2 yıl ya,dile kolay..kadın hisseder..bırak 2 yılı 1 ay da bile hisseder eşindeki değişimi.
o 2 ylda dünyanın parası biriktirilip,aldattığı da ıspat edilirdi arkadaşım..neler yapılırdı neler..
eşimin eskiden yaşadığı yer biraz kenar mahalle.Yaşı küçük olduğundan çoğu arkadaşı bekar ve hepsi oralarda taklıyo.İlk başlarda dışarda barda vs. gezmek istemiyorum kahvede arkadaşlarla oyun oynuyoruz dediğinde banda çok inandırıcı gelmişti.Balık tutma hobisi babadan ileri geliyor.Eşimin cep telefonu var tabikide ama eve çıkarmıyordu asla.Yalı dairesi ve araba barışma hediyesi olarak kayınpederim aldı ama kendi adına.
kızlar lutfen yapmayın bole oyle bı konusuyosunuzkı sankı para hıc onemlı degılmıs gıbı.hangınız evlenırken maddıyatı hıc goz onunde bulundurmadıkı.kac kısı dugununu evını yuvasını sadece kendı ımkanlarıyla aıleler karısmadan kurdu kı.bence para cok cok onemlı ıster o kazansın ısterse babası kadın sonucta yıllarını o adama vermıs belkı onun uzunden okumadı karıyer yapamadı.heee dersınız kı bunları tasvıp edıyomusun tabııkı etmıyorum her zaman kadının ekonomık ozgurlugunun elınde olmasından yanayım ama yapmıs bır hata.paraya bu kadar tu kakaymıs gıbı bakmamak lazım nasıl kı uzun boy sarı sac ıstıyosak para da o tarz bısey sonucta o da tıpkı uzun boy gıbı aılesınden mıras kalıyo.
İlk mesajınızla bu mesajı karşılaştırdığımda konunuz çok garip geldi.
Kocanız fabrikatör ama kahvehane alışkanlığı var:26::26::26Benim bildiğim kahvehane kültürü biraz daha kenar mahallelerde olur,yalı dairesi civarlarında olsa olsa gece kulübü,bar olur)
300 binlik arabanız var ama kocanızın yıllarca cep telefonu olduğunu bile bilmediniz,arabada bırakıyordu:26::26::26bu devirde 11 yaşında,işçi çocuklarında bile cep telefonu var,sizin eşiniz fabrikatör ama olmaması garip gelmedi yani.)
Dersinize iyi çalışmamışsınız,inandırıcı olmamış.
maalesef babası bile ona güvenmeyip üzerine hiç bir şey yapmıyordu.Yıllarca kocamın dürüst bir şekilde kahveye ya da balığa gittiğine inandım.Takılarım bile bize hırsız girer belki diye kayınvalidemin şahsi kasasındaydı şimdi onlar bile elimde değil
kızlar lutfen yapmayın bole oyle bı konusuyosunuzkı sankı para hıc onemlı degılmıs gıbı.hangınız evlenırken maddıyatı hıc goz onunde bulundurmadıkı.kac kısı dugununu evını yuvasını sadece kendı ımkanlarıyla aıleler karısmadan kurdu kı.bence para cok cok onemlı ıster o kazansın ısterse babası kadın sonucta yıllarını o adama vermıs belkı onun uzunden okumadı karıyer yapamadı.heee dersınız kı bunları tasvıp edıyomusun tabııkı etmıyorum her zaman kadının ekonomık ozgurlugunun elınde olmasından yanayım ama yapmıs bır hata.paraya bu kadar tu kakaymıs gıbı bakmamak lazım nasıl kı uzun boy sarı sac ıstıyosak para da o tarz bısey sonucta o da tıpkı uzun boy gıbı aılesınden mıras kalıyo.
Peki tatlım sordum ama görmedin heralde fabrikalar 24 saat çalışır,hiçbir fabrika 8-5 devlet dairesi gibi çalışmaz çünkü makinaların durup tekrar çalışması çok maliyetli olur.
Eşinin fabrikada akşam hiçmi işler ters gitmiyor,bir fabrikatör asla akşam vakti telefonunu helede yıllarca kapatamaz.
Sende bir fabrikatör eşi olarak çok mütevazi geldin bana yanlız,insan Paris,Miami ye gezmeye gitmek ister,sen çaybahçesine götürmediğinden yakınmışsın.
Peki tatlım sordum ama görmedin heralde fabrikalar 24 saat çalışır,hiçbir fabrika 8-5 devlet dairesi gibi çalışmaz çünkü makinaların durup tekrar çalışması çok maliyetli olur.
Eşinin fabrikada akşam hiçmi işler ters gitmiyor,bir fabrikatör asla akşam vakti telefonunu helede yıllarca kapatamaz.
Sende bir fabrikatör eşi olarak çok mütevazi geldin bana yanlız,insan Paris,Miami ye gezmeye gitmek ister,sen çaybahçesine götürmediğinden yakınmışsın.
anlıyorum ama benim tepkim bu değil harçlığınızdan pekala birikim yapabilirdiniz diyorum
üç kuruşla geçinen kadınalr bile dişten tırnaktan arttırp bir birikim yapıyor
bunu düşünmemenize şaşıyorum
elbette bu devirde herkes maddiyatı düşünür ama şimdiye kadar safça davranıp iş ayrılmaya gelince bu ayrıntıları dikkatle görmeniz şaşırtıcı olan
para tu kaka değil tabi ki ama gururunuzu çok fazla aşırı derecede çiğnettiğiniz için bu kadar tepki
normalde burada bir sürü kadın aldatılıyor ama kimse bu kadar boşan veya bırak demiyor ama sizinki bambaşka
çiğnemiş adam sizi hemde öyle böyle değil ufak değil buna nasıl hala devam ediyorsunuz ki hiç mi düşünmüyorsunuz boşanmadıkca ve kocanız sizi o kızla görüşmüyorum diye kandırdıkça
ve kandırıldığınızı o ikiside bile bile nasıl yaşayacaksınız çok eşlilik değilde nedir bu kumalık değilde nedir?
modern zaman kuması mı olacaksınız? ilk önce evlendiğiniz için daha mı içiniz rahat olacak?
kim bilir o yolun yolcusu dediğiniz kadınla imam nikahı kıymadığını?
ama bildiğini belli etse yalı gidecek onun için çok eşli hayatı kabul etmek daha gurur verici bir olay
bu maddi bilgileri verirken sadece gerçekten çok iyi olan durumdan beni ne kadar mağdur etmeye çalıştıklarını anlatmak istedim.Yoksa bunları söylerek bir şeyleri kime neyi ispat edicem arkadaşım.Gerçekten varmı böyle insanlar bilmiyorum belki siz sürekli takipçisi olduğunuzdan bilirsiniz ama ben tesadüfen buldum burayı ve mantıklı bir çok çözüm üretildiğini gördüğümden bi danışmak istedim.
çok ayıp ediyorsun arkadaşım.Ben neler diyorum siz takmışsınız yalı dairesine.Herhalde dert edicem bunu neden etmiyim çok eşli olmayı istesem bende olurdum kocam beni bu kadar mahrum ederken.Tabikide yaşadığım lüksü bırakmak istemiyorum hanginiz istersiniz bunu dürüst olun
tüm alışverişlerde kayınvalidemle olduğumuz için bana para gelmezdi birlikteyken hep o harcardı.Diğerlerini karttan yapardım.Kartta eşimin ek karttıydı zaten.Arabada benim altımda değil eşimin altında.Ben araba istediğimde acemisin dedi hep çok çare sundum ama almadılar.Tabi elime 50-100 geçiyordu ama insan o an bunu anlamıyorki.
çok ayıp ediyorsun arkadaşım.Ben neler diyorum siz takmışsınız yalı dairesine.Herhalde dert edicem bunu neden etmiyim çok eşli olmayı istesem bende olurdum kocam beni bu kadar mahrum ederken.Tabikide yaşadığım lüksü bırakmak istemiyorum hanginiz istersiniz bunu dürüst olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?