsunuz, beyfendi şımartılmak istiyor.

Sana karşı hisleri var ama kendini garantilemek istiyor senden emin olmak istiyor. Bu yüzden utangaç tavırlı davranıyor. Senin hislerinden emin olduktan sonra sana deli gibi aşkını haykıracak:)

Son cümlede dalga mı geçtiniz ki :110:

Eniştem ağır adam. Kendini ağırdan satıyor. Biz de masallah tezcanlıyız her şey hemen olsun istiyoruz.

Valla ben anlamam, altınımı hazırladım bekliyorum. O düğün yapılacak!

Çok şekersin ya sen zaten nedime olacaksın :) :KK200:

Kaybetme korkusu var bu garanticiligi bu yuzden,zamanla zaten sana guvendikce yumusayacaktir...20.bulusmanizi bile planliyor falan sana boş olduğunu asla dusunmuyorum

Kaybetme korkusu açısından bakmamıştım hiç ama haklısınız. Başlangıçta böyle değildi, ne zaman aramızdaki şeyler yoğunlaşmaya başladı o zaman böyle oldu. Hatta ben aşık olduğumuz anı hatırlıyorum, ilk öpüşme sırasındaydı. Ondan sonra böyle her şeyi bana söyletir, ısrar eder oldu, öncesinde hep lay lay lom birbirimize yılışıklık ederdik eğlenirdik. 20. buluşmayı da planladığını düşünmemiştim ay körüm resmen, birimiz kör birimiz sağır :KK70:
Teşekkür ederim ya içime su serptiniz valla

Bu iş olur valla olur da, sen gizemli olmaya devam edersen olur. Bak o da sıkıştırıyor seni, kıskanıyor, soruyor. Ama aynı şeyi sen yaptığında hoşuna gitmiyor. Fark etmedin mi adamın kovalamak hoşuna gidiyor :) üstüne gitme, benim hislerim ciddi falan nolur deme bu aşamada. Sen böyle tatlı flörtöz davrandıkça zaten o sana bağlanacak, sen minik minik geri çekildikçe sana gelecek. Eşitlenin istiyorsunuz ya, sen sorma, sen de üstü kapalı daha emin olunamayacak cevaplar ver, elbette ilgini belli et ama aşkımdan ölüyorum sen benimsin değil de güzel hissediyorum çok mutluyum yanında gibi. Kaybetmekten korksun, öyle olmadığında kapı boyuyor baksana :) sıkıştırmazsan çok güzel olur bu iş, ama adım atmak değil asıl geri çekilmen lazım tam tersi :) tut kendini darlandıkça gel bize söylen :)

Ahahahah kapı boyamaya çok güldüm ya belki haklısınız ama mesele minik geri çekilmek yoksa istemediğimi falan düşünüyor ters veya soğuk yapınca :KK53:

Yok ya ne dalgası gayet ciddi dedim o da sevinç gülücüğü:) emin adımlarla ilerlemek istiyor bu yüzden sizin sevginizi sorguluyor

Teşekkür ederim o zaman efenim yorumunuz için ben de ufaktan işleri kıvama getireyim bari artık bi sonraki görüşmede yer yapayım da sahneye çıksın :)

Kaybetme korkusu açısından bakmamıştım hiç ama haklısınız. Başlangıçta böyle değildi, ne zaman aramızdaki şeyler yoğunlaşmaya başladı o zaman böyle oldu. Hatta ben aşık olduğumuz anı hatırlıyorum, ilk öpüşme sırasındaydı. Ondan sonra böyle her şeyi bana söyletir, ısrar eder oldu, öncesinde hep lay lay lom birbirimize yılışıklık ederdik eğlenirdik. 20. buluşmayı da planladığını düşünmemiştim ay körüm resmen, birimiz kör birimiz sağır :KK70:
Teşekkür ederim ya içime su serptiniz valla
Hersey bi yana gecen konunda anlattıgin tacizinden buz olup kacmadiysa geriye mutlu son kaliyor
Tadini cikar :)))

adım atmamış siz zaten koşmuşsunuz :))
daha adım falan atmayın.
biraz ketum olun. merak ettirin. sorduğu soruları ustaca geçiştirmeye bakın. ama tersleyerek değil.
hem yeşil ışık yakın, hem belirsiz kalsın.
gerçi adam biliyor niyetinizi ama biraz geri çekin kendinizi, biraz o merak etsin ne düşünüyor diye, o kıvransın.
burçlardan çok anlamam ama kova ile dans etmek kolay değil, nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde etrafımda hep gözlemlediğim ilişki başlatan onlar bile olsa sonunda hep kova peşinden koşturan oluyor, dikkatli olun.
ama siz de yay özellikleri taşıyorsanız enerjiniz yüksektir, değişikliğe açık, çok yönlüsünüzdür.
(kendimden biliyorum :)) )
size olan ilgisinin sürdürülebilir olması için güzel özellikler bunlar :)

Hersey bi yana gecen konunda anlattıgin tacizinden buz olup kacmadiysa geriye mutlu son kaliyor
Tadini cikar :)))

Ahahahahah utandırmayın beni :KK70:
Kaçmadı valla hatta problem etmedim çok seni tanımıyorum sonuçta o yüzden yargılamak istemedim dedi hatta evlensek naparsın bana kimbilir dedi:KK70:
Ya çok minnoş bi adam burda herkes egosu kalktı falan diyor ama o gün bile egosu kalkık değildi, değil zaten cidden kendi halinde biri, özür bile diledi iki kez üzerine :KK70:

adım atmamış siz zaten koşmuşsunuz :))
daha adım falan atmayın.
biraz ketum olun. merak ettirin. sorduğu soruları ustaca geçiştirmeye bakın. ama tersleyerek değil.
hem yeşil ışık yakın, hem belirsiz kalsın.
gerçi adam biliyor niyetinizi ama biraz geri çekin kendinizi, biraz o merak etsin ne düşünüyor diye, o kıvransın.
burçlardan çok anlamam ama kova ile dans etmek kolay değil, nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde etrafımda hep gözlemlediğim ilişki başlatan onlar bile olsa sonunda hep kova peşinden koşturan oluyor, dikkatli olun.
ama siz de yay özellikleri taşıyorsanız enerjiniz yüksektir, değişikliğe açık, çok yönlüsünüzdür.
(kendimden biliyorum :)) )
size olan ilgisinin sürdürülebilir olması için güzel özellikler bunlar :)

Ben sevdi mi böyleyim ya yaymışsınız biliyorsunuzdur
Öyle taktik maktik yok ki bam bam neysem oyum diyerek gösteririm yani :)
Peşinden koşturmaksa geçen köprüden geçerken başladım koşmaya hadi ben gidiyorum diye, o da nereye gidiyorsun yolu bilmeden diye peşimden koştu o sayılır mı :KK70:
Ay çok güldük ama işte böyle bi kadınım :KK53:

Ben sevdi mi böyleyim ya yaymışsınız biliyorsunuzdur
Öyle taktik maktik yok ki bam bam neysem oyum diyerek gösteririm yani :)
Peşinden koşturmaksa geçen köprüden geçerken başladım koşmaya hadi ben gidiyorum diye, o da nereye gidiyorsun yolu bilmeden diye peşimden koştu o sayılır mı :KK70:
Ay çok güldük ama işte böyle bi kadınım :KK53:

ahajajaha sayılır canım neden sayılmasın.
biraz oyuncu yanınızı kullanın canım, her kartı açık oynamak zorunda değilsiniz içim dışım bir benim diye :))

Gelinin kız kardeşi topuzumu yaptırdım evde hazır bekliyorum topuzla.
Keşke düğününüze benimkiyle gelsek ahdah sen döversin gerçi onu :KK70:

Şaka bir yana baldız olarak diyorum ki adamın sana meyli var ama güvenli oynuyor adam. Zaten sessiz sakin bir bey, senden emin olmadan kendini açmıyor. Adım adım gideceğiz kuzucum, hayallerimiz büyük ama avımızı ürkütmeden yaklaşacağız.

Bence her sey olmasi gerektigi gibi ilerliyor. Adam da bos degil o da cekingen belli ki. Hem daha 3.bulusmaymis bosverin zamana yayin, acelesi yok. Oglan da begenmis zaten kacacak hali yok. :) Kafaniza takmayin...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X