- 29 Haziran 2021
- 23
- 38
- 38
- 28
Bütün konuyu okudum. Zararın neresinden dönerseniz kârdır derler ya o hesap, canı gönülden destekliyorum sizi. Ve size yalvarıyorum, lütfen ayın 15inde maaşınızı aldığınız gibi çocuklarınızla beraber hemen bir teknoloji mağazasına gidin ve kendinize o robot süpürgeyi alın. Hatta düşük modellerden değil, kendi kendini temizleyebilenlerden alın. Mopunu bile temizleyebiliyor yeni modeller, o kadar akıllılarYukarıda anlattım
Eşim bu durumu tamamen kendine haksızlık saydı.Ben sizler için biriktiriyorum.senin 1 kuruşunu bile yemedim.Hepsi kayıtlı diyor.Doğru habersiz hiçbir şekilde harcamazdı.Ama sorun tam da bu zaten..dedim biliyorum sen harcamazsın benim paramı.ama ben o parayla birşey yapamıyorsam o para benim için birikmiş olmuyor.Ben bundan yoruldumBütün konuyu okudum. Zararın neresinden dönerseniz kârdır derler ya o hesap, canı gönülden destekliyorum sizi. Ve size yalvarıyorum, lütfen ayın 15inde maaşınızı aldığınız gibi çocuklarınızla beraber hemen bir teknoloji mağazasına gidin ve kendinize o robot süpürgeyi alın. Hatta düşük modellerden değil, kendi kendini temizleyebilenlerden alın. Mopunu bile temizleyebiliyor yeni modeller, o kadar akıllılar2 kızınızla beraber gönlünüzce gezin o gün, onlara da harcayın. Siz de özgürce para harcamanın o eşsiz duygusunu tattığınızda kocanızın parazitvari varlığını bile umursamamaya başlayacaksınız. Daha mutlu olacaksınız. Bir de beyefendileri bu meseleyi boşanmaya kadar götürürse eğer ona çaktırmadan eve aile şerhi koydurmanız lazım yoksa başkasına devreder %50sini alamazsınız. Aynı şekilde ona her ay gönderdiğiniz bütün meblaların dekontlarını pdf olarak kaydedip bir klasörde saklamanızı tavsiye ederim. 20 sene zaten köle hayatı yaşamışsınız, azat olma sırası sizde
Dediğiniz gibi biriktirme hastalığı var o bu durumdan rahatsız değil. Ama siz rahatsizsiniz ve artık tastiniz.sizin ciddiyetinizin farkında.sizi deniyor aslında soylemleriyle.ama dediğinizi kabul edecekEşim bu durumu tamamen kendine haksızlık saydı.Ben sizler için biriktiriyorum.senin 1 kuruşunu bile yemedim.Hepsi kayıtlı diyor.Doğru habersiz hiçbir şekilde harcamazdı.Ama sorun tam da bu zaten..dedim biliyorum sen harcamazsın benim paramı.ama ben o parayla birşey yapamıyorsam o para benim için birikmiş olmuyor.Ben bundan yoruldum
Tabiki çok kızdı bana hırsız muamelesi yaptın dedi. Ve biriken tüm paranın yarısını da benim hesabıma gönderip ben de 1 kuruşunun bile kalmasını istemiyorum dedi.
Şuanda evde 2 yabancı gibiyiz.benimle konuşmuyor.
O kadar üzüldüm ki ,anlatamam sizlere. Ben 20 yıl onun düzenine uydum.Hoşlanmadım ama katlandım.evet boşa harcamadı,ama biz de kullanamadık.Bana göre bu hayat değildi.
Şimdi bakıyorum beni hiç anlamıyor ben ne ona hırsızsın diyorum,ne de hak yedin diyorum.sadece artık bu düzen beni yordu.biriktirmek istemiyorum diyorum.üstelik kendi paramı
Ben olsam sanırım şöyle düşünürdüm.eşim benim için 20 yıl katlanmış,biraz da ben ona katlanayım,onun istediği gibi olsun biraz da,ne kadar daha yaşayacağız sanki;(
Para bizim evin temeliymiş meğer,ortak para gidince aramızda bir bağın olmadığını düşünüyor.ortak hareket edemeyeceğiz bu da ayrılığa gidecek herşey sorun olacak diyor.
Halbuki en son sorun olacak şey para olmalı.
Umarım bunun çok da önemli.birşeu olmadığını biran önce anlar.Ama ben evlendiğimden bu yana ilk defa bu ay paramı ona göndermicem.
Allah herkese huzur mutluluk versin.Destek olan herkese çok teşekkür ederim
Sabır isteyen bir sürece giriyorsunuz. Bu noktaya gelmeniz bile çok önemli aslında. Bence bir yerde toparlanacaksınız, böyle gitmeyecek. Biraz trip atmasına izin verin. O şu an pişman olmanızı bekliyor ama olmamalısınızEşim bu durumu tamamen kendine haksızlık saydı.Ben sizler için biriktiriyorum.senin 1 kuruşunu bile yemedim.Hepsi kayıtlı diyor.Doğru habersiz hiçbir şekilde harcamazdı.Ama sorun tam da bu zaten..dedim biliyorum sen harcamazsın benim paramı.ama ben o parayla birşey yapamıyorsam o para benim için birikmiş olmuyor.Ben bundan yoruldum
Tabiki çok kızdı bana hırsız muamelesi yaptın dedi. Ve biriken tüm paranın yarısını da benim hesabıma gönderip ben de 1 kuruşunun bile kalmasını istemiyorum dedi.
O kadar üzüldüm ki ,anlatamam sizlere. Ben 20 yıl onun düzenine uydum.Hoşlanmadım ama katlandım.evet boşa harcamadı,ama biz de kullanamadık.Bana göre bu hayat değildi.
Şimdi bakıyorum beni hiç anlamıyor ben ne ona hırsızsın diyorum,ne de hak yedin diyorum.sadece artık bu düzen beni yordu.biriktirmek istemiyorum diyorum.üstelik kendi paramı
Ben olsam sanırım şöyle düşünürdüm.eşim benim için 20 yıl katlanmış,biraz da ben ona katlanayım,onun istediği gibi olsun biraz da,ne kadar daha yaşayacağız sanki;(
Para bizim evin temeliymiş meğer,ortak para gidince aramızda bir bağın olmadığını düşünüyor.ortak hareket edemeyeceğiz bu da ayrılığa gidecek herşey sorun olacak diyor.
Umarım bunun çok da önemli.birşeu olmadığını biran önce anlar.Ama ben evlendiğimden bu yana ilk defa bu ay paramı ona göndermicem.
eee sen ne dedin?Ve biriken tüm paranın yarısını da benim hesabıma gönderip ben de 1 kuruşunun bile kalmasını istemiyorum dedi.
Tamam dedim zaten ve yolladı yarısını.eee sen ne dedin?
lutfen tamam de ve gerçekten kuruşu kuruşuna yollasin. zaten ok yaydan cikmis, adam triplerde. bu isin sonu kötüye giderse onun hesabındaki paranin ceyregini bile goremezsin. benim halalarim, teyzem, kuzenlerimin falan yarisi bosanmistir. bizimkilerin sectikleri mi serefsiz bilmiyroum ama hicbiri zirnik alamadi o biriken paralardan. hepsi uctu gitti. ortak alinan malin coktaaaan kendisinden habersiz satildigini mahkemede öğrenen bile var akrabalarımdan (heveslerdeydi satariz yarisini alirim, arabami da satar pesinat yapar ev alirim falan, bi halt alamadi) .
kaldi ki senin koca asiri paragöz bir adam, kaybetmeye dayanamaz belki de olasi bosanma durumunda sana vermemek icin parayi çeker ailesine falan doviz olarak verir. belli mi olur?
konuya gelince simdi sana blof yapiyor. geri adim atman icin. nasil ki asla harca demezken birden "tamam karismayacagim" demis, biraz daha direnirsen yine suyuna gitmeye devam edecektir.
her sey gonlunce olsun ama parani al mutlaka.
cok sevindim valla helal olsun sizeTamam dedim zaten ve yolladı yarısını.
Bak bır kere dedıgıne uymadın olay nerelere geldı. Bırıktırme ya bildin sefalet psıkolojısı. Çok çirkın çokEşim bu durumu tamamen kendine haksızlık saydı.Ben sizler için biriktiriyorum.senin 1 kuruşunu bile yemedim.Hepsi kayıtlı diyor.Doğru habersiz hiçbir şekilde harcamazdı.Ama sorun tam da bu zaten..dedim biliyorum sen harcamazsın benim paramı.ama ben o parayla birşey yapamıyorsam o para benim için birikmiş olmuyor.Ben bundan yoruldum
Şark kurnazına bak birikenin yarısını gönderecek demek diğer yarısı da cukkaEşim bu durumu tamamen kendine haksızlık saydı.Ben sizler için biriktiriyorum.senin 1 kuruşunu bile yemedim.Hepsi kayıtlı diyor.Doğru habersiz hiçbir şekilde harcamazdı.Ama sorun tam da bu zaten..dedim biliyorum sen harcamazsın benim paramı.ama ben o parayla birşey yapamıyorsam o para benim için birikmiş olmuyor.Ben bundan yoruldum
Sakın kendinize bunu yapmayın, asla ona paranızı göndermeyin, bu ayın 15 inde eşinizin hayatındaki kıymetinizi net görmeninin üzüntüsüne hazırlıklı olun, evlilikte tabiki müşterek ödemeler olucak sırt sırta verip birşeyler alınıcak, ama bir kadının tüm ihtiyaçlarını görmezden gelmek onu banka kartı olarak görmektir.Korkmayın en fazla ne olabilirki sizi ayrılmaklamı tehtit edicek varsın etsin, insan ölüme alışan varlık, herkesin yokluğuna alışır, o düşünsün, yazık değilmi size bu içinize attığınız şeylerin sizi hasta etmeyeceği ne malum, kendinizi mutlu edin, alın o mutfak masasını, robotu vs... Evde uyanınca yüzünüz gülsün.Merhabalar,
Ben eşim ikimiz de memuruz.Ayda ortalama 100 bin gelirimiz var.Borcumuz yok.Evimiz arabamız var.Ben maaş alınca kendime bir miktar para alıp kalanı eşime gönderiyorum.Mutfak masrafı ,faturalar,arabanın giderleri karşılıyor.bense maaşımdan kendime ayırdığım 10 bin tl ile 2 kızımın ihtiyaçlarını (kıyafet ,harçlık) ve kendi şahsi ihtiyaçlarımı karşılıyorum.Eşim böyle bir düzen kurdu ve ben hiç sorun etmedim.Fakat bu durum artık can sıkıcı olmaya başladı.Ya da hep böyleydi ben artık tolere edemiyorum.20 yıllık evliyiz belki 10 yıldır mutfak masasını değiştirmek istiyorum ama bunu gereksiz görüyor.buna benzer başka şeyler..para birktirmrk artık onda amaç oldu.halbuki para sadece araçtır.
Ev için istedim herşey ona israf geliyor bumu tutumluluk sanıyor halbuki cimrilik..söyleyince de günlerce surat asıyor.çocuklar etkileniyor.En son arabayı değiştirelim artık dedim.arabaız da 20 yaşında..benim hevesim yok diyor.gençken sağlıklıyken alıp binelim dedim.yine bir sürü kavga işittim.Artık kesinlikle onunla market alışverişine gitmiyorum.liste yapıp vermiyorum da.çünkü her yağtığım listeye oooo doldurmuşsun diye tepki veriyor.benim artık bunun şakasına bile tahammülüm yok.Sanki kendime istiyorum.Yıllardır robot süpürge istiyorum.belki olmayan ev kalmadı benim hala yok.çalışmayan ev hanımı arkadaşlarım bile benden çok daha konforlu yaşıyor.Bu zamana kadar aman ikilik olmasın aman ayrı gayrı olmasın dedim ama artık ben bittim.bu ayın 15 inde maaaşımı göndermicem.Masrafları karşılarım her ay istediklerimi alıcam yavaş yavaş.kalanı da hayıra dağıtıcam.Ama bunu eşime daha söylemedim.maaş günü söylerim diye düşünüyorum ama uykularım kaçıyor kıyamet kopacak.Artık para birktirmek istemdiğimi söylicem.20 yıldır kurduğu düzene uydum ama artık dayanamıyorum cimriliğine.Hastalık olduğunu asla kabul etmiyor.Doğrum yaptığımı sizlerden de duyarsam ya da başka nasıl yapabilirim yok gösterirseniz çok sevinicem.
Kız seni sevdim akıllı bir şeysin aslında.Tamam dedim zaten ve yolladı yarısını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?