Arkadaş kendi calisiyor zaten sizene kime ne harcadigindan:) iki çocuk sizin derdiniz olmamalı.kadin adamın parasını harcamiyor kendi parasını harcıyor yalnız. Sizin de kadının eşinden farkiniz yok :)O da sizin probleminiz. Ben başkalarına para vermek için çalışmıyorum. Adam da o yüzden calismiyordur. Ortada 2 çocuk var onlara yedirsinler elaleme değil.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim Maaşım ve Cimri Eşim
- Konu Sahibi rmrmrmrm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 9 Ekim 2013
- 6.160
- 7.915
- 448
Kim bilir ne kadar birikim yaptı saklıyorKabus. Yani 20 yıl istediğin gibi harcayamamak saçma. O size atsın 20 yılda siz birikim yapın. Mesela altın alıp takın takıştırın. Bazen birşeyler düzeltmek için tamamen yıkıp dökmek gerekir.
Yarın bir gün ayrılacak olsalar beş kuruş vermez kadının çalıştığı paranın üstüne yatar
- 25 Nisan 2022
- 1.715
- 2.096
- 63
Kalan parayı siz de biriktirebilirsiniz, eşinize niye veriyorsunuz her ay? Hani arada ihtiyaç dahilinde anlarım ama her ay her ay nedir böyle?Merhabalar,
Ben eşim ikimiz de memuruz.Ayda ortalama 100 bin gelirimiz var.Borcumuz yok.Evimiz arabamız var.Ben maaş alınca kendime bir miktar para alıp kalanı eşime gönderiyorum.Mutfak masrafı ,faturalar,arabanın giderleri karşılıyor.bense maaşımdan kendime ayırdığım 10 bin tl ile 2 kızımın ihtiyaçlarını (kıyafet ,harçlık) ve kendi şahsi ihtiyaçlarımı karşılıyorum.Eşim böyle bir düzen kurdu ve ben hiç sorun etmedim.Fakat bu durum artık can sıkıcı olmaya başladı.Ya da hep böyleydi ben artık tolere edemiyorum.20 yıllık evliyiz belki 10 yıldır mutfak masasını değiştirmek istiyorum ama bunu gereksiz görüyor.buna benzer başka şeyler..para birktirmrk artık onda amaç oldu.halbuki para sadece araçtır.
Ev için istedim herşey ona israf geliyor bumu tutumluluk sanıyor halbuki cimrilik..söyleyince de günlerce surat asıyor.çocuklar etkileniyor.En son arabayı değiştirelim artık dedim.arabaız da 20 yaşında..benim hevesim yok diyor.gençken sağlıklıyken alıp binelim dedim.yine bir sürü kavga işittim.Artık kesinlikle onunla market alışverişine gitmiyorum.liste yapıp vermiyorum da.çünkü her yağtığım listeye oooo doldurmuşsun diye tepki veriyor.benim artık bunun şakasına bile tahammülüm yok.Sanki kendime istiyorum.Yıllardır robot süpürge istiyorum.belki olmayan ev kalmadı benim hala yok.çalışmayan ev hanımı arkadaşlarım bile benden çok daha konforlu yaşıyor.Bu zamana kadar aman ikilik olmasın aman ayrı gayrı olmasın dedim ama artık ben bittim.bu ayın 15 inde maaaşımı göndermicem.Masrafları karşılarım her ay istediklerimi alıcam yavaş yavaş.kalanı da hayıra dağıtıcam.Ama bunu eşime daha söylemedim.maaş günü söylerim diye düşünüyorum ama uykularım kaçıyor kıyamet kopacak.Artık para birktirmek istemdiğimi söylicem.20 yıldır kurduğu düzene uydum ama artık dayanamıyorum cimriliğine.Hastalık olduğunu asla kabul etmiyor.Doğrum yaptığımı sizlerden de duyarsam ya da başka nasıl yapabilirim yok gösterirseniz çok sevinicem.
Ben beş kuruş vermem çalışıyorum kendim ama vermem yani kk ve ihtiyaç kredisine anca yetiyor yetmediği yerde ben eşimden alıyorum. Haa memur değilim sizin kadar gelirim yok ama eve de her istek yada ihtiyaçımı alabiliyorum. Yanlış anlamayın niyetim sizi üzmek, kızdırmak değil, ama aksi olsaydı çalışmazdım otururdum evimde.
- 11 Aralık 2018
- 40.373
- 250.769
- 598
- 4 Şubat 2022
- 2.629
- 6.350
- 88
Sadaka vermek, yardım etmek, paylaşmak birilerine para yedirmek değildir. Ayrıca kadın diyor ki "çocuklarımın ihtiyaçlarını daha iyi karşılayıp sadaka vereceğim" maaşını başkalarına yedirmekten bahsetmiyor. Çok tuhaf bir bakış açınız varO da sizin probleminiz. Ben başkalarına para vermek için çalışmıyorum. Adam da o yüzden calismiyordur. Ortada 2 çocuk var onlara yedirsinler elaleme değil.
Yok saklı parası olmadığından eminim..gizlemez.hesabı ortada.her ay ne kadar yatırdı o da ortada.Ama benim için kullanılmayan paranın kıymeti yok işte.ben bu yaşımda hala içimde kalan şeylerin rahatsızlığını duyarken ordaki paranın hiçbir anlamı yokKim bilir ne kadar birikim yaptı saklıyor
Yarın bir gün ayrılacak olsalar beş kuruş vermez kadının çalıştığı paranın üstüne yatar
- 9 Ocak 2012
- 14.970
- 28.815
- 798
Kesinlikle öyle aynen öyle. Ev araba da kendini üzerinedir belki. Boşanma falan olsa Allah korusun onları da başkalarına devrederKim bilir ne kadar birikim yaptı saklıyor
Bu yorum mutlu etti beni,umarım ben de kolaylıkla aşarım.Eşim çok inatçı,boşanmaya bile gidebilir gibi geliyor.benden böyle birşey beklemiyor çünküEtrafımda bu tür örnekler var. En son bir arkadasim rest çekti( yapamayacağını düşündü eşi biraz pasif) şimdi gayet rahat. Lütfen dik durun ve kendinizden taviz vermeyin sizdeki kararlılığı görüp r yapacak eşiniz. Doya doya harcayın evinize çocuklarınıza kendi rahatiniza
Bu yorum mutlu etti beni,umarım ben de kolaylıkla aşarım.Eşim çok inatçı,boşanmaya bile gidebilir gibi geliyor.benden böyle birşey beklemiyor çünküEtrafımda bu tür örnekler var. En son bir arkadasim rest çekti( yapamayacağını düşündü eşi biraz pasif) şimdi gayet rahat. Lütfen dik durun ve kendinizden taviz vermeyin sizdeki kararlılığı görüp r yapacak eşiniz. Doya doya harcayın evinize çocuklarınıza kendi rahatiniza
- 9 Ekim 2013
- 6.160
- 7.915
- 448
İnşallah öyledir siz yine de o kadar güvenmeyinYok saklı parası olmadığından eminim..gizlemez.hesabı ortada.her ay ne kadar yatırdı o da ortada.Ama benim için kullanılmayan paranın kıymeti yok işte.ben bu yaşımda hala içimde kalan şeylerin rahatsızlığını duyarken ordaki paranın hiçbir anlamı yok
Estağfurullah, çok haklısınızKalan parayı siz de biriktirebilirsiniz, eşinize niye veriyorsunuz her ay? Hani arada ihtiyaç dahilinde anlarım ama her ay her ay nedir böyle?
Ben beş kuruş vermem çalışıyorum kendim ama vermem yani kk ve ihtiyaç kredisine anca yetiyor yetmediği yerde ben eşimden alıyorum. Haa memur değilim sizin kadar gelirim yok ama eve de her istek yada ihtiyaçımı alabiliyorum. Yanlış anlamayın niyetim sizi üzmek, kızdırmak değil, ama aksi olsaydı çalışmazdım otururdum evimde.
Bosanmaya bile gidip r çizecek. Lütfen istikrarlı olun. Çalışan bı bayanın konfor alanı olması lazım.istemesede kabul edecek. Ehliyetiniz yoksa ehliyet alın sonra araba. Eşiniz sizin birseyleri basarabildiginizi görsün sindirmisBu yorum mutlu etti beni,umarım ben de kolaylıkla aşarım.Eşim çok inatçı,boşanmaya bile gidebilir gibi geliyor.benden böyle birşey beklemiyor çünkü
- 11 Aralık 2018
- 40.373
- 250.769
- 598
Konu sahibi 20 yıldır eşinin doğrularına göre yaşamış, bundan sonra da kerkenes hanımın doğrularına göre yaşayacak. O kim ki kendi kararını versin, kendini mutlu edecek şeyler yapsın. En doğrusunu eşi ve kerkenes hanım bilirArkadaş kendi calisiyor zaten sizene kime ne harcadigindan:) iki çocuk sizin derdiniz olmamalı.kadin adamın parasını harcamiyor kendi parasını harcıyor yalnız. Sizin de kadının eşinden farkiniz yok :)
- 27 Nisan 2012
- 15.279
- 17.976
- 498
dikkatli olunHesap ortak hesap değil ama benden saklamıyor.açıp gösteriyor.Fakat ben bakmak bile istemiyorum.O kadar mutlu oluyor ki hesapla uğraşmaktan.10 bin bizim sadece özel ihtiyacımız..evle ilgili hiçbir harcama yapmıyorum.bunu sorun etmiyordum.ama ve istediğim herşeye karşı çıkılınca artık doldum taştım
ya da ona ortak hesaba çevirmeyi ve sizin de canınız istediğinde para atacağınızı söyleyin
sonuçta orada sizin de hakkınız var
- 8 Mart 2019
- 6.887
- 32.464
- 548
- 39
Taş olsa çatlar diyeceğim ama maaş kartı kocasinda olan nice okumuş, meslek sahibi kadın görünce tuhaf karşılamak saçma geldi şu an...okuyup meslek sahibi olabilirsin ama maaş kocanin eline sayılmalı, sen para kazanabilirsin ama parayı idare edemezsin. Kendine ait malın mulkun olmaz, ev araba ne varsa koca üstüne yapilmali. Çünkü ç.kü var daha ne olsun20 yıldır neden sesinizi çıkarmadınız bu duruma? Çok enteresan.
- 11 Aralık 2018
- 40.373
- 250.769
- 598
Boşanmaya giderse 20 yıllık birikiminiz de herifle birlikte gitmez umarım.Bu yorum mutlu etti beni,umarım ben de kolaylıkla aşarım.Eşim çok inatçı,boşanmaya bile gidebilir gibi geliyor.benden böyle birşey beklemiyor çünkü
Ben 10 bin alıp,kendi tel.faturamı,kendimin ve varsa kızlarımın kıyafet ihtiyacını,kızımın tel.faturasını,kızımın yol parasını,ya da kızlarımla gidersek bi yere yemek,kahve vs.Bu 10 bin icerisinde ne var kalem . kalem ornek verirmisiniz?
Yada maas alinca ev esyasi haric ne istiyorsunuz?
Ayrıca kızıma okuldan istenen birşeyi de ben alıyorum bu parayla.kitap ya da katılına bir etkinlik parası gibi..Ben 10 bin alıp,kendi tel.faturamı,kendimin ve varsa kızlarımın kıyafet ihtiyacını,kızımın tel.faturasını,kızımın yol parasını,ya da kızlarımla gidersek bi yere yemek,kahve vs.