• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimi sevemiyorum

O kadar üzüldüm ki hele kızının kucağındayken size çaydanlık fırlatması bu adam değil şeytan insan olan adam olan bu U yapamaz,

Siderolites

8 yıllık evliyiz görücü usulu evlendik ilk 1,5 yıl kv ile oturduk kaynanam oğluna çok düşkündü ona tıpkı bebek gibi davranıyordu. çok sıkıntılı günler yaşattılar bana eşimde çok dayak yedim hamileykende dövdü 8 aylık kızıma hamileyken balkonda çiçek saksısını kafama geçirdi sebepler çok basit annesine günaydın dememişim eline sağlık dememişim akşamları otururken annesinin dizine yatar uyur kalırdı aşşalandım hor görüldüm itildim kakıldım çok çektirdi bana sonra kızım doğdu 2 aylıktı bigün yine çok dövdü beni öyle dövdüki bayılmışım gözlerimi açtığımda kendimi hastanede buldum. babam götürdü beni kızımıda aldım yanıma ayrılmaya karar verdim sonra araya aile büyükleri girdi bende evlerimizi ayırmak şartı ile tekrar döndüm bu seferde anneme babama kinlendi eve sokmadı onları bayramlarda bile gitmedi tam iki yıl benim evime ailem adımını bile atamadı birgün yine sabah kahvaltısı yapıyorduk önceki gün o işteyken annemlere gitmiştim karşı komsumuz aynı zamanda eşimin iş arakadaşı olur benim gittiğimi, görmüş söylemiş nasıl benden habersiz gidersin diye öyle çok dövdüki beni kızım kucağımdayki 2 yaşındaydı ozaman çaydanlığı bize doğru fırlattı benim ayaklarım yandı ve bu sefer kesin boşanmaya karar verdim tekrar kızımı alıp baba ocağına döndüm mahkeme açtım 9 ay sürdü mahkeme eşim her mahkeme de hakim karşısında ağladı ayrılmak istemediğini söyledi bizim dava sürekli uzadı geldi yine yalvardı yakardı ağladı son bi şans istedi kabul ettim döndüm eşim sözlerini tuttu bu sefer gerçekten çok değişti kendi ailesine herkeze karşı kalkan oldu bana korudu beni her konuda yardımcı oluyo şimdi destek oluyo 4 yıldır birlikteyiz aileme karşıda çok saygılı çok nazik onlar içinde elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyo ama ben sevemiyorum ısınamıyorum bir türlü böyle oluncada evlilik bana eziyet gibi geliyor şimdi kendi işimde var çalışıyorumda zaman zaman ayrılmayı düşünüyorum ama eşime söyleyemiyorum. evlenmeden önce görüştüğüm biri vardı nasip olmadı evlenemedik eşim bana eziyet ettikçe içten içe çok bağlandım ona çok özledim onu yüreğimi tamamen onun sevgisi sardı şimdi nerde ne alemde bilmiyorum bile belkide evlenmiştir oda. ne yapacağımı şaırdım ama sevemiyorum olmuyo....

Kiyamamm sana yaaa. Bence esin duzelmisken aranizi bozmaa o kadar itilmissin dovulmussun tekrar eski gunlere donme. Hatta esinle aranda su bile sizdirma. Hazir sana eziyet edenleri karsina almisken avucunun icine al derim.

Back