Benim Maaşım ve Cimri Eşim

Ya okuyorum tam hak verecegim, bi laf ediyorlar diyorum ki adamın bi bildigi varmış 2 çocuğunuz var neden paranın kalanını hayır için veriyorsunuz yani? Eşiniz cimriyse sizin yüzünüzden mi olmuş diye merak ettim.

20 yıllık araba değişmiyor eve yeni bişey alınmıyor.birikimini biliyor musunuz gerçekten biriktiriyor mu ve biriktirdiği parayla ne yapıyor? Bende eşime yollarım ama kart elimde istediğimi alırım ne aldığımı bilmez. Rahatça alamayacaksak neden calisiyoruz yahu

Çünkü o da içim de kaldı.yeterince yardım edememek gördüklerime
Onu yaparsınız ama birden değil. Önce paranızın kontrolünüzü elinize alın. Ki bence bu kolay olmayacak sizin için. Çünkü bunca zaman pasif kalmışsınız.Bir de üzgünüm ama bence siz eşiniz bende durursa zorla beni ikna eder alır diye parayı elden çıkartmak istiyor gibisiniz.

Niye vermesin? Yirmi yıldır çalışıp kıt kanaat gecinmis. Fakir fukaraya neden çalıştığının sadakasini vermesin. Belli ki kocasından dolayı birilerine yardımda bulunamamis kadincagiz

Ohoo o kadar çalış çabala eve 100 bin lira maaş girsin 10 bin liradan fazla harcayama. Hiç normal değil bunu çalışmayan bı kadın olarak söylüyorum. Tamam biriktirmek iyi evet ama dünya gözüyle harcayıp gezip tozamadiktan sonra bankada yatan paranın ne anlamı var

Eşim herşeye yardım eder,ev işi yapar çocuk bakar.Ama cimriliğine dayanamıyorum artık
Bunları yapmayıp, bir de eşinin maaşına konan çok erkek var ama yine de eşinizi asla haklı çıkarmaz. Vermeyin paranızı, kendiniz ve çocuklarınızın geleceği için yatırım yapın.

Niye vermesin? Yirmi yıldır çalışıp kıt kanaat gecinmis. Fakir fukaraya neden çalıştığının sadakasini vermesin. Belli ki kocasından dolayı birilerine yardımda bulunamamis kadincagiz
Aynen öyle oldu

Çocuğuna harcasın niye elaleme veriyor. Kaç senedir o çocuklara da üç kuruş harcanmış zaten bari şimdi elleri para görsün. Ben eşime izin vermezdim çalışıp kazandığımı dışarıya vermesine.

Ablacim bu zamana kadar nasil öyle idare ettin ya ayyyy sonunda kendine gelmisin

Hepsini tek hesapta topluyor biriktiriyor,kendininkini de harcamıyor

Işte neden? Siz okuyorsunuz calisiyorsunuz para kazaniyorsunuz da paranizin hesabini yapmayi mi bilmiyorsunuz da aylik 10bin harclikla esinize göre yasiyorsunuz? Bilmiyorsaniz da ögrenin para yonetimini koca kadin.
Ben calismiyorken dahi sizin durumunuzda kalmadim istedigimi butce dahilinde aliyordum harciyordum.

Hepsini tek hesapta topluyor biriktiriyor,kendininkini de harcamıyor
10.000 tl ayırıyosunuz kendinize ve çocuklara doğru mu anladım?
nasıl yetiyor anlayamadım ama

dediğinizi yapın muhakkak kıyamet koparsa kopsun
küssün surat assın ne yaparsa yapsın

hesap ortak hesap mı peki
size kızıp o paraları kaçırmasın Allah korusun

Çalışıyorum ve eşime sormam birine yardım yaparken.ayni şekilde oda birilerine yardım etse karışmam bilmem hatta.

Çalışıyorum ve eşime sormam birine yardım yaparken.ayni şekilde oda birilerine yardım etse karışmam bilmem hatta.
O da sizin probleminiz. Ben başkalarına para vermek için çalışmıyorum. Adam da o yüzden calismiyordur. Ortada 2 çocuk var onlara yedirsinler elaleme değil.

Hesap ortak hesap değil ama benden saklamıyor.açıp gösteriyor.Fakat ben bakmak bile istemiyorum.O kadar mutlu oluyor ki hesapla uğraşmaktan.10 bin bizim sadece özel ihtiyacımız..evle ilgili hiçbir harcama yapmıyorum.bunu sorun etmiyordum.ama ve istediğim herşeye karşı çıkılınca artık doldum taştım

Maaşınızı geri almakta geç bile kalmışsınız
masraf neyse ortak karşılanır niye maaşı ona veriyorsun ki
Afedersiniz kusura bakmayın ama kendinizi küçük görmek bence bu para yönetmeyi bilmiyor gibi bir imaj bence
Niye çalıştığım paramı ona vereyim dediğim gibi masraf ortak karşılanır en doğrusu bu

O da sizin probleminiz. Ben başkalarına para vermek için çalışmıyorum. Adam da o yüzden calismiyordur. Ortada 2 çocuk var onlara yedirsinler elaleme değil.
Anlıyorum sizi,bu bir tercih meselesi tabii..bu da içimde kalan birşey olduğu için gönlümce yapmak beni çok mutlu edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…