- 18 Kasım 2020
- 20.481
- 49.368
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.681
Kiz noldiiiBir insan ancak bu kadar aptal olur
Aayyyy tamam minnosum kendine iyi bakk dinlen canim benimBeni biraz ateş basıyor kızlar aşıdan sanırım ben sabah girerim ancak kendinize iyi bakın
Nişanlıma sinirlendim canımKiz noldiii
Ne oldu tatlimNişanlıma sinirlendim canım
Ay evet aSi olucaktı dinlensin tabiki
Sen napiyosun parem bdvlerdemisinAy evet aSi olucaktı dinlensin tabiki
Canım ben yarışma icin börek yaptım bugün onla uğraştım şimdi bdv uğradım oyle bakıyorumSen napiyosun parem bdvlerdemisin
Tam bir embesil aman temizlik yaparsın yapmam konusundan kavga ettik salak ya nasıl uzatıyor benim sülalede kadınlar eşlerine hükmeditormuşta kendisi öyle değilmiş hükmedemezmişim vs hükmetmekle ne alakası var ya nalet olsunNe oldu tatlim
Kuzum ya kıyamam haklisin minnosum canını sıkma biraz gerilmisiniz sakın olun senden o daTam bir embesil aman temizlik yaparsın yapmam konusundan kavga ettik salak ya nasıl uzatıyor benim sülalede kadınlar eşlerine hükmeditormuşta kendisi öyle değilmiş hükmedemezmişim vs hükmetmekle ne alakası var ya nalet olsun
Iyiyimm iyi yaptin canimCanım ben yarışma icin börek yaptım bugün onla uğraştım şimdi bdv uğradım oyle bakıyorum
Sen nasilsin
Hepp boyle dugun stresi ev stresinde oluyo boyle seyler aslinda yaa bizde boyle cok ederdik kavgaa asiri derecee duzelicek elbet minnosum olur boyle kavgalar sinirlenmende cok haklisin vallaaTam bir embesil aman temizlik yaparsın yapmam konusundan kavga ettik salak ya nasıl uzatıyor benim sülalede kadınlar eşlerine hükmeditormuşta kendisi öyle değilmiş hükmedemezmişim vs hükmetmekle ne alakası var ya nalet olsun
Yaa minnosum seni etkiledimi okadar yaaİçim yanıyor aşıdan sanırıö
Kötü değilim canım ama baya içim yanıyor inşallah başka etkisi olmazYaa minnosum seni etkiledimi okadar yaa
Aman amann allah korusunn belkide yordun kendini ondan oyle oldu ter basiyomus o duymustumKötü değilim canım ama baya içim yanıyor inşallah başka etkisi olmaz
Terlemiyorum ama tüm vücudum yanıyorAman amann allah korusunn belkide yordun kendini ondan oyle oldu ter basiyomus o duymustum
Ooyyy vallaa çin aşısımi yaptirdinTerlemiyorum ama tüm vücudum yanıyor
Alman aşısı canımOoyyy vallaa çin aşısımi yaptirdin
Heee alman asisi yapar aile hekim diyince sen çin aşısı vuruyolar oyle biliyodum cunku kuzum ondan sordumAlman aşısı canım