- 18 Kasım 2020
- 20.481
- 49.368
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.641
uuuu fiyatlar uçmuş birsene de yaaa minnoşumu zarar ediyolar heptenn kıracağımm kafalarınaaaaBulaşık makina mı aldım 2700 TL ye profilo 4 programlı ah ah geçen sene anneme aldık anneler günü hediyesi aynısı 1600 TL ye
aynısıııııı bendede var siyahınndaaaaannnnnnnnnnnEvet bitanem Eki Görüntüle 2873173
Ortaki beyazı aldım bulaşık makinası a indirim yapmadılar dedim üstüne birşey verin yoksa almadan gidiyorum nakit para bunu verdiler
Ahahahaha tabi zorla istedim 110 TL di benim mutfak eşyaları beyaz ve pembe ağırlık aldımaynısıııııı bendede var siyahınndaaaaannnnnnnnnnn
aferinn kızzz fena çalışıyor kafan
Zevklerimiz aynıaynısıııııı bendede var siyahınndaaaaannnnnnnnnnn
aferinn kızzz fena çalışıyor kafan
çok iyi yaptın çok kullanışlıı hemdeeAhahahaha tabi zorla istedim 110 TL di benim mutfak eşyaları beyaz ve pembe ağırlık aldımbunu
eveetttZevklerimiz aynı
Ya bütün çeyiz eşyasını oradan aldım dedim illa yapın indirim indiririmsiz tek fiyat dediler dedim yok ben almam ya indir yada almam hediye verelim dediler bende tüm mağazayı gezdim bundan alacaktımdedim bu olsun en iyisiçok iyi yaptın çok kullanışlıı hemdee
eveettt
Yaaaaa hahahha kiz ben bukadari cesaret edemezdimm ben boyle hic diyemiyorum nedense cin gibi olcaksin aslindaa seni takdir ediyorummYa bütün çeyiz eşyasını oradan aldım dedim illa yapın indirim indiririmsiz tek fiyat dediler dedim yok ben almam ya indir yada almam hediye verelim dediler bende tüm mağazayı gezdim bundan alacaktımdedim bu olsun en iyisi
Aşk olsun joum unuturmuyumm. 1 de kuaför randevum vardı bakımlandım geldim sonra annem geldi yeni gitti anca girebiliyorumbeni unuttun sandımmm
Afiyet olsun bitanemBugün sanirim herkes yorgun cuma bide pek keyifsiz zaman sankii bende nescafe gold iciyim dedim bugunEki Görüntüle 2873075
Afiyet olsun minnoşumBen yoktum bu gün şimdi buradayım birazdan yapıcam kahvemi
Aynı bende de var beyazEvet bitanem Eki Görüntüle 2873173
Ortaki beyazı aldım bulaşık makinası a indirim yapmadılar dedim üstüne birşey verin yoksa almadan gidiyorum nakit para bunu verdiler
Ooooo cillop gibi oldun ozamannnAşk olsun joum unuturmuyumm. 1 de kuaför randevum vardı bakımlandım geldim sonra annem geldi yeni gitti anca girebiliyorum
Afiyet olsun bitanem
Afiyet olsun minnoşum
Aynı bende de var beyaz
Benim yanımda birileri olursa isterim indirimYaaaaa hahahha kiz ben bukadari cesaret edemezdimm ben boyle hic diyemiyorum nedense cin gibi olcaksin aslindaa seni takdir ediyorumm
Güle güle kullan canım benimAşk olsun joum unuturmuyumm. 1 de kuaför randevum vardı bakımlandım geldim sonra annem geldi yeni gitti anca girebiliyorum
Afiyet olsun bitanem
Afiyet olsun minnoşum
Aynı bende de var beyaz
valla çok fena rahatladımOoooo cillop gibi oldun ozamannn
Sende içtinmii
Sağol minnoşum sende güle güle kullanGüle güle kullan canım benim
Vallahiii alisverise seni yanima almam lazimmBenim yanımda birileri olursa isterim indirimönce diğer çalışan baktı dedim Sinan bey nerde ben bu mağazadan 15.000 lık alışveriş yaptım dedim o baksın dedim adam geldi dedim siz taksitli olunca vade farklı ekliyorsınjz ben peşin alıyorum neden indirmiyorsunuz bunlar da yardımcı olamam dedi dedim sne hangisinde yardımcı oldun acaba aldıklarımı hangisinde ben 100 tşde olsa indirim istiyorum dedim eee o zaman hediye verelim dedi
Ooo hemde 2 tane heyy masaallahh fazla kacirma bebiş gelecek insaallahhvalla çok fena rahatladım
Evet bugün 2 tane içtim ama atamadım
Sağol minnoşum sende güle güle kullan
Sağol canım benimvalla çok fena rahatladım
Evet bugün 2 tane içtim ama atamadım
Sağol minnoşum sende güle güle kullan
Çağır beniVallahiii alisverise seni yanima almam lazimm
Ooo hemde 2 tane heyy masaallahh fazla kacirma bebiş gelecek insaallahh
Kendim sabah içmiştim annemde gelince mecbur onlada içtim kuzu, ay inşallah diyim yaaVallahiii alisverise seni yanima almam lazimm
Ooo hemde 2 tane heyy masaallahh fazla kacirma bebiş gelecek insaallahh
Afiyet olsunn güllerine bayıldım
Yürüyüşten sora eve girmeden dalında dökülmek üzere olan gülü almadan duramıyorum kiyamiyorumda ama dökülecek gibi bakıyorum onu kopariyorumKendim sabah içmiştim annemde gelince mecbur onlada içtim kuzu, ay inşallah diyim yaa
Iyi yaptin cicegummKendim sabah içmiştim annemde gelince mecbur onlada içtim kuzu, ay inşallah diyim yaa