Benim Maaşım ve Cimri Eşim

biriken paralar nerede kimin hesabında peki, siz artık vermeyin ne zaman harcayacakmışsınız planı neymiş öğrendiniz mi

Ben sizi tebrik ederim ya, asla eşinizin manipülasyonuna gelmeden ortak paranın yarısına tamam diyip maaşınızı artık göndermemek için direnmenizi takdir ettim. Lütfen onun trip ve manipülasyonlarına gelmeyip direnin. Onun direnci de bir yerden sonra kırılacaktır. Kırılmalı da.. Siz nasıl fedakarlık yapıp koca 20 yıl ona maaşınızı gönderip hiç eve başka bir şeyi dilediğince alamadıysanız o da fedakarlık gösterip bi zahmet sizin isteklerinize saygı duysun. Hemen vicdanınıza oynamaya çalışmasın hırsız yaftalaması ile.
Sizde bir yandan gelen paraların üstüne hem birikiminin yapın kendinizce hem de dilediğinizce çocuklarınızla harcayın.

Malesef bu hikayenin sonun yaşayarak gördüm. Benide sadece para biriktirme kaynağı olarak görürdü...

Siz 20 yıldır maaşı yollamışsınız ev araba yeni alınmamış sadece geçen seneden 300 bin tlden fazla para birikmesi lazım günlük gönderim limiti 250 bin tl değil miydi Hisse var dediniz onların işlem süresi 2 gün değil mi 250 bin gönderse yine hesap hatası var. Bir de yarı yarıya sizin kadar para kattı mı yarı yarıya oluyor. Öyleyse daha fazla para olması gerekir. Bu hesap benim aklıma yatmadı.

17 sene calısmıs 12 senelik evli biri olarak hayatta da maasımı göndermem
Yeri geldi maasımın 10 katını eve harcadım ama ben harcadım
Calısıp memur olacak kafa var maası harcayacak mı kafanız yetmiyor?
Ben bu maas kartı olayına böyle bakıyorum üzgünüm
1 ay calısmısm ben harcamayı bilmem al sen harca ne mana?

Onun hesabını yapmaya kalkarsak vay halimize. Öyle baktığınızda ev hanımının birikimdeki hakkına kadar bağlanır o iş. Evlilik bu, para şimdiye kadar tek hesapta toplandıysa bunu yarı yarıya diye düşünmek lazım. O 5 harcanmıştır ben 3 harcamışımdır o zaman benim daha fazla hakkım var diyemezsini. Boşanmıyor bunlar ki boşanmada zaten yarı yarıya. Bundan sonra kim ne biriktirirse o hesaplanabilir.

Hemen attı dedi ya hisseler hemen bozulmuyor ve belirli bi havale limiti vardı sanki az para atmış adam

Hemen dediğim 2 gün sonra,atacağını söyledi 2 gün önce akşam gönderdi

benim anlamadığım şey şu: büyükmiktarda para olduğundan bahsettiniz. bir akşam vakti banka ile hiçbir sorun yaşamadan nasıl havale ya da eft işlemini gerçekleştirdi?

benim anlamadığım şey şu: büyükmiktarda para olduğundan bahsettiniz. bir akşam vakti banka ile hiçbir sorun yaşamadan nasıl havale ya da eft işlemini gerçekleştirdi?
Parayı göndereceğini 2 gün önce söyledi,o arada hisseleri bozdurmuş.bana da akşam parça parça gönderdi.Banka ya haber verip büyük miktar işlem yapabiliyorsunuz

Parayı göndereceğini 2 gün önce söyledi,o arada hisseleri bozdurmuş.bana da akşam parça parça gönderdi.Banka ya haber verip büyük miktar işlem yapabiliyorsunuz
Bu sorun çözülür. Hemen göndermiş parayı. Biraz sizi manevi yipratabilir ama ben düzene gireceğini düşünüyorum. Eşiniz şimdi tüm parayı birden harcayacağınızı zannediyor. Birikim çok erimedikce o da anlayacaktır. Zamana ihtiyacınız var.

çok ilginç çünkü bir ev alabilecek kadar bir miktardan bahsettiniz yanlış hatırlamıyorsam. dolayısıyla kaç parçaya bölerek gönderdi ki bankadan konfirmasyon ya da paranın tutulması gibi sorunlar yaşanmadı? kaldı ki, hesaptan birkaç parça çıkan para için de bankalar blokaj uygulayabiliyor güvenlik sebebiyle.

Helal olsun size. Sakın geri adım atmayın. Evin majör giderlerine de karışmayın. Çocuklarınızı da tembihleyin babalarından arada para istesinler harcamaları için. Siz de gönlünüzce harcayın ya da biriktirin

şuan duygusal düşünüyorsunuz ki üzülüyorsunuz (bu çok normal) biraz zaman verin birbirinize. bu süreçte asla kararınızdan dönmeyin, paranın yarısını size atmış olması çok güzel sakın geri göndermeyin parayı sizde kalsın. 20 yıldır zaten eşinizin isteğine göre yaşandı ve o kendi biriktirme dürtüsünü besleyerek artık yenemeyeceği bir canavar haline getirdi. şimdi sıra sizde. HAKKINIZ olanı gönlünüzce harcayın. zaman her şeyin ilacı, eşiniz sonsuza kadar küs kalacak değil ya. kalırsa da keyfi bilir lütfen geri adım atmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…