- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.841
Oh maşallah arı gibi iş yapmışsın minnoşum hoşgeldinGeldim kızlar geldim çok şükür işim bitti aşıya gittik oradan alışveriş merkezine yemek falan yedik erkek kardeşime ve babama hediye aldık eve geldim hemen temizlik yaptık kız kardeşimle şimdi bitti çok şükür yemeğimide hazırlafım bir pilav kaldı yanına ayran yaparım fırında patates tavuk koydum durana henüz açmadım fırını annem yok çalışıyor halledelim dedim bitti şükürJou Cookiie MssPARE @dut agaci ne yapıyorsun nasılsınız kızlar
Yeni zaten kuzuumm oyuzden deoreme dayanikli yapmislarAyyy öyle deme ya alalh korusun
Ohh benim içinde eğlen canımOh maşallah arı gibi iş yapmışsın minnoşum hoşgeldin
Bende kayınvalideme gittim misafirleri varmış onları ağırladık şimdi eve geldim giyinicem kına varmış oraya gidicem
Ben geldim sen yoksunYeni zaten kuzuumm oyuzden deoreme dayanikli yapmislar
Hahahha nasıl oluyomus heeehhh minnoosssBen geldim sen yoksun
Yok kız eğlenebileceğim kına değil yakınım değilki takısını verip dönücez artık. Düğünü başka yerdeymiş çünküOhh benim içinde eğlen canım
Simdide sen yoksunnBen geldim sen yoksun
Teşekkür ederim
Ben Avrupa yakasındayim biz hic hissetmedikEvettt yaaa 3 te deprem oldu minnosss koltuk sallandi yerimden sicradim sanki bomba gibi patladi avize sallanmadi amaa koltukta titredii disardanda bomba gibi ses geldi sankii annemlerde oyle duymus ama ben alistim artikk zamaninda daha cok sallandim burda bide marmara denize cok yakiniz
Aaa neresinde oturuyosunuz pekiiBen Avrupa yakasındayim biz hic hissetmedik
Sen bana yakinsinn baya 1saatlik var aramizda gibi gibi daha az belkide evlendim ben cerkezkoyde oturuyorum ailemiz istanbuldaBuyukcekmece
Yok hayir ama burdada sallanır hemen hemen marmara denizine daha cok yakiniz her deprem oldugunda hep sallaniyoruzBelkide oğlumla oynarken falan oldu ondan hissetmedim o zaman ben Anadolu yakisindasin sanmistim hissettim diyince