Nede güzel akıl veriyorsnuz... resemn eşini ve kandisini kandrımasaını öğütlemişsiniz...:1no2:yatağa yattıgınızda seksi çamaşırlarını takım olarak giy ona erotik striptiz yap dans et kudurt ve ilişkiye girdiginizde rol yap birazda olsa sert ol ona karşı saçlarını falan çek orgazm oluyon coşuyon sansın
pardon ama rol yap demek size ne ifade ediyor? orgazm oluyorsun sansın demişsiniz neden olmayan bir şey var göstersin ki?ilişkiye girdiginizde rol yap birazda olsa sert ol ona karşı saçlarını falan çek orgazm oluyon coşuyon sansın [/b]
işin içine eğer sahtelik girerse ikiside bence soğurlar... arkadaş sürekli rol yapmaktan bir gün yorulur ve iyice soğur...ben kendini kandırmasını degil bu şekilde birbirlerine daha çok alışmalarını saglıyacak bir fikir söyledim kocasına fantezi fikri vermemmi kandırmak allah a-şkına bu gayet normal bişi eşine bişiler yapmasıfantezi istemiş ekledim bende ok
pardon ama rol yap demek size ne ifade ediyor? orgazm oluyorsun sansın demişsiniz neden olmayan bir şey var göstersin ki?
yazık böylelikle eşi; karısını memnun ettiğini düşünecektir . tabi arkadaş ROL yaptığı içinde kandırılımış olacaktır...
ee tabi bu oyundan haberi olayan erkek de eşi nasıl olsa kendiliğinden coşuyor diye onunla cinsel anlamda ilgilenmiycektir...
işin içine eğer sahtelik girerse ikiside bence soğurlar... arkadaş sürekli rol yapmaktan bir gün yorulur ve iyice soğur...
sonra kocası düşünmezmi bu ateşli kadın nedne bir anda benden uzaklaştı diye..