benim hiç fantezim yokmuş,bana bir akıl verin ne olursunuz...

günabakan arkadasım haklisin, filmler mide bulandirici. ben de biraz çaba sarfetmem gerektigini düsünüyorum, eşim çok ugrasti benim için.mutlu da olacak ama bulamıyorum bişeyler, erotik shoplara falan baksam iyi olacak internetteki.

anlamadım valla ne imiş onun derdi ya zamnla o fanezilerden de sıkılırsa nolcak peki sen fantezi makinesimisin :sm_confused::sm_confused::sm_confused:

harbiden yatağa bağlayıp kudurtsam, sonra da canım istemiyor desem :) o zaman birdaha fantezi demez heralde :)

erotik shop larda ne bulucan ???? bence şey yapın mesala bi gün sen hizmetçi kıyafeti giy ..... bigün mini etek düğmesi açık beyaz gömlek giy gözlük tak hatta ..... başka bi gün ..... :nazar:

kızlar hemen çarmıha germeyin bence arkadaşın eşini.. sadece kendisini düşünen birisi olsa eşine şimdiye kadarki davranışları farklı olurdu kaba davranırdı ya da kendi işini görür çeker giderdi..ama demek ki eşine değer veriyor ve dahası bazı duyguları istekleri birlikte yaşamak istiyor, yani ne bileyim salonda otururken gerçekleşen spontane birliktelikler ya da hiç beklemediği bi anda kolundan tutup götürülmesi gibi şeyler istiyor sanki..
o yüzden bence erotik shoplar da derdinize çare olmayabilir onlar da iyice sizi soğutabilir:) anladığım kadarıyla yeni yeni bişeyler hissetmeye başlamışsınız zaten ters tepebilir o tarz şeyler.. kendinizi ve düşüncelerinizi eşinizin üzerine yoğunlaştırarak olaya konsantre olup onu arzuladığınızı hissettirmeye çalışın.. bi erkek için de kötü bişey çünkü olayın tek taraflı olması..

yatağa yattıgınızda seksi çamaşırlarını takım olarak giy ona erotik striptiz yap dans et kudurt ve ilişkiye girdiginizde rol yap birazda olsa sert ol ona karşı saçlarını falan çek orgazm oluyon coşuyon sansın

benimki de önceden seninki gibiydi.. hep o başlatıyomuş ben hiç istemiyomuşum.
önceleri bunu takmıyodum ama sonradan farkettim ki adam gerçekten haklıymış..
şimdi 6 yıllık evliyiz kitabını yazıyorum desem yeridir şutarafagitti
bak canım kendine güvenli olacaksın,hiç çekinme ya rahat ol,iste ayrıca bunu da ona belli et. deli olacak görürsün yerimseniben

yatağa yattıgınızda seksi çamaşırlarını takım olarak giy ona erotik striptiz yap dans et kudurt ve ilişkiye girdiginizde rol yap birazda olsa sert ol ona karşı saçlarını falan çek orgazm oluyon coşuyon sansın
Nede güzel akıl veriyorsnuz... resemn eşini ve kandisini kandrımasaını öğütlemişsiniz...:1no2:

ben kendini kandırmasını degil bu şekilde birbirlerine daha çok alışmalarını saglıyacak bir fikir söyledim kocasına fantezi fikri vermemmi kandırmak allah a-şkına bu gayet normal bişi eşine bişiler yapmasıfantezi istemiş ekledim bende ok

ilişkiye girdiginizde rol yap birazda olsa sert ol ona karşı saçlarını falan çek orgazm oluyon coşuyon sansın [/b]
pardon ama rol yap demek size ne ifade ediyor? orgazm oluyorsun sansın demişsiniz neden olmayan bir şey var göstersin ki?
yazık böylelikle eşi; karısını memnun ettiğini düşünecektir . tabi arkadaş ROL yaptığı içinde kandırılımış olacaktır...
ee tabi bu oyundan haberi olayan erkek de eşi nasıl olsa kendiliğinden coşuyor diye onunla cinsel anlamda ilgilenmiycektir...
ben kendini kandırmasını degil bu şekilde birbirlerine daha çok alışmalarını saglıyacak bir fikir söyledim kocasına fantezi fikri vermemmi kandırmak allah a-şkına bu gayet normal bişi eşine bişiler yapmasıfantezi istemiş ekledim bende ok
işin içine eğer sahtelik girerse ikiside bence soğurlar... arkadaş sürekli rol yapmaktan bir gün yorulur ve iyice soğur...
sonra kocası düşünmezmi bu ateşli kadın nedne bir anda benden uzaklaştı diye..

Son düzenleme:
Hiçbirimiz annemizin karnında öğrenmiyoruz cinselliği...
Eşinizin hep aynısın derken neyi kastetiğini tam olarak anlayamadım...
Pozisyondan, çamaşırdan, fantaziden ziyade salt isteğinizi görmek istiyordur belki eşiniz...
Bunu size bu şekilde söyleyemiyordur...
Cinselliği tabu olarak görmeseniz, utanmasanız, kendinizi bedeninize bıraksanız...
Rahat olmayı deneseniz...
Bence ikinizde daha keyifli zamanlar geçirebilirsiniz...

pardon ama rol yap demek size ne ifade ediyor? orgazm oluyorsun sansın demişsiniz neden olmayan bir şey var göstersin ki?
yazık böylelikle eşi; karısını memnun ettiğini düşünecektir . tabi arkadaş ROL yaptığı içinde kandırılımış olacaktır...
ee tabi bu oyundan haberi olayan erkek de eşi nasıl olsa kendiliğinden coşuyor diye onunla cinsel anlamda ilgilenmiycektir...

katlıyorum, rol yaparak herşeyi daha da içinden çıkılmaz hale getirmenin alemi yok.. yarın bir gün arkadaş bu durumdan bıksa ve bıraksa eşi de "neden böyle oldu iyiydik" dese arkadaş ne dese kötü olur durum ondan sonra.."isteğimi kaybettim" dese eşi kendini yetersiz hisseder, "rol yapmıştım" dese daha fena bu sefer güvenini kaybeder..

yapmanız gereken sadece ve sadece eşinizin karşısında rahat olmak ve cinselliği bir görev gibi görmemektir..
bundan sizinde keyif almanız lazım yoksa olmaz.... ağzınızla kuş tutsanızda eşiniz sizin isteksiz davrandığınızı hissettiği anda tüm şevki gider...

Sen içinden gelerek yapmıyorsan zaten yapmacık olduğu belli olur o yüzden bu konuda kendine en iyi sen yardım edebilirsin.
Mekan değişikliği yapın veya bir süre beraber olmayın özleyin birbirinizi.Ama shoplardan falan birşeyler alma sonra kendini iyice kötü hissedersin.

Arkadaşım sırf eşin istiyor diye fantazi yaratmak zorunda değilsin.
Mecburiyetten yapılan şeyler insanı ilişkiden soğutur. Sende eşinin bu söylediklerinden ötürü yeni ne yapabilirim diye düşünürken hiçbir şey anlayamıyorsun.
Boşver arkadaşım.
Herşey yaşayarak öğreniliyor.Onu düşündüğün kadar birazda kendini düşün acaba ben nelerden hoşlanıyorum diye.
Çok meraklıysa fantaziye önce o başlatsın bakalım. Ne arıyormuş.

kızım ogrneırsın zamanla ne baskı yapıo kı bu koca annamadım
ama baskı yapmıo da sen cok ogrenmek ıstıom dıyosan ac fılm mılm ızle aynılarını yap ıste

hıc mı taklıt yetenegın yok aynını yapıver gıtsın

buna rol deilde orgazm taklidi desek daha iyi olur bence herzamn orgazm olucaksın die bişi yok ama orgazm taklidi yaparsan kendinide baştan çıkarırsın eşinide ve bölece cinselliğin nekadar zevkli olduğunu örenirsin bana kalırsa sen biraz çekingen birine benziyosun böyleliklede açılırsın işte tatmin olma duygusunu öğrenirsin hem kendini hemde eşini eşini mutlu etmiş olursun biyerlerden başlamak lazım bence ama fanzeziyle balıklama atlama cinselliğe, önce orgazm neymiş onu ören bunuda kendin uygulayarak öğrenirsin kitapta yazmaz bunlar bizim sölememizlede olmaz kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5 BOL ŞANSLAR

Son düzenleme:
X