Benim kocam yapmaz dedim :((

ama bildiğini belli etse yalı gidecek onun için çok eşli hayatı kabul etmek daha gurur verici bir olay

maddi manevi her türlü sekilde dava manyagi yapardim ben olsam sizin yerinizde
daha fazlasinida hakediyor ama sizin iyi niyetinize kalmis

Peki tatlım sordum ama görmedin heralde fabrikalar 24 saat çalışır,hiçbir fabrika 8-5 devlet dairesi gibi çalışmaz çünkü makinaların durup tekrar çalışması çok maliyetli olur.
Eşinin fabrikada akşam hiçmi işler ters gitmiyor,bir fabrikatör asla akşam vakti telefonunu helede yıllarca kapatamaz.
Sende bir fabrikatör eşi olarak çok mütevazi geldin bana yanlız,insan Paris,Miami ye gezmeye gitmek ister,sen çaybahçesine götürmediğinden yakınmışsın.

para tu kaka değil tabi ki ama gururunuzu çok fazla aşırı derecede çiğnettiğiniz için bu kadar tepki

normalde burada bir sürü kadın aldatılıyor ama kimse bu kadar boşan veya bırak demiyor ama sizinki bambaşka

çiğnemiş adam sizi hemde öyle böyle değil ufak değil buna nasıl hala devam ediyorsunuz ki hiç mi düşünmüyorsunuz boşanmadıkca ve kocanız sizi o kızla görüşmüyorum diye kandırdıkça

ve kandırıldığınızı o ikiside bile bile nasıl yaşayacaksınız çok eşlilik değilde nedir bu kumalık değilde nedir?

modern zaman kuması mı olacaksınız? ilk önce evlendiğiniz için daha mı içiniz rahat olacak?

kim bilir o yolun yolcusu dediğiniz kadınla imam nikahı kıymadığını?

Son düzenleme:

bu maddi bilgileri verirken sadece gerçekten çok iyi olan durumdan beni ne kadar mağdur etmeye çalıştıklarını anlatmak istedim.Yoksa bunları söylerek bir şeyleri kime neyi ispat edicem arkadaşım.Gerçekten varmı böyle insanlar bilmiyorum belki siz sürekli takipçisi olduğunuzdan bilirsiniz ama ben tesadüfen buldum burayı ve mantıklı bir çok çözüm üretildiğini gördüğümden bi danışmak istedim.

anlıyorum ama benim tepkim bu değil harçlığınızdan pekala birikim yapabilirdiniz diyorum
üç kuruşla geçinen kadınalr bile dişten tırnaktan arttırp bir birikim yapıyor
bunu düşünmemenize şaşıyorum

elbette bu devirde herkes maddiyatı düşünür ama şimdiye kadar safça davranıp iş ayrılmaya gelince bu ayrıntıları dikkatle görmeniz şaşırtıcı olan

kimse kocam yüzünden okumayıp kariyer yapamadım demesin

kendi çalışmak istemez anlarım ama kocam izin vermiyor çalışmama okumama derlerse orada bi dur derim

zengin olan koca o paraları kazanmasın da yardımı var mı yok ailedne gelen zenginlik belki

boşanma aşamasında hangi erkek ahh hayatım benim kahrımı çektin okumadın çalışmadın beni dinledin al mal varlığımın 4 te 3 senin der

o çok sevdiğiniz kocalarımız boşanma anında nakafadan 5 kuruş nasıl kısarım diye düşünür

o yüzden kadınlar açıcak biraz gözlerini öyle kör kütük zengin bana bakar diye düşünmeyecek

hiç olmadı baktı evlilik sallatıda para biriktirecek

Son düzenleme:

iyi de zaten eşin çalışmıyormuş ki hep kahvede falanmış..o kadının yanındaymış..o para ne sana ne de eşine ait zaten.paralar k.pederine ait..uzun boy sarı saç isterim ama Allah vermiyorsa da diretmem ille de benim olacak diye..benim olmayan bişeye sahip çıkmam..o miras eşine ait sana değil.eşinin vereceği nafaka senin olur sadece.

ayrıca evet para çok önemli hem de çok..ama gururumdan daha önemli değil.para kazanılır,çalışırısn yaparsın..ama bazı şeyler kaybedilirse öyle kolay kazanılmaz.

bu arada BOŞANIN demiyorum asla..kimseye de kolay kolay demem zaten.bu siizn kararınız..hani seviyorum,yuvamı kurtarmak istiyorum deseniz neyse..ama para için evliliği devam ettirmek garip biraz.

Son düzenleme:

ben fabrikatör eşi değilim.Herşey babasının üzerine.Bir eksiğim yoktu tabikide ama her şeyimi annesiyle karşılamamı istiyordu.Gezmekten hoşlanmıyorum derdi hep.Ayrıca fabrikanın alarmı ev telefonuna yönlendirilmişti.Tabi ek olarak babasının ve annesinin telefonlarına da.Bir şey olduğunda ev telefonu alarm veriyordu.

valla benim görümcem mağaza da müdür yardımcılığı yapıyor

afedersiniz ama neredeyse tuvalete telefonla gidecek o derece susmuyor telefonu :26:

Boşanma davası başta olmak üzere, tüm maddi ve manevi davaları açın. Mahkemeye kanıt sunup donuna kadar alın. Parası kalmayınca zaten kız onu sepetler. Asla inanıp geri dönmeyin. 1 kere yapan yine yapar. Zaten ayrılamamış gördüğünüz gibi.

Hem geri dönse, mutlu olacağınızı, bir daha yapmayacağını söylese bile artık ona nasıl dokunacaksınız ki?

tüm alışverişlerde kayınvalidemle olduğumuz için bana para gelmezdi birlikteyken hep o harcardı.Diğerlerini karttan yapardım.Kartta eşimin ek karttıydı zaten.Arabada benim altımda değil eşimin altında.Ben araba istediğimde acemisin dedi hep çok çare sundum ama almadılar.Tabi elime 50-100 geçiyordu ama insan o an bunu anlamıyorki.

kızzzz allah ıyılıgını versın karıstırdın bızı ben konu sahıbı degılım
konuyla ılgılı olarak konu sahıbının aldatılmadıgını dusundugunu hıc sanmıyorum kımse bu kadar saf olamaz kendısı olsa annesı kardesı komsusu uyarırı bı sekılde.ama ıste kocasına baglı bır hayatı oldugundan malesef sesını cıkaramamıs hıc ustelememıs.cunku ustelese elındekı ımkanlardan olacagını bılıyor.onu da anlıyorum bu bır tercıh sonucta ama bende onun yerınde olsam esım bu kadar zengınken 400 tl nafakaya razı olmazdım o yuzden bu ımkanları kaybetmemek ıcın esınden bosanma ama karı koca hayatıda yasama dedım hem onunda burnu surter ıstedıklerını yapamaz rahat rahat.
kıza gelınce 16 yasında bekaretını kaybetmesı kımseyı ılgılendırmez onun tercıhıdır ama masum oldugunuda kımse soyleyemez.adamın evlı oldugunu ogrendıgı anda ayrılması gerekırdı kı o bıraz kus kaldıktan sonra adamla barısmıs ve bosanıcagı gun ıcın pusuya yatmıs kı bu ımkanlardan o da faydalanabılsın

ama bildiğini belli etse yalı gidecek onun için çok eşli hayatı kabul etmek daha gurur verici bir olay

çok ayıp ediyorsun arkadaşım.Ben neler diyorum siz takmışsınız yalı dairesine.Herhalde dert edicem bunu neden etmiyim çok eşli olmayı istesem bende olurdum kocam beni bu kadar mahrum ederken.Tabikide yaşadığım lüksü bırakmak istemiyorum hanginiz istersiniz bunu dürüst olun

Tabiiki burda mantıklı çözümler üretilir,
Ama mantıklı konulara ;
Şu açtığınız konuyu neresinden tutsam elimde kalıyor.

1-Konunuzun gerçek olduğuna hiçbir şekilde inanmadım çünkü anlattıklarınız çok komik.Yalı dairesinde oturan fabrikatör bir adamın kahvehane alışkanlığı,telefonu eve getirmemesi(devlet memuru çapkın bir adam bile 2. telefonu alırda arabada bırakırtek telefonunu değil),sizin pazar,çay bahçesi gezmeleriniz......

2-Diyelimki konunuz gerçek;durum dahada vahim.2,5 senedir aldatıldığınızı bile bile sırf para için o evde oturuyorsunuz ve daha 16 yaşında bir çocuğa kocam kandırmış diye üzüleceğinize 'o yolun yolcusu'' gibi bir yakıştırma yapıyorsunuz.Bir hata arıyorsanız hödük kocanızda arayın.

valla ben istemem ne öyle kocam başka kadınlarla gününü gün ediyor

bende yalı dairesinde buz gibi yatakta tek başıma

neyleyim köşkü neyleyim sarayı içinde salınan yar olmayınca demişler

Son düzenleme:
sizin ailenizin durumu iyi değil
eşinizin ailesi çok zengin
siz yalıda oturuyosunuz altınızda ki arabanın maaşallahı var
zengin oğlan fakir kız olayımı bu?
neyse konu doğruysa sırf para alamadığın için gurursuzca yaşama
boşver al kızını
iş bul çalış
ne yolcu kızlarla muhattap ol
ne hovarda kocanın peşinde hafiyelik yap
ailesinde de vicdan varsa torunlarının eğitimini karşılarlar..

Son düzenleme:

ama bakın sizin evliliğiniz evlilik değilmiş ki
eşiniz maddi manevi hiç bir bakımdan yanınızda değilmiş, bu hayattan mutlu muydunuz
eşiniz sizi (acı ama gerçek baştan beri sizi istememiş yazdıklarınızdan bu anlaşılıyor)
ben olsam çeker giderim ondan gelecek hayır Allah tan gelsin derim
o 400 lirayıda istemezdim

şu anda imkansızlıklar sebebiyle evlilik için bekleyen bir insan olarak gayet dürüstçe söylüyorum ki başkasını hamile bırakıp çocuk aldırtan kocanın suratına tükürür onu boşardım
onurumun fiyatı olamaz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…