- 18 Kasım 2020
- 20.481
- 49.368
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.921
Aynenn oyle abla degill cok sukurKuyruğu dik tutuyor görür o gününü...deli eder bu tipler adamı...neyse ki boşanmada sorun çıkaran piskopat biri değil...
Aayy ozlemisler birbirlerini baywdir gorusmuyosunuzz boyle seyler hazirlikli olunca hic vakit geciremeiyosunuzki zaten ama cok az kaldii minnosummmMssPARE bitanem uyandım kahvaltı hazırladık ekmek bekliyoruz şuan ben yemicem ama bizimkiler yiyecek
Cookiie canım iyiyim çok şükür kol ağrım çok hafif var dünden daha az sen nasılsın Jou ne yapıyorsun bakım kötü rüya gördüm uyandım 4.30 da soluğu kk da aldım azıcık oyalanıp uyudum aynen eşya yüzünden stresteyiz normalde yan yana gelsek kavgamız olmaz ama özele dende olabilir ben özledim çünkü Elhan ablacım günaydın nasılsın sev9 hoş geldin kahve için toplanalım hep beraber içelim kahvelerimiz Mcz09 nasılsın canım dün konuşamadık
Uyanmazz mıyım sabahın 8 in de başıma dikilen bebem var , şimdi ikinci uykusuna yatırıyorum
Özledim vallah 3 aydır görüşmüyoruz oda çalışıyor bende kısmet olmadıAayy ozlemisler birbirlerini baywdir gorusmuyosunuzz boyle seyler hazirlikli olunca hic vakit geciremeiyosunuzki zaten ama cok az kaldii minnosummm
Yaa yerim onu ben nUyanmazz mıyım sabahın 8 in de başıma dikilen bebem var , şimdi ikinci uykusuna yatırıyorum
Nişanlıma kızmıştım geçti ama ne yapıyorsun bakalımMerhaba canım evet tanısamadik canin sıkkın gibiydi tanımadığım icinde soramadım
3 ay cokmus minnosumm calışmaktan tabii firsat olmuyoo arada ondan oluyo tabi tartismakkÖzledim vallah 3 aydır görüşmüyoruz oda çalışıyor bende kısmet olmadı
İstanbul ‘da , hayatta orda yaşamam dediğim yerdeYaa yerim onu ben nSinopta mı yaşıyorsun sen
Evet canım şehirler arası yasak vardı şimdide biz müsait olamıyoruz3 ay cokmus minnosumm calışmaktan tabii firsat olmuyoo arada ondan oluyo tabi tartismakk
Aynı şehirde misinizÖzledim vallah 3 aydır görüşmüyoruz oda çalışıyor bende kısmet olmadı
Ahahah genelde öyle olur bende adanada nefret ederdim şimdi adanaya gelin gidicemİstanbul ‘da , hayatta orda yaşamam dediğim yerde
Evet ben Antep o adanaAynı şehirde misiniz
Hehh bide o vardii vallahiii yaa canim minnosumEvet canım şehirler arası yasak vardı şimdide biz müsait olamıyoruz
İyiyim canım sağol ,sen nasılsın? Dün çok uğrayacağım bendeMssPARE bitanem uyandım kahvaltı hazırladık ekmek bekliyoruz şuan ben yemicem ama bizimkiler yiyecek
Cookiie canım iyiyim çok şükür kol ağrım çok hafif var dünden daha az sen nasılsın Jou ne yapıyorsun bakım kötü rüya gördüm uyandım 4.30 da soluğu kk da aldım azıcık oyalanıp uyudum aynen eşya yüzünden stresteyiz normalde yan yana gelsek kavgamız olmaz ama özele dende olabilir ben özledim çünkü Elhan ablacım günaydın nasılsın sev9 hoş geldin kahve için toplanalım hep beraber içelim kahvelerimiz Mcz09 nasılsın canım dün konuşamadık
Öyle işte canım bakalım artık düğünde mi görüşürüz neHehh bide o vardii vallahiii yaa canim minnosum
İyiyim canım bende keyifler nasıl bakalımİyiyim canım sağol ,sen nasılsın? Dün çok uğrayacağım bende
Hoşbuldum canımmMssPARE bitanem uyandım kahvaltı hazırladık ekmek bekliyoruz şuan ben yemicem ama bizimkiler yiyecek
Evlilik hazırlığı mı yoksaÖyle işte canım bakalım artık düğünde mi görüşürüz neneyseki mobilya almamız gerekiyor o zaman görüşürüz herhalde