- Konu Sahibi alliswell22
-
:) tatlım o zaman elinden aynayı düşürme haber et bizede
bende cok zayıfım kızlar kılo almak ıstıyorum benıde aranıza alın
bende cok zayıfım kızlar kılo almak ıstıyorum benıde aranıza alın
Günde 3 kere bir su bardağı süt ve içine 2 tatlı kaşığı pekmez içiyorum artık.Babam bugün aktara gidecek bir aksilik olmazsa, kilo aldırıcı bir şeyler isteyecek. :18: Ya yalnız ben dün filme dalmışım kuruyemişleri bir günde bitirdim.
tebrik ediyorum tatlım bişicik olmas fazla kuruyemiş fazla kilo demek canım bu arada sütü fazla abartma fazlasıda zarar demiri düşürüyormuş 2 bardak yeter sabah ve yatarken iç ama pekmezi bol bol tüketebilirsin :) he bide gece sütünün yanında ekmek arasına biraz recel sürüp üzerine ceviz koyup yemeyi dene harikaaa oluyo
Aktardan bir toz karışımı aldırdım babama %100 doğal 28 tl imiş. Günde 3 kere yemekten sonra süte karıştırıp içiyorsun. İstersen pekmez ve bal da katabiliyorsun. Kokusu berbattı ama şimdi içiyorum tadı hoşuma gitti. İnşallah işe yarar. Kullanıcı yorumları güzeldi.
nasıl bişi canım bu toz karışım merak ettim :) işe yararsa hemen söyle bende istiyorummm
şu pekmez süt bebe bisküvisi olayı işe yarıyor toplandım sankim hafiften düzenli yapmak gerek
olabilir tatlım çünkü çayda kalori yakan birçok madde varmış yemeklerden sonra kesinlikle hemen içilmemesi gerekiyormuş bende duramam yemekten sonra hemen çayımı alırım hatta yemekte bile içerim :) artık azaltmaya çalışıcam birde öyle deneyeyim :)
baktım herkes hadi gelin beraber zayıflayalım demiş biz niye kilo almıyoruz :) hadi kilo alalım beraber onlar diyet yaparken bizde yemek yiyip kilo alalım :) herkes boy kilo yazarsa bide ne yiyip ne içelim herkes birbirini fikir verirse fena olmaz :) benim yaşım 19 boyum biraz kısa1.55 46 kilo
teşekkürler canım :) inşallah bende de işe yarar.. yeni olduğum için mesaj atamıyorum
Bende başladım şu anda kilom 61 ve ben 65 hatta 67 kadar çıkmak istiyorum, bişe kullanıyorum iştah açıyor ee zaten iştahın açılırsa kilo alıyorsun direk bir ay sonra istediğim kiloya çıkacağım inş.
Çayı bıraktım bugün başım felan döndü. Ee doğal olarak günde 3 defa çay içiyordum şekerli. Şekerim mi düştü ne olduysa sabah bayılıyordum az daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?