Benim Maaşım ve Cimri Eşim

Ben 10 bin alıp,kendi tel.faturamı,kendimin ve varsa kızlarımın kıyafet ihtiyacını,kızımın tel.faturasını,kızımın yol parasını,ya da kızlarımla gidersek bi yere yemek,kahve vs.
Üç parça doğru düzgün kıyafet alsanız biter zaten 10 bin lira. Varlık içinde yokluk resmen.

Ben 10 bin alıp,kendi tel.faturamı,kendimin ve varsa kızlarımın kıyafet ihtiyacını,kızımın tel.faturasını,kızımın yol parasını,ya da kızlarımla gidersek bi yere yemek,kahve vs.

Bakin duzeninizde cokta anormal bir durum yok, cimri adam disarida yemek kahvenin yuzunu gostermez kimsenin gazina gelmeyin

Umarım birikimler ortak hesapta filandır. Kocanın hesabında olduğunu düşünemiyorum bile. Hemen yarısını iste kendi hesabına at.

Ben de çalışıyorum ve kocam cimri değildir maaşını bize eve harcar ama yine de ben birikimlerimi kendi hesaplarımda tutarım dünyanın bin türlü hali var. Çocuğumun hakkı diye ayrıca biriktiririm.
Kocama da aylık maaşımın %10’unu atıyorum sembolik bir şey gerisini biriktiririm veya harcarım. Maaşım eşimden fazla olmasına rağmen böyle.
Kölelik yapmaya mı geldin dünyaya aklını başına al

Bakin duzeninizde cokta anormal bir durum yok, cimri adam disarida yemek kahvenin yuzunu gostermez kimsenin gazina gelmeyincal

Bakin duzeninizde cokta anormal bir durum yok, cimri adam disarida yemek kahvenin yuzunu gostermez kimsenin gazina gelmeyin
Anormal olmayan on yıldır masa alamaması. Çalışıp parası olup kendi rahatı için robot süpürge alamaması yirmi yıllık araba.

Boşanmaya giderse 20 yıllık birikiminiz de herifle birlikte gitmez umarım.
Gider bence, kadına 1tl vermez vermemek için de ne gerekirse yapar, her şeyi ezip geçer. 20 yıl sinmiş bir kadın var ortada, bu saatten sonra o adamla baş edemez, resti de çekemez. Haklılığını savunamayıp üstüne berbat manipülasyonlara uğrayacak.

Ayrıca kızıma okuldan istenen birşeyi de ben alıyorum bu parayla.kitap ya da katılına bir etkinlik parası gibi..

10bin bunlara yetmez ki kizlarim diyorsunuz 2 tane var desek 3 kişi disarda yeseniz 1-2 defa paranin bir kismi bitti zaten yol parasi, kiyafet fatura etkinlik filan mumkun degil. Siz her şeyin en kötüsünü yiyip, en ucuzunu giyerek yaşiyor olmaniz lazim. Cidden yazik yani

Ben yemeğe kızlarımla gidiyorum eşimle değil

Ben tepki gostermeyin demiyorum ama pat diye herseyi yikmayin eldeki Bulgurdan olmayin kimsenin gaziyla hareket etmeyin diyorum. Duzeniniz degisir ama bir gunde kavga ile hersey istediginiz gibi olmaz. Ztn herseyi adamin eline birakmissiniz, kavga ile neyi kazanabilirsiniz

Gitse de yan çizer nafakası, mal paylaşımı, maaşın eksilmesi. Yeterli kadın istikrarlı dursun bakalım bu zamana kadar boyun eğmiş bir kadın vardı. Yaşandı arkadaşımda çocukları alıp bir gece çıktı evden( yapamayacağı birseydi eşi de şok oldu) düzelis o düzelis şimdi karışmaz aldığına sattığına. Susunca daha çok üstüne biniyorlar

Masa alamamış kadın mutfağa. Ekonomik şiddet bu bir yerden sonra.

Kahveyi de ödül olarak veriyordur belki dellenip kaçmasın diye kadın.
Kahve olayı yanlış anlaşıldı.eşim dışarıds böyle şeyler asla yapamayız.çünkü kahveye asla para vermez.Brn kızlarımla gidiyorum bazen.

20 yıldır para veriyorsunuz, eşiniz bu parayı ne yapıyor diye hiç sorguladınız mı?
Bunca yıl evin bütün sorumluluğunuda siz üstlenmişsiniz üstüne birde ekonomik olarak eşiniz tarafından kısıtlanıyorsunuz buna rağmen pekte şikayetçi değil gibisiniz.
Evliliklerin pamuk ipliğine bağlı olduğu bu zamanda olası bir ayrılıkta evdeki masayı değiştirmek için bile para vermeyen bu adam size tek kuruş vermez bunu iyi bilin. Umarım bu saatten sonra aklınızı başınıza alırsınız.

En son biz kadınlar erkeğe muhtaç olmamak, kendi ayaklarımızın üzerinde durmak, müdanasız ihtiyaçlarımızı karşılayabilmek, kendimizi garanti altına almak gibi sebeplerle eğitim alıp çalışmıyor muyduk? Noldu da erkeğin evrimsel yükünü hafifleten modern kölelere dönüştük? Bu işin cidden tadı kaçtı artık. Erkekler de unuttu erkekliğini iyice bu şekilde. Maaşınızı göndermeyin hanımefendi, sadece söyleyebileceğim bu.

Valla vermeyıp faturaları araba masrafını ve marketı yine siz halletsenız bile daha fazla kalır gibi geliyor bana .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…