• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim hakkimda ne dusunuyor anlayamadim

@Asuu Basar,
aynı içerikle 4 kere açmışsınız konuyu, aklınıza takılan bir sorunu paylaşmanızda bir sorun yok ama sürekli yineleyen konularınız olursa üyeler hangisine yorum yazacağını bilemez, sizde sağlıklı bir şekilde tavsiye alamazsınız.

Çok mu çekingen bi tip.. hoşlanıyor gibi ama çok yoğun değil duyguları sanırım.. ya da çekingen.. ya da hoşlanmıyor.. ilgini çek bakalım ne yapacak

Düzeltme: Ay pardon direkt yazdım girip yorumları okuamadan

Aslinda onceki konulari silmeye calistim ama silme butonu goremedigimden silinmedi

hoslansa bile kafasında oturmamıs . oturaa yas garkına bakmaz erkekler hatta daha iyi onlar için.

birde iş yerindekilere bakma senden hoslanıyor lafına . ben ögle arasına tek cıkmak istemeyilini yanlıs anlasılma olmasın olarak anladım ve yine sana bakmamasınıda.

ayrıca senin kulagına ikiniz lafları geliyorsa az cok onada ima edilmiştir bundan kacıyor

hoslansa bile kafasında oturmamıs . oturaa yas garkına bakmaz erkekler hatta daha iyi onlar için.

birde iş yerindekilere bakma senden hoslanıyor lafına . ben ögle arasına tek cıkmak istemeyilini yanlıs anlasılma olmasın olarak anladım ve yine sana bakmamasınıda.

ayrıca senin kulagına ikiniz lafları geliyorsa az cok onada ima edilmiştir bundan kacıyor
Mumkun tabi ama kafami kurcalayan ben olmadigim gunler sadece yakin arkadasiyla yemege gider. Benimle birlikte giderken gittigimiz arkadaslarla takilmaz.

Mumkun tabi ama kafami kurcalayan ben olmadigim gunler sadece yakin arkadasiyla yemege gider. Benimle birlikte giderken gittigimiz arkadaslarla takilmaz.
demekki seni onalrdan yakın görüyor ama yanlıs anlasılamk istemiyor. yakın arkadası baska kız varmı

demekki seni onalrdan yakın görüyor ama yanlıs anlasılamk istemiyor. yakın arkadası baska kız varmı
Surekli sakalastigi bir kiz var zaten benimle yemege gidecegi zaman o da bizimle geliyor, aslinda onunla arkadas olarak daha yakin oldugunu dusunuyorum. Ben olmayinca onlarla takilmiyor. Istese benimle de yemege gitmek zorunda degil. Onceden sadece yakin arkadasiyla yemege giderdi, o olmadigi zaman da yalniz giderdi.

Ankara'ya gel desem gelmezsin hic degilse cayocagina kadar birlikte gidelim' dedim ve sonra tıpış tıpış benimle geldi

Keşke bunu demeseydin ya. Bir daha bu tarz şeyler deme bence. Zorlama gibi oluyor. Adam da hoşlanıyor gibi ama aradaki yaş farkından çekiniyor olabilir. Çünkü 14 yaş çook fazla.

Zaten cuma gununden sonra benim yapabilecegim bir sey kaldigina inanmiyorum. Artik atacaksa adim atacak kisi o.

Ama kendini geri çekeyim derken soğuk da davranma. O zaman yine yanlis anlaşılır. Sıradan her zamanki gibi arkadasca davran ama imalı laflar soylemeden, anlamlı bakışlar atmadan

Seni sadece ve sadece yakın arkadaşı gibi görüyor. Bence sende onu öyle gör.

soyle ki, biz kadinlar kendi hoslandigimiz erkeklerle olan en ufak irtibatimiza oldugundan fazla anlam yukluyoruz. ve sanki o adam da bos degilmis gibi kendi kendimizi gazliyoruz. cevreden de boyle yorumlar gelirse artik onune gecilmeyen mukemmel bi "sanirim hoslaniyor" dongusune giriyoruz.
ilk yorumlarda yazilmisti sanirim bence de erkek istiyosa sansini zaten dener.
ortalama bi erkek hele ki belli bi yasi asmis olgun biriyse 2 ayda 3 ayda acilir. ya zaten sadece iste gorusmez mesela direk aksam cikalim kahve icelim suraya gidelim buraya gidelim diye "yurur" :KK66: bu cekingen olani. kalani da kosmayi tercih ediyo genelde:KK76:

Hoşlansa yemeğe başbaşa gitmeye çalışır bence, başkalarını dahil etmeye çalışmaz.

Aslinda hic imali konusmuyorum, bu ilkti. Bundan sonra boyle bir ima yapacagimi da sanmiyorum.

Hmm iyi o zaman yoksa erkekleri biliyoruz havalanır bi yeri kalkar seni küçük düşürür. Tabi karakter meselesi hepsi de bir olmaz

Oyleyse onunla yemege gitmeyi mi biraksam?

Bence bırakma aynen arkadasca devam et. Neyin tribi diye düşünmesin. Zaten aynı ortamdasınız hep bi soğukluk olmasın. Zaten isterse açılır

Hmm iyi o zaman yoksa erkekleri biliyoruz havalanır bi yeri kalkar seni küçük düşürür. Tabi karakter meselesi hepsi de bir olmaz

Bence bırakma aynen arkadasca devam et. Neyin tribi diye düşünmesin. Zaten aynı ortamdasınız hep bi soğukluk olmasın. Zaten isterse açılır
Trip yapma gibi bir niyetim yok ama boyle de cok belirsizlik var. Nereye kadar boyle gidecek

Net olarak söylüyorum, hoşlanmıyor zerre kadar. Senin ona karşı ilgin olup-olmadığını anlamaya çalışmış bir ara ve anlayınca da sana ona göre davranmaya başlamış, yani adam "ben senin abinim ona göre" mesajı vermiş. Etraftaki o söylemleri silmek için de sizinle baş başa kalmamaya çalışıyor, yaşı ileri olduğu için etrafındakiler evlensin, yuvası olsun istiyordur; ama onun kafasındaki kişi sen olmadığın kesin, o da kendince etrafındakileri böyle susturuyor.

Son düzenleme:
Trip yapma gibi bir niyetim yok ama boyle de cok belirsizlik var. Nereye kadar boyle gidecek

Öyle bir niyetin yoktur da davranışlarını değiştirirsen o ve diğerleri öyle bir anlam çıkarabilirler. Boşver zaten o işten ayrılacakmışsın nasılsa. Sıradan davranırsın. Bir şey hissediyorsa ki bence hissediyor açılacaktır zaten

Back