Benim kocam yapmaz dedim :((

yemin ederim gayet dürüstçe cevep veriyorum ben isterdim..

beni aldatan,başka kadına dokunan,ona ev açan,2 yıl beni oyalayan adamdan tiksinirdim ben..

ayrıca karısını aldatan her erkek bana göre çocuklarını da aldatmıştır..ben böyle düşünüyorum.çocuklarım için bile sadece nafakasını alır bırakırdım onu.

lüks yaşamı bırakmamak uğruna kendime bunu yapmazdım..para kazanılır,bir çoğumuz çalışıyoruz.paramızı kendimiz kazanıp güçlü durabiliyoruz..zengin değiliz ama şükür yaşıyoruz.

içinde mutluluk olmadıktan,güven-sadakat olmadıktan sonra ben neyleyim o zenginliği?

Ne olduğunda ötüyordu bu alarm canım.:44::44::44:
Yangın veya hırsızlık durumlarındamı?:26::26::26:
Fabrikada bir makine arızalansa ,bir işçi yaralansa mesela:44::44:
Onuda akıllı ev telefonu alarmımı hallediyordu

pekı boyle dusunuyosun ama kanunlar senın gıbı dusunmuyo kı ev hanımı olsa dahı evlıyken edınılen her mal yarı yarıya pay edılıyor.yanı kadının dırek ısyerıne gıdıp kocasına yardım etmesıne gerek yok onun hayatında olarakta herseyın yarısını hakedıyor.
ayrıca zamane erkeklerını bılemem ama bu durumun aynısını anne babasında gormus bırı olarak soyle anlatım hıkayemı kısaca;benım annemde babamın onu aldattıgını ogrendıgınde cok gec olmustu 2 tane cocugu bıle vardı dıger kadından.neyse bızde bosanma dıye bırsey yok ama annem evlerı ayırdı bır daha babamla asla konusmadı bıle kı yaklasık 12 sene oluyor.ama hala resmı olarak onun karısı.babamda asla parayı vs konu dahı etmedı hepımız ozel okullara gıdıyoruz bır ıstedıgımız ıkı edılmıyor.ayrıca babam burdayken kaldıgımız aıle apartmanındakı daırede hala bız kalıyoruz amcamlarla babaannemlerle beraberız.babam ceketını alıp cıktı evden anlıcagınız.o yuzden bana dogru olan bu gıbı gelıyo yanı erkek ayrılınca karısını ve cocuklarını hıcbırseye muhtac etmez dıye dusunuyorum ama tabııkı zaman degıstı artık herkes bencıllesmeye basladı mıllet cocugunun rızkından bıle calabılıyor artık malesef.

vayy beeee
ben eskiden olur zannediyodum böyle evlilikler hani yurdum mahallesinin mütevazi bi orta gelirli ailesinin kızı
fabrikatörün oğluna asık olur evlenirler kız ooowwwwww cok mutlu hemende cocuk yapar....

La havleeee 2 sene bi kadın aldatıldığını nasıl anlamaz yaaaa yok artıkkkk
para elbetteki her insanın hayatında önemli ama neden
önemli insani ihtiyaclarımızı karşılamak için önemli
paran olmazsa su elektirk internet cep faturalrını kim ödücek
ama bu kadar önemli
yalı da oturuyım altında 300 bin lik araba olsun diemi önemlii
hiç tutarlı bişey yok kusura bakmayın arkadaşım
kocam cep telefonunu arabada bırakıcakk hiç eve getirmicekk
balık tutmaya gidicek 2-3 gunn
oldu beeee varmı böle memleket
burdaki kaç kadın böle bişeyi kabul eder
yada burdaki kaç kadın para için parayla sağlanan rahatlık için buna göz göre göre boyun eğer..
saçmaa hemde dibine kadar saçma
ne var 400 versin git ailenin yanına
cocuğunun okuludur Şu yudur bu yudurr karşılasın hepsini
sen para almak zorundamısın
cocuğunun ihtiyaclarını karşılasın yeter işteee boşverrr
ne bekliyosun o çocuğundan sorumlu zaten seni hayatından cıkaralı cok olmuş
azıcık gururlu olup çocuğunun hakları için savaş
sana verdiği 400 lük nafaka için değil cnm

Konuda tam 34 kişi var şu anda.

İhtiyacınız olduğunu düşündüğünüz fikirlere büyük oranda sahipsiniz demektir bu.

Beni düşündüren ve ilgimi çeken şeylerden en önemlisi şu oldu yazdıklarınızda.

Barışma hediyesi olarak bir yalı ve 300 bin liralık bir araba hediyesi almak kaç geline nasip olur ?!?!?

Bunu yapma nedenleri beni gerçekten çok düşündürdü. Yuvası dağılmasın veya siz ve çocuğunuz için mi bu evliliğin devamını böylesine istediler? Yoksa, çevrelerinde olayların neden olacağı spekülatif durumlardan mı kaçınıyorlar?

Ayrıca, size bunları hediye eden eşinizin ailesinin durumlarla ilgili görüşlerini pek göremedim burada.

Ekonomik olarak her ne kadar kriz teğet geçti açıklamalarını çokça duyuyor olsak da, pek çok tanıdığım insanlardan biliyorum ki, kendi ticaretini yapan ya da işadamı diye ifade edelim ya da fabrikatör diyelim, bir dolu insanın deden kalma mal varlıklarını elden çıkarttığı bir ekonomik süreçten geçerken, bir yalı ve 300 bin liralık arabayı barışma hediyesi olarak verebilecek düzeyde olan insanların, boşandığınız taktirde kendi torunlarına kayıtsız kalacaklarını pek akıl almıyor.

En azından etrafa rezil rüsvay olmak isteyeceklerdir, yani hediye olarak sizin kullanımınıza verdiklerinin toplamını her ay biraz biraz torunlarının ihtiyaçları için verdiklerini düşündüğümüzde (ki ortalama aylık 1000 lira olduğunu farzediyorum en azından) insanların bir çoğu aylık olarak bu parayı alabilmek için günde 12 - 13 saat ağır işlerde çalışmak zorundalar, çocuğunuzun normal şartlarda ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz diye düşünüyorum.

Daha doğrusu konunuzun her bir satırına koca koca sayfalar dolusu şeyler yazılabilir.

Ne diyeyim, Allah yardımcınız olsun.

Boşanma o zaman arkadaşım.

Zaten eşin dava açamaz ki... Bildiğim kadarıyla kusurlu taraf dava açamıyor. "Ben karımı aldatıyorum,hadi bizi boşayın" deme şansı yok sanırım.

Yok eğer ben yanlış biliyorsam eşin dava açabiliyorsa; eşin mahkemeye verdiğinde hakimin karşısında ağlarsın "çok seviyorum,ölürüm ben onsuz" diye. Hakim boşamaz bence.
Eeee sen de yalı dairesinde yaşamaya devam edersin,eşin de o yolun yolcusuyla yürüyüşlere çıkar.
Şu aşamada senin

pardon konu sahibine yazar gibi oldu :))
bende biliyorum kocasına işte yardım etmesine gerek yok

ama bazı durumlar vardı aileden gelen bi zenginlik vardır

kaç sene sonra evlendiniz diye mal varlıklarını al buyur beraber yiyelim demezler

kim der siz der misiniz allah aşkına size çocuğuna değer verse aldatmazdı zaten başka kadınlardan çocuk yapmazdı

değer vermediğiniz birisine al buyur paramı çatır çatır yer der misiniz

nafaka 400 diyorsunuz yetmiyor mu size az mı geldi miktarı ondan mı boşanmıyorsunuz

insanlar 12 saat çalışıyorda 800 tl maaş alıyor ne si az

Son düzenleme:
Artık mesaj yakalamalar ev basmalar falan yüzgöz olmuş artık eşiniz. Siz de ayrılmayı düşünmüyorsunuz lüksünüzden vazgeçmemek için. E sorun ne?

ttlım yanlıs okuyosun ama konu sahıbı ben degılım kı sadece gorus bıldırıyorum bıraz dıkkat lutfen

Ayrıl gitsin. O adamdan ne koca ne de baba olur. Daha fazla sürdürüp gururunu ayaklar altına alma, sen affettikçe o zaten tekrar yapacak, yapmışta zaten. Davanı aç, aldatıldığını ispatla, tazminat ve nafaka iste. O kızla da ne halt yerse yesin. Bırakın artık kocamı o kıza kaptırmayacağım senaryolarını. Kendinizi ezdirmeyin artık. Zaten o kızla da mutlu olamaz. 16 yaşından beri haltları yiyen, evli adamlarla bile bile birlikte olan bir kızsa zaten yakında kocanı da aldatır merak etme.

Seni kandırmaya çalışıyor hepsi farkında değil misin?
Aldattığı apaçık ortada dimi neler neler yapmış kanıtlarsın hepsini mahkemede.. ve kimse bu durumda sana 500 lira nafaka verip yollayamaz bi ispatla herşeylerini alırsın.. Sen seviyorsun eşini ama o seni sevmiyor malesef.. Seviyorum demeleri mahkemede ispat edersen alacağı büyük yıkımı.. aç gözünü kardeşim sakın oyunlarına gelme.. Bu adamdan sana hayır gelmez.. Kocanın layığı o kızmış sen kendini o o.. bir mi tutuyorsun ki ona kalmasın diyorsun.. alacağın nafaka ve tazminatlarla kızınla gül gibi yaşarsın hiç şüphen olmasın.. Allah yolunu açık etsin..

konuyu okuyanların sayısının yazılmasına sinir oluyorum
amaç ne anlamış değilim

Kocanız fabrikatör oğlu,
Yalı da oturacak kadar zengin,
Altınızda 30 binliralık araba olacak kadar lüks yaşıyosunuz ama

Eşinizin sevgilisinin dayalı döşeli evinde sizin evinizden gitme eski halılar var öyle miiiii ? ssz

Yorumların hepsını okumadım ama sasırdım
yasadıgınız luksu bırakmamak tek amacınız bu durumda o bahsettıgınız yakıstırma yaptıgınız kızdan ne farkınız kaldı ?

........................................

Son düzenleme:
Böyle bir adamı kıza kaptırsanız ne kaptırmasanız ne şu saatten sonra Allah aşkına.
Böyle bir adamla yaşayıp, daha da kendinizi hasta etmek yerine 500 milyon
nafakayla yaşar insan daha iyi, onlar keyiflerine baksa ne bakmasa ne
siz kendinizi, çocuğunuzu, sağlığınızı, çocuğunuzun sağlığını düşünseniz daha iyi olur.
Ortada affedilemeyecek, es geçilemeyecek, senelerdir süren bir ilişki var.
Hadi diyeceğim ki şans verin, ama siz o şansı da vermişsiniz değişen birşey yok.
Şu saatten sonra gelip yalvarsa ne değişecek, beklentiniz boşuna.
Elle tutulur en ufak birşey kalmamış, siz bile sağlıklı düşünemiyorsunuz,
size öyle kötü şeyler yaşatmış ki, düşünemez olmuşsunuz.
Bırakın kimle istiyorsa onla yaşasın, görsün.
Siz de ileriye daha temiz, sürekli kaygı olmadan, acabalar olmadan,
önünüze daha rahat bakacaksınız zamanla inş.
Yol verin gitsin.

Bu arada evliliğinizde zaten en başından sorun varmış.
Yapacağını hiç düşünmemiştim demişsiniz ama potansiyel aldatma eğilimliymiş zaten.
Eviyle ve sizle ilgilenmeyen, cep telefonunu eve vile getirmeyen bir erkekten
bu beklenir zaten ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…