- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.881
Hahaha evet ben seni begeniyorum sen beni begeniyosun ortada bulusuyoruzEvet bugün bdv de baya durdum hatta ikimizde ordaydık
Benimki arada benideHosgeldin heke kizz sen nerelerdesinn hep bdvlerde baska isimiz yok cunku
Biyandan sizle konusuyorum biyandan kardeslerim dizi izliyorum
Hahaha ya oda ne istiyor usanmadıBen kurabiyem laf yetistiriyorummm
Minnosum mavera yine konu açtı ve yine banlandi
Anlamadim desemBenimki arada benideneyseki annesinin evini aşağı indirmiş
Nişanlım aradı canım annesinin eşyalarını aşağı indirmiş bu gün biz dün tartıştık ya konuşmadıkAnlamadim desembidaha anlat hele
Küs musunuz halaNişanlım aradı canım annesinin eşyalarını aşağı indirmiş bu gün biz dün tartıştık ya konuşmadıkonu anlattı
Yaaaa hahahahaNişanlım aradı canım annesinin eşyalarını aşağı indirmiş bu gün biz dün tartıştık ya konuşmadıkonu anlattı
Yok canım biz atışırız öyle arada işte iki gülsün hemen unutuyorumKüs musunuz hala
Evet canımYaaaa hahahahabaristiniz demii minnoss
Heee kizzz o herzaman olur bi atirsirsiniz bi bakarsin hicbise olmamis gibi konusursunuz bizde hep oyleydik evlendik gene ayniiiYok canım biz atışırız öyle arada işte iki gülsün hemen unutuyorum
Evet canım
Olur hayatım bunlar düğün telaşı sevginin olduğun yerde dirdirda olur rabbim.nazardan korusunYok canım biz atışırız öyle arada işte iki gülsün hemen unutuyorum
Evet canım
Kız bu hemen sinirlenir kırar beni sonra güldürmeye çalışır üzüldüğümü anlarHeee kizzz o herzaman olur bi atirsirsiniz bi bakarsin hicbise olmamis gibi konusursunuz bizde hep oyleydik evlendik gene ayniii
Aminn parem sağol bitanem benimOlur hayatım bunlar düğün telaşı sevginin olduğun yerde dirdirda olur rabbim.nazardan korusun
Evettt vallaha oyle oluyo aha ben istee keske hic tartismasak ama olmuyo iste bazi seyler anlasmamazlikta oluyoKız bu hemen sinirlenir kırar beni sonra güldürmeye çalışır üzüldüğümü anlarama işte insan kırılıyor saçma saçma şeyler yüzünden keşke hiç tartışmasak
SinopGaziantep canım senin
Sinopta üniversite den birkaç arkadaşım var
Evet benimkide ama hemen geçer mi bilmem
Günaydınnnnn mutlu pazarlarLülaydıınnnnn
Pazarınız güzel olsun size cik cik kuş sesleri gönderiyorum burdan