- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.901
Nasılsın minnoşummGünaydınnnnn mutlu pazarlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın minnoşummGünaydınnnnn mutlu pazarlar
Geçer geçerrr dugun stresi ev stresii oluyo bunlarrEvet benimkide ama hemen geçer mi bilmem
RöraaayyyddddıııınnnnnnLülaydıınnnnn
Pazarınız güzel olsun size cik cik kuş sesleri gönderiyorum burdan
Evde yatıyorum kıııGeçer geçerrr dugun stresi ev stresii oluyo bunlarr
Röraaayyyddddıııınnnnnn
Napiyosunuz hele sabah sabahhhhhh
Ooyyşş hazirla serpme yap guzel guzelllEvde yatıyorum kııı
Kahvaltı hazırlıcamda biraz daaha bekliyimm dedim
Hoşgeldiiinnnnsanada günaydin caniimGünaydın yavrular hele bakın kim gelmiş
tabiki ben ben ben
Günaydın kuzucumm eşimi aşıya götürücem Döndüğümde sabah kahvemle geliyorumsev9 canım kahveni yapta gel sende buralara
Hoş geldinçok tatlısın.Günaydın yavrular hele bakın kim gelmiş
tabiki ben ben ben
Amiinnnnn hepimiz icin gunaydin benim güzelll ablammm❤❤Günaydıııııııınn kahvesever arkadaşlarım
Gönlünüzce huzurlu, musmutlu bir pazar geçirmenizi dilerim.
Hoş geldinçok tatlısın.
Ayyy inşallah hadi bakalım.Paremm iyiyim sen nasılsın yahu konuşuyoruz birbirimizi görmüyoruz burda
Ben tedavi görüyordum bu ay çatlatma iğnesi oldum canım. 12. 13. Günler testlerim pozitif çıktı. Kan vermedim henüz hala pazartesi vericem nasipse
Günaydın canımAmiinnnnn hepimiz icin gunaydin benim güzelll ablammm❤❤
Hosbuldum canımHoşgeldiiinnnnsanada günaydin caniim
Arkadaşın ümidini kestiyse o evlilik iflah olmaz. Kadın yuvasını kurtarmak için her şeyi yapıyor eminim o da fazlasıyla yapmıştır. Tabi ki geçecek gün gelecek hiç evlenmemiş gibi hissedecek.geçicekk dimi inşallahh çok hassastırr çok buişi boşanma işi yapmakta hiç kolay değilkiii çok pişman olcak çokk babası telefon açtılar ortak beraber çocukla neler nelerle koştu ama arkadaşım çok yıprandı hep çocuk gibi hareketleri vardı herşeyee gereksiz şeyler harcama yapıyodu birsürü şey anlatamadığım çok şey var yaniii hayırlısıysa böyle olsun rabbiim inşallahh
Hoş geldin pina her sayfanın bir ablası olmalı ..bana da abla diyorlar burada....merhabalar canımKızlar merhaba kahveyi hic sevmiyorum yinede sohbetinize katılabilir miyim. Eskiden kk da mükemmel muhabbet ettiğimiz konular vardı benim yuz yuze gorustugumuz arkadaşlar bile vardi. Bi suredir bakıyorum bir sizin olduğunuz yerde birde ana sayfada bir grup var, baska pek dikkatimi çekmedi. Aranıza kabul ederseniz çok sevinirim.
Insaallahh cocuk gibi hareketleri var kocasinin bi oyle bi boyle simdi bosansakra telefon kadar uzagindayim demis sinir oluyorum boyleseyleri yaa neyin nededigi belli degil arkadaş kalalım demiş ünlüler gibiArkadaşın ümidini kestiyse o evlilik iflah olmaz. Kadın yuvasını kurtarmak için her şeyi yapıyor eminim o da fazlasıyla yapmıştır. Tabi ki geçecek gün gelecek hiç evlenmemiş gibi hissedecek.
Kuyruğu dik tutuyor görür o gününü...deli eder bu tipler adamı...neyse ki boşanmada sorun çıkaran piskopat biri değil...Insaallahh cocuk gibi hareketleri var kocasinin bi oyle bi boyle simdi bosansakra telefon kadar uzagindayim demis sinir oluyorum boyleseyleri yaa neyin nededigi belli degil arkadaş kalalım demiş ünlüler gibi
Hosbuldum canim, tanıştığıma çok memnun oldumHoş geldin pina her sayfanın bir ablası olmalı ..bana da abla diyorlar burada....merhabalar canım