Mumkun tabi ama kafami kurcalayan ben olmadigim gunler sadece yakin arkadasiyla yemege gider. Benimle birlikte giderken gittigimiz arkadaslarla takilmaz.hoslansa bile kafasında oturmamıs . oturaa yas garkına bakmaz erkekler hatta daha iyi onlar için.
birde iş yerindekilere bakma senden hoslanıyor lafına . ben ögle arasına tek cıkmak istemeyilini yanlıs anlasılma olmasın olarak anladım ve yine sana bakmamasınıda.
ayrıca senin kulagına ikiniz lafları geliyorsa az cok onada ima edilmiştir bundan kacıyor
demekki seni onalrdan yakın görüyor ama yanlıs anlasılamk istemiyor. yakın arkadası baska kız varmıMumkun tabi ama kafami kurcalayan ben olmadigim gunler sadece yakin arkadasiyla yemege gider. Benimle birlikte giderken gittigimiz arkadaslarla takilmaz.
Surekli sakalastigi bir kiz var zaten benimle yemege gidecegi zaman o da bizimle geliyor, aslinda onunla arkadas olarak daha yakin oldugunu dusunuyorum. Ben olmayinca onlarla takilmiyor. Istese benimle de yemege gitmek zorunda degil. Onceden sadece yakin arkadasiyla yemege giderdi, o olmadigi zaman da yalniz giderdi.demekki seni onalrdan yakın görüyor ama yanlıs anlasılamk istemiyor. yakın arkadası baska kız varmı
Ankara'ya gel desem gelmezsin hic degilse cayocagina kadar birlikte gidelim' dedim ve sonra tıpış tıpış benimle geldi
Zaten cuma gununden sonra benim yapabilecegim bir sey kaldigina inanmiyorum. Artik atacaksa adim atacak kisi o.
Aslinda hic imali konusmuyorum, bu ilkti. Bundan sonra boyle bir ima yapacagimi da sanmiyorum.Keşke bunu demeseydin ya. Bir daha bu tarz şeyler deme bence. Zorlama gibi oluyor. Adam da hoşlanıyor gibi ama aradaki yaş farkından çekiniyor olabilir. Çünkü 14 yaş çook fazla.
Oyleyse onunla yemege gitmeyi mi biraksam?Hoşlansa yemeğe başbaşa gitmeye çalışır bence, başkalarını dahil etmeye çalışmaz.
Aslinda hic imali konusmuyorum, bu ilkti. Bundan sonra boyle bir ima yapacagimi da sanmiyorum.
Oyleyse onunla yemege gitmeyi mi biraksam?
Trip yapma gibi bir niyetim yok ama boyle de cok belirsizlik var. Nereye kadar boyle gidecekHmm iyi o zaman yoksa erkekleri biliyoruz havalanır bi yeri kalkar seni küçük düşürür. Tabi karakter meselesi hepsi de bir olmaz
Bence bırakma aynen arkadasca devam et. Neyin tribi diye düşünmesin. Zaten aynı ortamdasınız hep bi soğukluk olmasın. Zaten isterse açılır
Oyleyse onunla yemege gitmeyi mi biraksam?
Trip yapma gibi bir niyetim yok ama boyle de cok belirsizlik var. Nereye kadar boyle gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?