Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Ayyy inşallah hadi bakalım.
Heyecanla bekliyoruz. Rabbim yüzünü güldürsün.

Arkadaşın ümidini kestiyse o evlilik iflah olmaz. Kadın yuvasını kurtarmak için her şeyi yapıyor eminim o da fazlasıyla yapmıştır. Tabi ki geçecek gün gelecek hiç evlenmemiş gibi hissedecek.

Hoş geldin pina her sayfanın bir ablası olmalı ..bana da abla diyorlar burada....merhabalar canım

Arkadaşın ümidini kestiyse o evlilik iflah olmaz. Kadın yuvasını kurtarmak için her şeyi yapıyor eminim o da fazlasıyla yapmıştır. Tabi ki geçecek gün gelecek hiç evlenmemiş gibi hissedecek.
Insaallahh cocuk gibi hareketleri var kocasinin bi oyle bi boyle simdi bosansakra telefon kadar uzagindayim demis sinir oluyorum boyleseyleri yaa neyin nededigi belli degil arkadaş kalalım demiş ünlüler gibi

Insaallahh cocuk gibi hareketleri var kocasinin bi oyle bi boyle simdi bosansakra telefon kadar uzagindayim demis sinir oluyorum boyleseyleri yaa neyin nededigi belli degil arkadaş kalalım demiş ünlüler gibi
Kuyruğu dik tutuyor görür o gününü...deli eder bu tipler adamı...neyse ki boşanmada sorun çıkaran piskopat biri değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…