- 18 Kasım 2020
- 20.481
- 49.368
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.861
Senin yokluğunNe güzel degil beee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin yokluğunNe güzel degil beee
Yok canım ben bekarım bide prensesim minnoşCogunuz evli sanirim
Hele ki senin yokluğunn iyiki varsiniz beni hic yanlış anlamadınız ❤ hep diyorum herkesin anlayış derecesi farklıdır diye senin yanlış anladığın seyi ben onu demek istemedigim oluyo burda kimse kimseye kolay tanıyamıyo okadar hassas biyerki bu site öyle şeyler oluyoki şaşırılacak işSenin yokluğun
Amin canimYok canım ben bekarım bide prensesim minnoş
Rabbim.onu çok mutlu etsin inşallah
Kesinlikle canım iz herkese açığız ama bir fake in yüzüne burada olaylar oldu işte herkese temkinliyizHele ki senin yokluğunn iyiki varsiniz beni hic yanlış anlamadınız ❤ hep diyorum herkesin anlayış derecesi farklıdır diye senin yanlış anladığın seyi ben onu demek istemedigim oluyo burda kimse kimseye kolay tanıyamıyo okadar hassas biyerki bu site öyle şeyler oluyoki şaşırılacak iş
Rabbim senide mutlu etsin paremYok canım ben bekarım bide prensesim minnoş
Rabbim.onu çok mutlu etsin inşallah
Amin canim
Kesinlikle canım iz herkese açığız ama bir fake in yüzüne burada olaylar oldu işte herkese temkinliyiz
Rabbim senide mutlu etsin parem
Geldinmi minnoosss napiyosun benim kuzum❤❤❤❤❤Kesinlikle canım iz herkese açığız ama bir fake in yüzüne burada olaylar oldu işte herkese temkinliyiz
Rabbim senide mutlu etsin parem
Markete gittim geldim çay içtim şuan yataktayımGeldinmi minnoosss napiyosun benim kuzum❤❤❤❤❤
Afiyet olsun memleketin neresiydi, geçen bi zeytin konusu olmuştu merak ettimMarkete gittim geldim çay içtim şuan yataktayım
Bende 8 de son saatte gittikk cano aldik gene biseylerr market alisverisi az yapiyoruzz gene 300 lirayla cikuyoruz arkadaş sasirilacak is vallahi yaMarkete gittim geldim çay içtim şuan yataktayım
Gaziantep canım seninAfiyet olsun memleketin neresiydi, geçen bi zeytin konusu olmuştu merak ettim
Her şey pahalı canımBende 8 de son saatte gittikk cano aldik gene biseylerr market alisverisi az yapiyoruzz gene 300 lirayla cikuyoruz arkadaş sasirilacak is vallahi ya
Hemde cokk yaa erken gectin uykuya kuzuHer şey pahalı canım
Hep erkenciyimHemde cokk yaa erken gectin uykuya kuzu
Sohbet ediyoruz senPist ne yapıyorsunuz bakemmm
Hosgeldin heke kizz sen nerelerdesinn hep bdvlerde baska isimiz yok cunkuPist ne yapıyorsunuz bakemmm
Biyandan sizle konusuyorum biyandan kardeslerim dizi izliyorumHep erkenciyim
Ben kurabiyem laf yetistiriyorummmSohbet ediyoruz sen
Evet bugün bdv de baya durdum hatta ikimizde ordaydıkHosgeldin heke kizz sen nerelerdesinn hep bdvlerde baska isimiz yok cunku
Biyandan sizle konusuyorum biyandan kardeslerim dizi izliyorum
Mavera napti geneBen kurabiyem laf yetistiriyorummm
Minnosum mavera yine konu açtı ve yine banlandi