• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim hakkimda ne dusunuyor anlayamadim

Öyle bir niyetin yoktur da davranışlarını değiştirirsen o ve diğerleri öyle bir anlam çıkarabilirler. Boşver zaten o işten ayrılacakmışsın nasılsa. Sıradan davranırsın. Bir şey hissediyorsa ki bence hissediyor açılacaktır zaten
Isten ayrilinca araya 8 saatlik bir mesafe girecek. Bu da ayri bir sorun

Bugun beni çok şaşırtan bir gelişme oldu. Normalde benımki iş yerindeki çay ocağına kızgın olduğu için oradan çay içmezdi, hatta yakınına bile uğramazdı. Ben çayocağının dışında oturan arkadaşların yanına gidip oturunca bir de ne göreyim omuzuma bir tık el dokunması. Karşıma geçip oturdu (Ben arkadaşların yanına giderken o uzakta bir yerde oturuyordu). Şimdi ben buna sadece arkadaşça davranıyor mu desem yoksa hiç uğramadığı çayocağına beni görünce gelmesine sizce ne desem?

Bugun beni çok şaşırtan bir gelişme oldu. Normalde benımki iş yerindeki çay ocağına kızgın olduğu için oradan çay içmezdi, hatta yakınına bile uğramazdı. Ben çayocağının dışında oturan arkadaşların yanına gidip oturunca bir de ne göreyim omuzuma bir tık el dokunması. Karşıma geçip oturdu (Ben arkadaşların yanına giderken o uzakta bir yerde oturuyordu). Şimdi ben buna sadece arkadaşça davranıyor mu desem yoksa hiç uğramadığı çayocağına beni görünce gelmesine sizce ne desem?
Sen bence:deli:
Daha once hiç erkeklerle konuşmadın mı? Böyle bir şeyden anlam çıkaracak kadar ne yaşadın? Bence bi psikoloğa git; çünkü düşüncelerin çok anormal.

Back