Bugünüme elhamdülillah canım. Allah razı olsun. sen ne güzel şeyler söylüyorsun ama onlar çevresi benden nefret ediyor ugraşımı hayra yormuyor çaba gösteriyorum sanmıyorlar onlara göre heves ya da hayat yaşıyorum. Ne zorluklar çektim bu halimle okuyabilmek için. İnan bende çok istiyorum atanıp gitmek ama kızım ilerde benden nefret eder mi bu adamın ahını alır mıyım. Allah katında doğru olur mu yaptığım. Birde o kadar vicdanlıyım ki. Kimseye kötülük yapmak istemiyorm. İnan düşmanım yok ama kimse yerimde olsun istemem
Dinimizde boşanmanın yeri var sen sonuçta kötü bişey yapmıyorsun eşin sana değer verse seni desteklese haklısın ama eşine değer vermeyen birinle bir ömür sürmek bence yanlış olan. Senin vicdan değil onların yapmaları lazım. Sen atanmaya bak kimse kırmasın azmini kulak asma atanıp kızınla yeni bir hayat kur hayırlısı ile tabikide. O zamanda kızına anlatırsın gerekirse psikologa götürürsün sen yeter ki kendin kızın için güçlü ol belki yan yana değiliz ama istediğin her zaman burdan özelden bana yazabilirsin. Bişey gelmez elimizden ama en azından burda konuşup rahatlarsın. Umarım atanırsın hayırlısı ile senin kadar ağır bişey yaşamadım ama inan ki sana seni çok iyi anlayabiliyorum.