Artık mesaj yakalamalar ev basmalar falan yüzgöz olmuş artık eşiniz. Siz de ayrılmayı düşünmüyorsunuz lüksünüzden vazgeçmemek için. E sorun ne?
aslında herkes farklı yüklendi.ben lüksümden vazgeçmek istemesem sesimi çıkarmaz otururdum.bana hep affet seni seviyorum,unutturcam olanları dedi ve inandım.her defasında daha da büyük bir yıkım yaşadım.simdi benimle bu kadar oynamasını hazmedemiyorum.ve ben onun için çok şeyden vazgeçmişken onun bir hiç gibi benden vazgeçmesine dayanamıyorum.madem beni istemiyor o halde bu zenginliğin içinden beni alıpta sıkıldım hadi evine demesine izin vermek istemiyorum
aslında herkes farklı yüklendi.ben lüksümden vazgeçmek istemesem sesimi çıkarmaz otururdum.bana hep affet seni seviyorum,unutturcam olanları dedi ve inandım.her defasında daha da büyük bir yıkım yaşadım.simdi benimle bu kadar oynamasını hazmedemiyorum.ve ben onun için çok şeyden vazgeçmişken onun bir hiç gibi benden vazgeçmesine dayanamıyorum.madem beni istemiyor o halde bu zenginliğin içinden beni alıpta sıkıldım hadi evine demesine izin vermek istemiyorum
iyi yapmış kayınpederin tabii ki kendi adına alıcak
koskoca yalıdan bahsediyoruz sizin üstünüze yapıcak hali yoktu ki
benim evimden gitme eski halılar..... arkadaşım şimdi bu yazdığına bakarak biraz abarttığını söyleyelim bari... o kadar zenginse kocan bu asla olacak biey değil.... sana inanmak istiyoruz ... aldatıldığın doğrudur ama eşinin maddi durumunu biraz abartmiş olabilirmisin acaba... hani fabrika değilde imalathane yalı değilde tripleks ev 300binlik değilde 30 binlik araba olmasın onlar...
burda bu durumu abartarak elde edeceğim şeyi öğrenebilirmiyim.Bu hangi mantığa sığar acaba.Benim evimden gitme eski halılarda paçavra değildi herhalde.Halılarımı değiştirdim ve diğerlerini ihtiyaç sahiplerine versin diye eşime verdim.Oda gitmiş orda kullanmış.
Hayatım kime ne açıklaması yapıyorsun. Sen onlardan dahamı iyi bileceksin. Yanındaydı yaa hepsi
valla ben istemem ne öyle kocam başka kadınlarla gününü gün ediyor
bende yalı dairesinde buz gibi yatakta tek başıma
neyleyim köşkü neyleyim sarayı içinde salınan yar olmayınca demişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?