çok ayıp ediyorsun arkadaşım.Ben neler diyorum siz takmışsınız yalı dairesine.Herhalde dert edicem bunu neden etmiyim çok eşli olmayı istesem bende olurdum kocam beni bu kadar mahrum ederken.Tabikide yaşadığım lüksü bırakmak istemiyorum hanginiz istersiniz bunu dürüst olun
ben fabrikatör eşi değilim.Herşey babasının üzerine.Bir eksiğim yoktu tabikide ama her şeyimi annesiyle karşılamamı istiyordu.Gezmekten hoşlanmıyorum derdi hep.Ayrıca fabrikanın alarmı ev telefonuna yönlendirilmişti.Tabi ek olarak babasının ve annesinin telefonlarına da.Bir şey olduğunda ev telefonu alarm veriyordu.
kimse kocam yüzünden okumayıp kariyer yapamadım demesin
kendi çalışmak istemez anlarım ama kocam izin vermiyor çalışmama okumama derlerse orada bi dur derim
zengin olan koca o paraları kazanmasın da yardımı var mı yok ailedne gelen zenginlik belki
boşanma aşamasında hangi erkek ahh hayatım benim kahrımı çektin okumadın çalışmadın beni dinledin al mal varlığımın 4 te 3 senin der
o çok sevdiğiniz kocalarımız boşanma anında nakafadan 5 kuruş nasıl kısarım diye düşünür
o yüzden kadınlar açıcak biraz gözlerini öyle kör kütük zengin bana bakar diye düşünmeyecek
hiç olmadı baktı evlilik sallatıda para biriktirecek
pekı boyle dusunuyosun ama kanunlar senın gıbı dusunmuyo kı ev hanımı olsa dahı evlıyken edınılen her mal yarı yarıya pay edılıyor.yanı kadının dırek ısyerıne gıdıp kocasına yardım etmesıne gerek yok onun hayatında olarakta herseyın yarısını hakedıyor.
ayrıca zamane erkeklerını bılemem ama bu durumun aynısını anne babasında gormus bırı olarak soyle anlatım hıkayemı kısaca;benım annemde babamın onu aldattıgını ogrendıgınde cok gec olmustu 2 tane cocugu bıle vardı dıger kadından.neyse bızde bosanma dıye bırsey yok ama annem evlerı ayırdı bır daha babamla asla konusmadı bıle kı yaklasık 12 sene oluyor.ama hala resmı olarak onun karısı.babamda asla parayı vs konu dahı etmedı hepımız ozel okullara gıdıyoruz bır ıstedıgımız ıkı edılmıyor.ayrıca babam burdayken kaldıgımız aıle apartmanındakı daırede hala bız kalıyoruz amcamlarla babaannemlerle beraberız.babam ceketını alıp cıktı evden anlıcagınız.o yuzden bana dogru olan bu gıbı gelıyo yanı erkek ayrılınca karısını ve cocuklarını hıcbırseye muhtac etmez dıye dusunuyorum ama tabııkı zaman degıstı artık herkes bencıllesmeye basladı mıllet cocugunun rızkından bıle calabılıyor artık malesef.
bende biliyorum kocasına işte yardım etmesine gerek yok
ama bazı durumlar vardı aileden gelen bi zenginlik vardır
kaç sene sonra evlendiniz diye mal varlıklarını al buyur beraber yiyelim demezler
kim der siz der misiniz allah aşkına size çocuğuna değer verse aldatmazdı zaten başka kadınlardan çocuk yapmazdı
değer vermediğiniz birisine al buyur paramı çatır çatır yer der misiniz
nafaka 400 diyorsunuz yetmiyor mu size az mı geldi miktarı ondan mı boşanmıyorsunuz
insanlar 12 saat çalışıyorda 800 tl maaş alıyor ne si az
ttlım yanlıs okuyosun ama konu sahıbı ben degılım kı sadece gorus bıldırıyorum bıraz dıkkat lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?