- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.661
Çok güzell afiyet olsun caniimEki Görüntüle 2873190
Kahvemi içtim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzell afiyet olsun caniimEki Görüntüle 2873190
Kahvemi içtim
yaa rengide çok güzel ama mis gibi kokuyordum şimdiYürüyüşten sora eve girmeden dalında dökülmek üzere olan gülü almadan duramıyorum kiyamiyorumda ama dökülecek gibi bakıyorum onu kopariyorum
Ne yemek var akşama joumIyi yaptin cicegumm❤❤
Kurufasulye pilav ve tursu bide ayran sende ne varrrrrNe yemek var akşama joum
Teşekkür ederim canım , eski nickin neydi?Çok güzell afiyet olsun caniim
Ya koparmak istemiyorum ama dalından düşecek gibi olunca aliyorum bazen bizim evin önündeyaa rengide çok güzel ama mis gibi kokuyordum şimdi
Geçen biZde biraz gezindik köylere doğru gittik yol kenarlarında nasıl güzel çicekler vardı. Durdur arabayı azcık toplayım dedim ama duramadık
Canim cok taninmamm zaten cok takilmiyodum nicki degistirdim daha cok buralardayim elcin123 tüTeşekkür ederim canım , eski nickin neydi?
Bende mantı ama kendim yapmadımKurufasulye pilav ve tursu bide ayran sende ne varrrrr
Koparmaya bende kıyamıyorum evet Ay ne güzel benim evimin önüde beton yığınıYa koparmak istemiyorum ama dalından düşecek gibi olunca aliyorum bazen bizim evin önünde
Ooo manti en sevdigim afiyet olsun canoooBende mantı ama kendim yapmadım
Afiyet olsun tam yağmurlu havaya yakışur menün
Koparmaya bende kıyamıyorum evet Ay ne güzel benim evimin önüde beton yığını
Hasret kalıyoruz çiceğe ağaca
Buralar her ağaçta bı meyve sebze yazın çok güzel ama bende burdan gidiciyim bakalımBende mantı ama kendim yapmadım
Afiyet olsun tam yağmurlu havaya yakışur menün
Koparmaya bende kıyamıyorum evet Ay ne güzel benim evimin önüde beton yığını
Hasret kalıyoruz çiceğe ağaca
Sağol bitanem yakın olsan beraber olsunOoo manti en sevdigim afiyet olsun canooo
Oralar nereler canımm nerelere gidiciinnBuralar her ağaçta bı meyve sebze yazın çok güzel ama bende burdan gidiciyim bakalım
Vandaym Kayseri'ye tayin çıktı bekliyoruz kuzum ,Sağol bitanem yakın olsan beraber olsun
Oralar nereler canımm nerelere gidiciinn
Olssuunnn insaallahhhSağol bitanem yakın olsan beraber olsun
Oralar nereler canımm nerelere gidiciinn
Dün oldu aşı
Afiyet olsun canım kaptanımEki Görüntüle 2873190
Kahvemi içtim
Vanda güzel ama kayseride baya güzel yemekleri falanVandaym Kayseri'ye tayin çıktı bekliyoruz kuzum ,
Hahaha atarsin onaDün oldu aşı
Vandaym Kayseri'ye tayin çıktı bekliyoruz kuzum ,