Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Cookiie Cookiie mimosss senin simdi adetin kac gün gectii 😍 yarin icin heyecanliyim bende amaa cok heyecan yapma akisina birak olduysa oldu hepimiz yasiyoruz bunlari bitanemm😍😍❤❤😘😘

Geldik şükür beklemedik hemen aldılar 😊Yan etki oldu mu kuzucum sende aşı bazılarında ağrı sızı felan yapıyomuş 🙄 Düğünün ne zamann az kalmış sanırım 😍
Kıl ağrım va biraz cuma günü aşı oldum ben cuma günü akşam içim yandı sanki ama 2 saat kadar sonra geçti başka etkisi olmadı canım 🥰 dün lız kardeşim oldu ondanda baş ağrısı oldu kol ağrısı ile baş ağrısı aynı şekilde 2 saat kadar sonra geçti

Kıl ağrım va biraz cuma günü aşı oldum ben cuma günü akşam içim yandı sanki ama 2 saat kadar sonra geçti başka etkisi olmadı canım 🥰 dün lız kardeşim oldu ondanda baş ağrısı oldu kol ağrısı ile baş ağrısı aynı şekilde 2 saat kadar sonra geçti
Eşimde de kol ağrısı var şimdilik sadece normal demek ki 😊 ben de çok olmak istiyorum hatta etrafımda olanlardan daha çok ben istiyodum ama gebelik planladığım için olamıyorum 😂 gerçi sadece plan var kendisi olmuyo gebeliğin ama 🙄😂😂

IMG_20210620_133358.jpg

X