Bir suredir is yerinde hoslandigim biri var ama o ne hissediyor ne dusunuyor bilmiyorum. Ben duygularimin farkina vardiktan sonra bazi seylerin degismeye basladigini hissettim. Ister i Bir de şu var, bazen internetten bir şeyler araştırıyor (örneğin araba, elektronik ürünler) masalarımız yan yana olduğu için hemen ekranı bana çeviriyor ve birlikte uzun süre araştırıyoruz (hiç gereği olmadığı halde)......................Fazla uzatmayayim, haritayi actik sinav yerine ve oraya nasil ulasilir bunlari inceledik ama tabi bunlar en fazla 20 dk surecek seyler ama biz 1.5-2 saat falan konuyu uzattik da uzattik (ama uzatan kesinlikle ben degildim, sonucta onun bilgisayari istese konuyu kapatir isine donebilirdi,. Hatta bir ara tamamen kapatti ama sonra yine acti). Ben arada 'Orasi cok tenha bir yer, sanayi bolgesi sonucta. Biraz iye mesaj atti ama ben sinavdan sonra mesaji gordum. Ilk defa kendi bir mesaj atti (buna da sukur). ...................
1- Cuma ogleden sonra oldugu icin az is vardi. Isleri bitirmesini bekliyordum, o zaman unutup unutmadigini test edecektim nitekim unutmamis.1) kusura bakmayın, söylemeden geçemeyeceğim, 20 dk sürecek şey için iş yerinde 1,5-2 saati boşa harcamak nedir? aldığınız maaşa yazık demek geliyor içimden
2) bu foruma kaç kere yazdım, bir daha yazayım, bir adam bir kadından gerçekten hoşlanıyorsa öyle ya da böyle şansını dener, somut bir adım atar. eğer belirsiz davranıyorsa duyguları yoğun değildir. siz onun bunun dediğine bakmayın. her türlü kapıyı açmışsınız, adım atmak istese atardı.
Aramizda 14 yas fark var. Bildigim kadariyla daha once evlenmemis ama emin degilim (cocugu olmadigina eminim). Hic sormadim ve bu saatten sonra kimseye de soramam. Is arkadaslarinin dusunceleri malumBu arada yaşı kaç? Kaç yaş farkiniz var? Birde daha önce evlenmis ayrılmış olabilirmi? Bu tarz durumları varmı yani
Benim de iki fikrimden biri bu. Ya bu isin gelecegi olmayacak diye baslamak istemiyor (asik olmaktan korkuyor) ya da bayanlarla iliskilerde cekingen kaliyorCanım aslında hoşlanıyor senden..Fakat şu bı gercekki tam olarak kafasında oturtamadigi şeyler var ve ileriye yönelik bir planı hayali yok gibi geldi.Bilemeyiz yinede..Belkide zamana bıraktı..
Benim 30 onun 44Cnm yaşlarınız kaç?
Benim de iki fikrimden biri bu. Ya bu isin gelecegi olmayacak diye baslamak istemiyor (asik olmaktan korkuyor) ya da bayanlarla iliskilerde cekingen kaliyor
Zaten cuma gununden sonra benim yapabilecegim bir sey kaldigina inanmiyorum. Artik atacaksa adim atacak kisi o.Sen ağır durursan Belkide kaybetme korkusu yaşar ve adım atabilir.simdi sürekli beraber çay kahve yemek Faslı olduğundan sen hep yanindasin gibi oluyor..Birde sizin Ankara'ya götürme hususundaki şakanizdan sizin ona tamam olduğunu pekala anlıyor.44 yaşında bir kurttur o bence senden 14 yıl daha fazla tecrübesi var.geri dur biraz,o ilgilensin.bu yaştaki bir adam için cekingenlikten bahsetmek yanlış olur.acilmali bence.onu tutan sebepler dahi olsa açılmalı.sakin kendini kaptırma.hakkinda hayırlısı olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?