Benim Maaşım ve Cimri Eşim

valla kadıncağız 20 yıldır harcayamamış sırf bu hırsla hepsini harcasa bile kızmam

Hemen dediğim 2 gün sonra,atacağını söyledi 2 gün önce akşam gönderdi
Borsada olabilir mi para? Çünkü hesaba 2 gün sonra gecer bozdurulsn hisseler.
Bence manipülasyon yaparsa o attıgı hesabın dökümlerine bir göz atın. 2 gün ilginç bir detay.
Çünkü hemen gönderir gurur yapan adam.

Fon alıyormuş eşi fonlar 2 iş günü sonra geçiyor hesaba

Bence hiç bu konuyu konuşup adamın bir taraflarını kaldırmayın…istediğiniz masayı alın…robot süpürgenizi de alın geçin…taksitlerini de kendi kartınızla ödeyin…20 senelik bir evlilikte çalışan bir kadın, bir masa bir robot süpürge için izin almaz…

Fon alıyormuş eşi fonlar 2 iş günü sonra geçiyor hesaba
Fon hemen geçer hisse de 2 gün sürer işlem görmesi. Bu dediği bana geçmedi hemen sattı verdi konu kapandı diyor yüksek miktarda para kolay kolay geçmez. Borsa takip etmiyorum ama şuan pek iyi değil satış için diye biliyorum. Fonda da aynı mantık. 20 yıllık evliler bu adam 40 yaş üstü can çıkar huy çıkmaz. Madem bu kadar kolay kapanıyordu konu şimdiye kadar neden hallolmadı birden mi göz açıldı. Kavga kıyamet 10 bin oldu demişti. Tamam demişse de eve bir ekmek bile almayacak fatura ödemeyecek muhtemelen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…