benim gibi zayıf olan arkadaşlar hadi gelin kilo alalım berabeer :)

Valla kızlar ben kendi çözümümü buldum sayılır :)
Kahvaltıda ya haşlanmış yumurta ya da omlet yiyiyorum. Beyaz ekmek,domatesleri kesip bi tabağa koyuyorum üstüne zeytinyağı gezdiriyorum. Omlet ile bu salatamsı domatesleri yiyiyorum. 1-2 saat sonra mısır gevrekleri var ya? Kahvaltılık. Sütle,2 bardak ılık süte katıp onu bitiriyorum. Öğlen yemeğinde mutlaka etli yemek yiyiyorum. öğlen yemeği 12-1 gibi oluyor. Saat 3'te yine sütlü gevrek. 4-5te makarna,etli ama yanında 3 yemek kaşığı yoğurt ile. Akşam haberlerini izlerken cola ile bir çikolata. Bol sütlü olanlarından. 9'da çok açam patates haşlıyorum,yoğurtla yiyiyorum. 10-11 gibi de yine bir kase sütlü gevrek. 37 kiloya düşmüştüm. Şu anda 40-41 kilo arasındayım.

En son 1 buçuk hafta önce baktım kiloma. Baskülün pili bittiği için bu 1 buçuk haftada ne kadar oldum bakamıyorum. Ama normalde göbeğim hiç yokken hafif göbek çıktı. Yapışık bady giymiştim,nişanlım göbeklendin diye gülmüştü Ve göğüslerim de hafif büyüdü. Bence sık sık sütlü gevreklerden yiyin ve çikolata tüketin gece yatmadan ama dişlerinizi yıkamayı unutmayın :)

oo baya yemek yiyomuşsun yaa bende senin gibi yapm bundan snra ozman hadi umarım daha fazla alırsın

Merhabalar,ben de kilo alamayanlardanım.. 20 yaşındayım boy 1.62 kilo 40. yiyip de kilo alamama değil, iştahsızım. yemek yemeyince kendimi daha iyi hissediyorum.. peki ailelerinizin vücut durumu nasıl? benim ailemin tümü zayıf

Genetik olabilir canım :) benim ailemde de hep zayıflar var. Metobalizman hızlıdır,psikolojiktir. Ben mesela acıkınca su içiyordum. Ama şu var,sık sık temiz havada yürüyüş yap. Sadece yarım saat,eve gelince de atıştır. Ben çoğu kez yemek yapmaya bile üşeniyorum. Hiç bir şey yapmak istemiyorum. Bıraksalar hiç dışarıya çıkmam,tüm gün laptopun başında yatağımda yatarım. Annene,sevgiline,nişanlına,kardeşine söyle sana yemek hazırlasınlar. Bi de duş alırken sıcak suyu duş kabini dışında hani içinde suyu biriktiren duşlar var ya? (ismini bilmiyorum) Sıak suyu doldur,içine otur iyice keselen. Bu hem cildine iyi gelir bi de sıcak su vücudunun daha hızlı çalışmasını sağlayıp acıktırır. Bu da olmuyorsa ısırgan çayı içebilirsin. Yemekten önce aç karna,acıktırır :)

metabolizmam da,kendim de hızlıyım:)) bi türlü hantal olmayı beceremedim.elim dursa ayağım durmuyo diyebilirim..bir kaç gündür ilaç alıyorum ama bu uyku yapıyo.yemek sıklığını artırdım. tiramisu yaptım kendime sırf gidip gelip yiyeyim diye,mâlum kalorisi yüksek:)) Allah yardımcımız olsun cümleten

benm annemde babamda zayıf galiba genetik bendede

sarımsak soslu makarna yıyın arkadaslar ben 1 haftada 2 kılo aldım çok iştah açıyorekmek yedryo bide şu salatayı yapın eminim 2 gnde 1 kılo alırsınız 1 domates 1 biber közleyın dograyın içine sarmsak rendeleyın bol nane bol ekşi koyun yıyın çok yedryo

ben de 165 boy 48 kiloyum 4 ay sonra da düğünüm var acil 53 kilo olmam lazım ama nasıl olacak bilmiyorum bu şekilde gelinlik giymek istemiyorum yaaa

ben de 165 boy 48 kiloyum 4 ay sonra da düğünüm var acil 53 kilo olmam lazım ama nasıl olacak bilmiyorum bu şekilde gelinlik giymek istemiyorum yaaa

düğününüz varsa bir doktora gidin bence doktorun tavsiyeleriyle kilo alın kortizonlu iğneler var çok kilo aldırıyor inan. Bir gidip sor istersen ayda bir ondan vurulsan 53ü geçersin bile

ya kızlar ben ilk defa duyuyuorum bebe bisküvisinn kilo aldırdığını hakkaten kilo adırıyomu benmde çok ihtyacım war

Kızlar bende evlenmeden önce 47 kiloydum 6 aylık evliyim ve 55 kilo oldum. Daha da almaya devam ediyorm =) ekstra bişey yapmadım. Sadece çalışrken sürekli bankalara gitmem gerekiyordu şimdi oturuyorum. Sanırım o fayda etti.

düğününüz varsa bir doktora gidin bence doktorun tavsiyeleriyle kilo alın kortizonlu iğneler var çok kilo aldırıyor inan. Bir gidip sor istersen ayda bir ondan vurulsan 53ü geçersin bile
doktora kilo almak istiyorum diye gittiğimde bile ciddiye almıyo iyi işte kilon herkes senin gibi olmaya calışıyo diyo bi de iğne desem ne der cesaret edemiyorum başka yollar bulmam lazım sanırım 4 ayda baya bi ilerleme olabilir

yas 21 boy 1.55 kilo 40( kilo almam lazım ama alamıyorum...

benimde boyum 154 kilom 46.5 yaşım 29. ben kilo amaya değil kg vermeye çalışanlar içerisindeyim. :)

küçükken çok zayıftıım. orta okula geçtiğimde yaşasıın 30 kg olduuum dıyordum. lisede 41 kg idim. ne güzel yıllardı :) ama yıllar geçtikçe, ben kilo almaya başladım. universite bittiğinde 51 kg idim. ve sonuç kilo vermeye çalışıyorum. hedefime 2 kg kaldı. yanı diceğim o kii, birkac sene sonra istemediğiniz halde almaya başlıycaksınız kızlar merak etmeyin. :44:

ben suan 34-36 beden gıyıyorum. ama o 36 nın hiç olmaması için çabam :) zaten diyetisyen,mde 44-45 ideal kilon senin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…