- 11 Aralık 2018
- 40.390
- 250.907
- 598
Üç parça doğru düzgün kıyafet alsanız biter zaten 10 bin lira. Varlık içinde yokluk resmen.Ben 10 bin alıp,kendi tel.faturamı,kendimin ve varsa kızlarımın kıyafet ihtiyacını,kızımın tel.faturasını,kızımın yol parasını,ya da kızlarımla gidersek bi yere yemek,kahve vs.
Ben 10 bin alıp,kendi tel.faturamı,kendimin ve varsa kızlarımın kıyafet ihtiyacını,kızımın tel.faturasını,kızımın yol parasını,ya da kızlarımla gidersek bi yere yemek,kahve vs.
10 bin için ne kavgalar yapıldı bir bilsenizÜç parça doğru düzgün kıyafet alsanız biter zaten 10 bin lira. Varlık içinde yokluk resmen.
Üç parça doğru düzgün kıyafet alsanız biter zaten 10 bin lira. Varlık içinde yokluk resmen.
Ben yemeğe kızlarımla gidiyorum eşimle değilBakin duzeninizde cokta anormal bir durum yok, cimri adam disarida yemek kahvenin yuzunu gostermez kimsenin gazina gelmeyin
Eşim asla kahve içmez dışarıdaBana cok gecmiyor ya, cimri insan disarida kahvenin yuzunu gosterir mi?
Keşke o kadar kavgayı 10 bin için değil ekonomik özgürlüğünüz için yapsaydınız.10 bin için ne kavgalar yapıldı bir bilseniz
Bakin duzeninizde cokta anormal bir durum yok, cimri adam disarida yemek kahvenin yuzunu gostermez kimsenin gazina gelmeyincal
Anormal olmayan on yıldır masa alamaması. Çalışıp parası olup kendi rahatı için robot süpürge alamaması yirmi yıllık araba.Bakin duzeninizde cokta anormal bir durum yok, cimri adam disarida yemek kahvenin yuzunu gostermez kimsenin gazina gelmeyin
Gider bence, kadına 1tl vermez vermemek için de ne gerekirse yapar, her şeyi ezip geçer. 20 yıl sinmiş bir kadın var ortada, bu saatten sonra o adamla baş edemez, resti de çekemez. Haklılığını savunamayıp üstüne berbat manipülasyonlara uğrayacak.Boşanmaya giderse 20 yıllık birikiminiz de herifle birlikte gitmez umarım.
Masa alamamış kadın mutfağa. Ekonomik şiddet bu bir yerden sonra.Bana cok gecmiyor ya, cimri insan disarida kahvenin yuzunu gosterir mi?
Ben 10 bin alıp,kendi tel.faturamı,kendimin ve varsa kızlarımın kıyafet ihtiyacını,kızımın tel.faturasını,kızımın yol parasını,ya da kızlarımla gidersek bi yere yemek,kahve vs.
Ayrıca kızıma okuldan istenen birşeyi de ben alıyorum bu parayla.kitap ya da katılına bir etkinlik parası gibi..
Ben yemeğe kızlarımla gidiyorum eşimle değil
Gitse de yan çizer nafakası, mal paylaşımı, maaşın eksilmesi. Yeterli kadın istikrarlı dursun bakalım bu zamana kadar boyun eğmiş bir kadın vardı. Yaşandı arkadaşımda çocukları alıp bir gece çıktı evden( yapamayacağı birseydi eşi de şok oldu) düzelis o düzelis şimdi karışmaz aldığına sattığına. Susunca daha çok üstüne biniyorlarGider bence, kadına 1tl vermez vermemek için de ne gerekirse yapar, her şeyi ezip geçer. 20 yıl sinmiş bir kadın var ortada, bu saatten sonra o adamla baş edemez, resti de çekemez. Haklılığını savunamayıp üstüne berbat manipülasyonlara uğrayacak.
Kahve olayı yanlış anlaşıldı.eşim dışarıds böyle şeyler asla yapamayız.çünkü kahveye asla para vermez.Brn kızlarımla gidiyorum bazen.Masa alamamış kadın mutfağa. Ekonomik şiddet bu bir yerden sonra.
Kahveyi de ödül olarak veriyordur belki dellenip kaçmasın diye kadın.
Masa alamamış kadın mutfağa. Ekonomik şiddet bu bir yerden sonra.
Kahveyi de ödül olarak veriyordur belki dellenip kaçmasın diye kadın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?