Benim mi adım atmam lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.830
51.658
Merhaba sevgili kk üyeleri

Biz 1.5 aydır biriyle görüşüyoruz.
Kendisi çok şeker arada bazı yanlış anlaşılmalar falan oldu ama oturduk çözdük birbirimizi anladık.
Ancak şöyle bir şey var bana ben çok utangacım sen beni açarsın zamanla dedi

Ve her şeyin ilk adımını benden bekliyor
Mesela birkaç örnek vereyim

Ben bi kere serzenişte bulunmuştum işte görüşmemiz konusunda
Ne istiyorsun diyor
Bunu da çok ısrar etti mesela ne istiyorsun diye
Ben de görüşmek, konuşmak, seni tanımak diye kıvırdım ...

Ben: Bu hayatta isteyip elde edemediğim bir şey olmadı çok hırslıyımdır
O: Ne istiyorsun
Ben kem küm yaptım geveledim hani muzip biraz da çünkü onu istiyorum
O ısrar etti iki üç kez ben de en sonunda başarılı olmak istiyorum deyip çıktım o da hmm yaptı hayal kırıklığına uğramış gibi bu kadar

Mesela bir keresinde ona bakıp gülüyordum
Noldu dedi
Hiç diyorum gülümsüyorum hala
Noldu söyle söyle diye ısrar edip gıdıklıyor
Ben de öldürsen söylemem dedim

Bunun gibi. Yavaş yavaş sormaya başladı bazı şeyleri de mesela telefonumda alarm açık kalmıştı önceki günden, ben de ayy bi sus diye kapadım çalınca. Biri mi aradı yoksa alarm mıydı o dedi ben şirin buldum böyle ufak da olsa ilgi göstermesini
Mesela telefonumu yere koydum eminim tuvalete gittim, geldiğimde koltuğun üstündeydi, telefonuma sürekli clink click mesaj geliyordu şifre var telimde ben şaşırdım yerden nasıl oraya çıktı diye kurcaladı mı bilmiyorum ama garip gelmişti işkillenmiştim döndüğümde bi yere bi koltuğa bi ona baktım (yalan söylemicem bu biraz rahatsız etti)

Mesela ben senle görüşmeyi direkt kabul ettim diğer seçeneği düşünmedim bile dedim
Hemen diğer seçenek ne diye atıldı
Senle görüşmemek dedim güldüm
Sanki birini bekliyor gibiydi diğer seçenek deyince

Ama gel gelelim ben buna ilk görüşmemiz hakkında ne düşünüyorsun dediğimde (3. görüşmede)
İyiydi bence dedi
Nasıldı demiyorum ne hissediyorsun ne düşünüyorsun, böyle hissediyorum, böyle düşünüyorum tarzı cevapla dedim
Bana 20. buluşmada sorulacak soruları soruyorsun bu 3. görüşmemiz yarın da evlenecek miyiz deyip gülümsedi Bana 2. görüşmedeki sorularını düşününce bu kadın bana evli olsak neler yapar diye düşündüm dedi güldü

Mesela ben facebook durumuma şunu yazdım: Uyuşturucu kullanmadan uyuşturucu kullanmış olmak gibi, kuşlar daha bir cıvıl cıvıl, renkler daha bir renkli ve pırıl pırıl :) (bu bariz burada aşktan bahsediyorum yani bu rahatsız etmiyor onu benim böyle hissetmem ama kendi hislerini sorunca 20. buluşma kuralı oluyor)
Bunu gösterdim, anlamadı şapşal kime yazdın dedi
Sana yazdım dedim
Çok şirin olduğunu düşündüğünü söyledi gülümsedi

Ya işte hep bunlar mesela problem etmiyor konu benim hislerime gelince o beni sıkıştırıyor, söylettiriyor ne düşündüğümü hissettiğimi ama konu ben ona soru sormaya gelince bunlar 20. konuşmada söylenecek şeyler?
Ben anlamıyorum mesela ben ona çok basit "senden çok etkileniyorum" dedim ancak sonrasında duraksadı bi kızarıp bozardı sonra "hislerimiz karşılıklı, ben de senden çok etkileniyorum" dedi

Acaba diyorum bana mı söyletmeye çalışıyor, hani kendini garantiye almak için, ben söylersem o riske etmemiş olacak böylece o da güvenli bir şekilde söyleyebilecek? Çünkü bu bi yere gitmeye karar verirken de böyle, ille benim söylemem lazım nereye gidicez, napıcaz falan çünkü bana soruyor ısrar ediyor cevap verene kadar

Bir daha hislerimle ilgili ısrar ettiğinde bunu şaka yollu söylesem mi hani hmm demek konu benim hislerime gelince 20. buluşma olmuyor şimdi anladım ben seni bana söyletiyorsun gibisinden ama daha yumuşak ve şirin bi dille sonra da ben hislerimden eminim tarzı girerim konuşmaya diye düşünüyorum direkt laps diye sana aşığım demem de suyun sıcaklığına göre

Biraz uzun oldu ama ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
He bu aralar moda forumda burcu da kova kendisinin :KK70:
Ben de yayım
Bir anlam ifade ediyorsa eğer :KK53:

Bi el atın bacınıza valla doğru düzgün biriyle sevgili olma niyetli görüşmeyeli onca zaman oldu ki
10 senedir ilk defa birine aşık oldum hoşlantı falan değil bu o yüzden doğru yapmak istiyorum bunu

Ben çok net bir şey söylemek istiyorum.

Hayır. Senin adım atman falan gerekmiyor. Şu anki ilerlemeye göre üzerine düşeni yapmışsın zaten. Ondan bir şeyler duymak için, benzerlerini ilk olarak senin söylemen gerekmiyor.

Kesinlikle soğuk davran filan demiyorum ama birazcık kendini frenle istersen :) Adamın profili utangaçlıkla örtüşmüyor. Soru sormaya gelince neden bülbül gibi şakıyor o zaman? Seni konuşturmasını biliyor ama sen onun ağzından lafları kerpetenle alıyorsun?

Sen biraz sus, o konuşsun bakalım :)

Ben çok net bir şey söylemek istiyorum.

Hayır. Senin adım atman falan gerekmiyor. Şu anki ilerlemeye göre üzerine düşeni yapmışsın zaten. Ondan bir şeyler duymak için, benzerlerini ilk olarak senin söylemen gerekmiyor.

Kesinlikle soğuk davran filan demiyorum ama birazcık kendini frenle istersen :) Adamın profili utangaçlıkla örtüşmüyor. Soru sormaya gelince neden bülbül gibi şakıyor o zaman? Seni konuşturmasını biliyor ama sen onun ağzından lafları kerpetenle alıyorsun?

Sen biraz sus, o konuşsun bakalım :)

Ya evet neden o beni konuşturuyor
Her şeyi önce benim söylemem gerekiyor
Konuşmaz o zaman taş gibi çatlasa yine konuşmaz :/

Anladığım kadarıyla yorum yapayım saat geç oldu belki ondan beynim algılayamadı:KK45: Duygularınızı belli edip dile getirebilirsiniz tabikide ilişki oyunlarından hazetmem şahsen ben ama siz de biraz fazla kartları açık oynamıyo musunuz? İlişki 1,5 ay olmuş biraz daha serin gitmekte fayda var diyorum.

Anladığım kadarıyla yorum yapayım saat geç oldu belki ondan beynim algılayamadı:KK45: Duygularınızı belli edip dile getirebilirsiniz tabikide ilişki oyunlarından hazetmem şahsen ben ama siz de biraz fazla kartları açık oynamıyo musunuz? İlişki 1,5 ay olmuş biraz daha serin gitmekte fayda var diyorum.

Ben direkt aşığım diye girmicem zaten korkunç olur :KK70:
Ama bu oynadığı şeyi fark ettim
Her şeyde ya en basit bir iltifatta bile önce benim söylemem lazım
Bana ısrar ediyor söylettiriyor
Sonra kendisi
O yüzden benim iteklemem lazım gibi geliyor
Yavaş yavaş içimden kendisini sahiplenme isteği geliyor saçma şeyler yaşamak istemiyorum o yüzden hani biraz itekleme mi yapsam diye düşünüyorum oynadığı oyunu gördüğüme dair

Ya bu kapı boyayan adam değil mi :) yanlış hatırlamıyorumdur umarım. :)

Bence naz yapıyor kendileri.

Ya bu kapı boyayan adam değil mi :) yanlış hatırlamıyorumdur umarım. :)

Bence naz yapıyor kendileri.

Ahahahahahah gece gece güldüm evet
O meseleyi çözdük çok saçma bi yanlış anlaşılma oldu aramızda
Çok şirin bişeyi o kadar tersten anlamış ki aramız limoni gezdik işte
Kapı boyayıcı adam bu aynen :KK70:

Dimi, yeminle buna dün ayıktım
Ben de diyorum adam utangaç falan ama bence garantici
Kurnaz
Ben söylicem sonra risk almıcak o da ilerlicek

Yani senden etkileniyorum demek ne kadar zor olabilir ki
Benim için değil şahsen

Facebooka yazdiginiz durum guncellemesi icin "kimin icin yazdin?" demesi, ayrica "20nci bulusmada sorulcak sorulari soruyorsun" demesi yorum yapmam icin burcunun Kova oldugunu belirtmenizden daha cok anlam ifade ediyor :)
Sizin duygulariniz selale ve fazlaca belli ediyorsunuz; adam 1bucuk ay olmus daha biraz da hakli olarak agirdan aliyor ve son olarak adim atmali miyim diyorsunuz da siz fazlasiyla atiyor gibisiniz zaten :)

Ben direkt aşığım diye girmicem zaten korkunç olur :KK70:
Ama bu oynadığı şeyi fark ettim
Her şeyde ya en basit bir iltifatta bile önce benim söylemem lazım
Bana ısrar ediyor söylettiriyor
Sonra kendisi
O yüzden benim iteklemem lazım gibi geliyor
Yavaş yavaş içimden kendisini sahiplenme isteği geliyor saçma şeyler yaşamak istemiyorum o yüzden hani biraz itekleme mi yapsam diye düşünüyorum oynadığı oyunu gördüğüme dair
Ya benim bu zamana kadar aşk hayatım hareketli geçti flörtlerim sevgililerim vs oldu çok yara da aldım aman banane dediğimde oldu. Şöyle dümdüz net olmayan erkekler beni artık tüketiyo :)) hesap yapma oyun oynama yaşa işte kardeşim neden zora sokuyosun bazı şeyleri.:) bence siz biraz naz niyaza cekilin. İlerde ciddi bi ilişkiye evrilse bile tüm ilişkinin sorumlulugu sizde olacak gibi gözüküyor kavga etseniz, buluşmak isteniz ilk adımı sizden bekleyecek. Alıştırmayın, küçük hesapların peşinde olun yoksa tüm sorumluluk omuzlarınızda olur bi daha ki konunuzu da “ acaba bana değer vermiyor mu” diye açarsınız. İç karartım gece gece:)

Eşeğe cilve yap demişler gitmiş çifte atmış. Erkekte de böyle nazlanma eşeğin cilvesine benziyor hiç sevmem. Sakil duruyor bir kere. Yeni nesil erkeklere ne yedirip iciriyorlarsa. Bir acayipler. Siz bir süre kendinizi çekin bence. Henuz çok erken. Bırakın o sizin için yanıp tutuşsun öylesi daha romantik hem:KK8:

Ahahahahahah gece gece güldüm evet
O meseleyi çözdük çok saçma bi yanlış anlaşılma oldu aramızda
Çok şirin bişeyi o kadar tersten anlamış ki aramız limoni gezdik işte
Kapı boyayıcı adam bu aynen :KK70:

Dimi, yeminle buna dün ayıktım
Ben de diyorum adam utangaç falan ama bence garantici
Kurnaz
Ben söylicem sonra risk almıcak o da ilerlicek

Yani senden etkileniyorum demek ne kadar zor olabilir ki
Benim için değil şahsen

Bir de şöyle düşündüm : ciddi olabilir bu adam bu konularda. Yani hevesle, arzularla değil de tanıyarak, yavaş yavaş ilişki yaşayanlardan. Soylediklerinize göre onun kafasında yasanacaklarin bir zamanlaması var.

Bir de şöyle düşündüm : ciddi olabilir bu adam bu konularda. Yani hevesle, arzularla değil de tanıyarak, yavaş yavaş ilişki yaşayanlardan. Soylediklerinize göre onun kafasında yasanacaklarin bir zamanlaması var.

Stabil bi adam o
Ben çok deli doluyumdur hemen koşarım giderim zıplarım yapım bu
Ama o daha stabil
Üçüncü buluşmada evlensek nasıl olursun diye düşündüm diyen kendisi sonra 20. buluşmada konuşulacak şeyler bunlar demesi ve duygularını konuşmaktan kaçması? :KK70:
Of erkeklerle zor hayat.

Ya çok güldüm bunu hiç duymamıştım :KK70: ama ne kadar doğru söylemişler :KK70: ne anlarsın sen nazdan
Öyle tabi ki. Kadın naz makamı, erkek de niyaz makamıdır. Doğada da bu böyledir. Erkek uğraşır kadın seçer. Kıymetimizi bilelim efenim :rapci:

Eniştem ağır adam. Kendini ağırdan satıyor. Biz de masallah tezcanlıyız her şey hemen olsun istiyoruz.

Valla ben anlamam, altınımı hazırladım bekliyorum. O düğün yapılacak!

Sizde roller değişmis :KK70:
O Garantici hatun olmuş,sen ateşli yağız delikanli :KK70:
Olur ama bu is diyeyim :KK66:

Olur mu dersiniz? Ya nereden anladınız bana da anlatın valla kalbim hep endişe içinde olacak mı olmayacak mı hani Bi ilişki öncesi bilirsiniz karşı taraf da öyle hissediyordur ama yine de kalbiniz pit pit eder acaba der ya öyleyim her gün ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X