benim hiç fantezim yokmuş,bana bir akıl verin ne olursunuz...

eşin yatakda samimiyet istiyor olabilir
daha ne kadar sanimi olabiliriz diyosun ama
belliki eşin bişeyleri eksik buluyo
bence onunla net konuş
ve bişeyleri öğrenmekten yada taklit yapmakdan sa içinden geleni yap derim
sonuçda o mutlu olsun diye kendimi deforma etme seninde duyguların var

Hiç uğraşma onları mutlu edemezsin :)
bence arkadaşı yanlış yönlendiriyorsunuz, yazdıklarından anlaşıldığı kadarıyla eşi kendini tatmin ettirme değil birlikte bişeyleri paylaşmanın derdinde..
bazen sırf erkek diye yargısız infazlar yapıldığını düşünüyorum..

Bak cevap bulmuşsun bir dene bakalım şöyle okkalıda bir tokat at,Belki eşini bu kadar sık boğaz etmemesi gerektiğini,bu işlerin hoşgörü ve sabır istediğini anlar:1closedeyes:

ay yarabbim ya Allah seni napmasin krize girdim kahkahada atamiyorum cocuk uyanacak:roflol::roflol::roflol::roflol:

barzeyin krizinden ciktiktan sonra gelelim ahucum sana
bence diger arkadaslarinda dedigi gibi esin samimiyet istiyo belliki yani hem degisik pozisyonlar hemde samimiyet.
bence beraber olurken onunla konus guzel seyler soyle hosuna giden durumlarda gul konus yani.aman oyle adam tam cosmusken kahkahalar atma bu seferde komikmi yaptiklarim der:roflol:
yani nasil anlatiyim iste onunla konus gul guzel sozler soyle mutlu oldugunu anlasin.hatta naz cilve yap bazi durumlarda.guzelce makyaj falan yap ne biliyim.acikca anlatabilsem neler yazacamda iste olmuyo:teytey:

hersey erkekelerin daha rahat yetistirilmesi ama kizlarin daha utangac yetistirilmesinden ileri geliyor gibi geliyor bana.birde bu isin yeterlilik kismi varki konu disinda bu erkektede kadindada olmasi normal.
yani esiniz istiyorda siz hicmi istemiyorsunuz.
bence esinize iciniz kaynadigi bi anda sevginizi gosterebileceginiz butun yollari deneyin bir http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlarin-yatakta-yaptigi-10-hata-t185001/index.html
link vermeyi bilmiyorum ama bu basligi okursan epeyi faydasini gorursun.
bu arada bu is tek bi sekilde olmuyoki onemli olan zevkini cikarmak

bu erkekler bizide kendileri gibi sapık yapmaya çalışıyolar
ama duştayken filan gidebilirsin yanına
asansör filan olabilir yada eve girer girmez yapış dudağına
işe yarayabilir

çok teşekkür ederim hepinize arkadaşlar :)
dün tavsiyelerinizi dikkate alarak birşeyler yapayım diyordum ama çok geç geldik eve,4 saatlik uykuyla ise geldim, o yüzden uygulayamadım hiç birsey :)

canim hic ummadigi anda hic ummadigi bir yerde kocanla sevismek istedigini goster ona. mesela yemekten hemen sonra o masadan kalkmadan kucagina otur.
erkeklerin genelde dus alirken yanlarina gitmende onlarin hosuna gider.
bu tur fantaziler istemis senden esin.
anlatabilmisimdir umarim:)

kocandır, fantezi isteyebilir, ne yani başkasından istese iyi mi olacak, senden istiyor, canım hiç ama hiç utanma sakın kocandan,utanınca olmuyor bence,öncelikle utanmamayı öğrenecen oda biras zaman alıyor ya neyse, benim sana fantezi tavsiyem ister üstünde iç çamaşırların olsun istersen olmasın sana kalmış, giy topuklu ayakkabılarını, boynunada şöyle inci falan olabilir beyaz giyersen bi kolye tak tasma şeklinde,saçlarınıda toplarsın en başta,(sonra zaten çözülür onlar) böyle bi çık kocanın karşısına, bide masada olmayı öner bakalım bu fantesi hoşuna gider belki, biras uğraştırınca daha kıymetli olursun belki dimi ama

sen bu kdr dusundugune gore baya baskıdasın sanırım
bence esın sana soylesın oturun konusun paylasın daha hos olur

ya çok özürdilerim ben bekarım ama fantazi denen şey zorla olabilicek bişey deil fantazi ne demek onu çözersen olay çözülür zaten fantazi sıra dışı demek yani atıyorum banyoda mutfakta yada vs... yerlerde yapmak gibi yatak odasından yataktan dışarda yani ögrenilicek bi durum yok bi akşam işten gelip kapıyı açıp içeri girdiginde ona srılıp yada öpüp bunu yapmak istedigini belirtebilirsin yani ona karşı arzu duydugunu ve onu istedigini anlamalı o istediginde yaparsan bundan sıkılır istemesende onu mutlu etmek için çok istiyomuş gibi davran ve bunu yaparken yatak odasını kullanma umarım faydalı olur canım senin için bi dene

işyerindeyken ona onu çok istediğini belirten mesaj at,onu arzulaman hoşuna gider.
dışarda kalabalık bir ortamda ya da bi yemekte onu o an ne kdr çok istediğini fısılda...
yatakta ilk hareketi sen yap arada bi..onu öpmeye başla...
sana ne kdr zevk verdiğini belli et, bu çok hoşuna gider.

:jeyyar:arkadaşlar burda fantaziden bahsedilio klasikliğe kaçmayın... Tabi benide yanlış anlamayın ama ara değişiklik demek oluo aslında yani arada bi çılgınca değişik bişe yapmak.. sıkı durun geliyor :roflol::roflol: Eşine arabada yapmak sitediğini söle.. :dance: Yada takım kıyafetleri giyin o fener bahçeliyse sen Gs forma al giy yada GS liyse sen FB giy al işte şokk fantazy kaydirigubbakcemile3 yada kovboy şapkası al :teytey: en güzelide senaryo yapın sinemada olduğunuzu düşünüp öle davranarak ilişkiye girin yada en güzeli yeni tanışıomuş gibi bi barda tanışıo gibi tabi evde olcak bunlar nebilim işte bakın hepsini denedim biliom.. :roflol::roflol: amanın resil oldum valla sırnaşık şey ama dedimya ben neşeli tipimdir deliyimdir dolu dolu yaşamak gerek rahat olun özgür olun sevdiğiniz insanla aranızda mesafe olmasın... ha son öneride sık sık tlfda sex denemeniz tavsiyemdir bu aşırı cazip gelri bizim sirserilere gizemli çekici..sengözlerimebaksanab

Son düzenleme:
Valla çoğu bayana gerçekten şaşıyorum ya.
yok baskı altındasın yok onun her dediğini yapmak zorundamısın yok erkekler doyumsuz falan filan...
Adamı doyurmazsan doyumsuz olur tabi.
Eşler arasında sevgi saygı aşk bi yana cinsellik ayrı bi yere bunun yerleri çok farklıdır.
cinsellik bi evlilikte çok çok önemli.
kadın zevk almayıp farklı şeyler isteyince sorun olmuyorda erkek farklı şeyler isteyince sorun oluyor doyumsuz oluyor.
iki ikişi arasında yaşanıyorsa bu iki tarafında istekli olması lazım.
Bence sen fantaziden önce sanki işkenceymiş gibi yaptığın şu birlikteliği istekli yapmalısın...
Sonra fantezileri kendinde üretebilirsin...
Yani tek sorun senin cinselliği yaşamak istemeyişin gibime geliyor...

anladığım kadarıyla eşin ilk adımı atmaktan bahsetmiş,yani ben istemesem senden tık yok gibisinden.
ilk zamanlar bende öyle idim,zamanla aşılıyor..
bir akşam eşin içerde tv izlerken,gir duş al güzel kokular sürün ve saçlarını kurutmadan bornozunla içeri gir ve saldır:jeyyar: hiç beklemediği bir anda şaşırt onu tabi altta kalmasırnaşık şey..okuduklarımdan çıkardığım kadarıyla eşin sadece değişiklik istiyor arada birde olsa şaşıtmanı,ilk adımı senin atmanı ve iplerin o an senin elinde olmasını ve buda gayet nomal.sıkma canını herkes o devreden geçiyor zamanla aşarsın.

kalp_perisi bak bekar ama iy biliy ben yazcaktım bunları o yazmış :))..dediği gibi eşin farklı mekanlar farklı davranışlar onu tahrik edicek bakışlar itiyo olabilir ne bilim sacının rengini değiştirebilirsin hoş bi gece hazırlayabilrisin şevvall in dedi gibi açılış senden bekliyo olabilir ...değişik mekanlar istiyo olabilir

Son düzenleme:
cnm bence önce kendine güven..

önemli olan üstündeki iç çamaşırı değil içindeki kadın..

önce sen inan kendine telkin et ben çok seksiyim de kendine...
ayrıca kitaplaa bakmana bişey demiyorum ama bunları ders gibi uygulama bunların güzel şeyler olduğuna önce sen inan.sex içgüdüsel bişey zaten.hata yaparım korkusuyla kendini sınırlandırma doğal ol bence..Şeniz

ewet barış güneşi arkadaşıma katılıyorum farklı mekanlar bul sevişmek için onu demek istiyor sadece farklı çamaşırlar giymekle olmaz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…