- 22 Ağustos 2015
- 29.559
- 86.105
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.601
Valla bende vurdurmayacagim Bir süre sonuçta aşi olanada virüs gelebilir bakalım daha sora bakarız inşallahEvet canım hatta sağlık ocağında ebe de dediki şuan tam olarak hamilelikte etkisini bilmiyoruz dedi. O yüzden vurdurma dediJou
evett bakalımm ben gidince doktor nedicekk ama intagramına baktığımda birileri hamileyken aşı olmuş doktor demiş aşı olun hamileykende zararı yok bebeğe dediiEvet birde oda var sa tüp bebeğe başlayacak önümüzdeki ay bakalım o doktor ne dicek forumda birkaç tüp bebek yaptıran arkadaşın doktorlarıda aksine aşı ol öyle demiş
evett 3 ay sonra oldular hattaaa yeni doktorlar bence bazıları bilmiyor bakalım benim doktor bana nedicek ama instagramında kendisi dedi hamileyken aşı olmak bebeğe zarar değill dediİnternetten de araştırdım canım hamile olduktan da 3. Aydan sonra aşı olunabilir diyor internettede
Ya bence herkesin kafası karışık doktorlar da tam olarak bilmiyorki ilk defa yapılan bir aşı
Şuan bende riske atmak istemedim hm'm ya aylardır yıllardır uğraşıyoruz bir 3 ay daha bekleyemem dedim. Hakkımızda hayırlısı inşallah olmayız. Herkes aşılanırsa bize gelmez heralde zaten bizim olmamıza gerek yokturValla bende vurdurmayacagim Bir süre sonuçta aşi olanada virüs gelebilir bakalım daha sora bakarız inşallah
Bize aşı olmadan virüs biter belkiŞuan bende riske atmak istemedim hm'm ya aylardır yıllardır uğraşıyoruz bir 3 ay daha bekleyemem dedim. Hakkımızda hayırlısı inşallah olmayız. Herkes aşılanırsa bize gelmez heralde zaten bizim olmamıza gerek yokturbir ülke başkanı öyle bişey demişti yalnış hatırlamıyorsam
doğru canımİnternetten de araştırdım canım hamile olduktan da 3. Aydan sonra aşı olunabilir diyor internettede
Ya bence herkesin kafası karışık doktorlar da tam olarak bilmiyorki ilk defa yapılan bir aşı
Her doktor başka diyor canım ya valla anlamadım ama antikorlusundur zaten sen o yüzden düşünmene gerek yokevett bakalımm ben gidince doktor nedicekk ama intagramına baktığımda birileri hamileyken aşı olmuş doktor demiş aşı olun hamileykende zararı yok bebeğe dedii
evett 3 ay sonra oldular hattaaa yeni doktorlar bence bazıları bilmiyor bakalım benim doktor bana nedicek ama instagramında kendisi dedi hamileyken aşı olmak bebeğe zarar değill dedi
inşallah biter yaa artık temmuz agustos için baya umutlu konuşuyorlar amaBize aşı olmadan virüs biter belkihayaller hayatlar bakalım ne olcak
İnsan tereddüt ediyor bence kesin veriler yok herkes olacakları bekliyor. Bizde bı bakalım neler olcak bitcek
ama ben korona oldumm bana aşı gerek duymazlar bence ekşme denk gelyor oda zaten inşallahh korona bitmiş olurda gerek kalmazzzCookiie
vallahaa antikorluyuzz hayırlısıııHer doktor başka diyor canım ya valla anlamadım ama antikorlusundur zaten sen o yüzden düşünmene gerek yok
vallahaa antikorluyuzz hayırlısııımimoooşşşşşşşşş ben şoktayımmm 3 günlük detox içtim 1.5 kilo verdim ayyy şaka gibi geliyoo bana şoktayııımmmmmmmmmm hayddiiiii benimm içinn sallanınnnnnnn büyük ödülll @Minnosssprensess
Ooo süper kız neydi o detoxvallahaa antikorluyuzz hayırlısııımimoooşşşşşşşşş ben şoktayımmm 3 günlük detox içtim 1.5 kilo verdim ayyy şaka gibi geliyoo bana şoktayııımmmmmmmmmm hayddiiiii benimm içinn sallanınnnnnnn büyük ödülll @Minnosssprensess
70 küsur yaş bir dedeye neden aşı olmak istemiyorsun diye sorduklarında kısır yapıyormuş demiş aklıma o geldiİnternetten de araştırdım canım hamile olduktan da 3. Aydan sonra aşı olunabilir diyor internettede
aferim sana yaaaa tebrik ederimvallahaa antikorluyuzz hayırlısııımimoooşşşşşşşşş ben şoktayımmm 3 günlük detox içtim 1.5 kilo verdim ayyy şaka gibi geliyoo bana şoktayııımmmmmmmmmm hayddiiiii benimm içinn sallanınnnnnnn büyük ödülll @Minnosssprensess
ne gülmüştüm ona o yaştan sonra çocuk mu yapacak acaba70 küsur yaş bir dedeye neden aşı olmak istemiyorsun diye sorduklarında kısır yapıyormuş demiş aklıma o geldi
ilk gün yeşil elma salata limon nane madensuyuOoo süper kız neydi o detox
O detoksun tarifini çok merak ediyorum.vallahaa antikorluyuzz hayırlısııımimoooşşşşşşşşş ben şoktayımmm 3 günlük detox içtim 1.5 kilo verdim ayyy şaka gibi geliyoo bana şoktayııımmmmmmmmmm hayddiiiii benimm içinn sallanınnnnnnn büyük ödülll @Minnosssprensess
ilk gün yeşil elma salata limon nane madensuyuçok ekşi olmuştu zor içtim
iki ve üçüncü günde yeşil elma salata limon maydanoz
ablacımmmmO detoksun tarifini çok merak ediyorum.
Gözün aydın olsun canımçok sevindim.
tebrik ederim ben o kiloyu 1 haftada veryorumablacımmmm
ilk gün yeşil elma salata limon nane madensuyu çok ekşi olmuştu zor içtim oyüzden değiştirdim
iki ve üçüncü günde yeşil elma salata limon maydanoz içtim diyet yaptım bide çok sık değildi diyet yağlı şeyler yemedim az önce tartıldım şoka girdim
güldürdün benii deliiitebrik ederim ben o kiloyu 1 haftada veryorum