benim kizim cok sinirli napmaliyim

alzala

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
176
1
96
Azerbaycan
merhaba arkadaslar benim kizim 3 yasinda ama cok sinirli napsa sinir oluyo yemekte yemiyo arkasinca geziyorum yemekle napa bilirim yemek yemesi icin ve sinir olmamasi icin. anneler boyle cocuklarimiz varmi sevgilersenağlama

Benim kızımda 14 aylık o da çok sinirli akrep burcu.

Birşey istedimi illa olacak.Kafasına bişeyi taktı mı yandık.hemen kızıyor herşeye.

bende ne zamandır bu konuda yardım istiyordum.Konun çok güzel.Cevapları bende senle brlikte okurum artık

aynen oyle canim ya benim kizimda ne dese aninda olucak yoksa kendini vuruyo yerden yere inanki alamak istiyorum o anda

slm arkadasim benimde 3 yasinda bir kizim var. evet galiba bu yasta cocuklar sinirli oluyor. benimkide bir sey istedigi zaman muhakkak onun olmasini istiyor. ben ona o an deyil ama baska bir uygun zamanini bulunca anlatiyorum her istediginin olamiycagini bazi seylerin onun icin zararli oldugunu ve onunla bir anlasma yaptik kizim bir sey isteyipde ben izin vermedigim zaman hole cikip orda siniri gecene kadar duruyor ve ben ona dusun bakalim neden anne izin vermemis olabilir diye soruyorum. bizim kizimizda ise yariyor. cok kiziyor o an hizli hizli nefes alip bagriyor kustum iste kustummmm diyip duruyor. holle ciktiginda gercekten sakinlesiyor. sonra yanima gelip neden izin vermedigimi bana anlatmaya calisiyor tabiki herzaman basarlili olmuyor ama olsun. birde o sinirle bagirip cagirdi zaman siz cok sakin ve net bir ses tonunla konusursaniz oda yardimci olucaktir.

unutmayin tatli dil yilani deliginden cikarir.

yemek konusuna gelince sakin lutfen ama sakin tabakla pesinden dolanma arkadasim lutfen bunu yapma. gercekten cocuk icin ve senin icin kotu. benim kizimda ayni sekildeydi yemiyordu sadece meyve suyu icerdi biberonunla. ben bir gun kitapcinin onunden gecerken gozume yemek kitabi ilisti cocuklara yemek yemeyi nasil sevdire biliriz. cok basit oyunla. kizinizin tabagina yaptiginiz yemegi onun hosuna gidecek sekilde servis yaparsaniz yemyeyini bitirebilir. mesela kahvalti. iki tane salataliktan goz domatezden agiz 2/3 zeytinden burun slamdan sosisten kulak derken bir yuz seklini alir tabaktaki kahvalti ve onu yemesi daha zevkli olur. ispanak yesil agaclar disradaki agaclar gibi ayni bunu brokoli icininde soyleye bilirsiniz. mesela ben cogu sebzeyi kizim icin haslarim sonrada uzerine yogurt dokerimki kar yagmis hersey karin altinda kalmis kurtar onlari dedikten sonra kizim buyuk bir zevkle yiyor. umarim anlatabilmisimdir yemek konusunu. insallah sizde basarirsiniz

cok tesekkur ederim arkadasim bende denerim sizingibi ise yarar umarim hepimizin cocuklarini rabbim korusun amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…