Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

70 küsur yaş bir dedeye neden aşı olmak istemiyorsun diye sorduklarında kısır yapıyormuş demiş aklıma o geldi :confused:
Ahhaha ay yaş 70 iş bitmemiş dedikleri bu olsa gerek :KK70:
ilk gün yeşil elma salata limon nane madensuyu :KK70: çok ekşi olmuştu zor içtim
iki ve üçüncü günde yeşil elma salata limon maydanoz :KK71:
Aklımda bulunsun bu benimde 😂😂😍

Bugün sanirim herkes yorgun cuma bide pek keyifsiz zaman sankii bende nescafe gold iciyim dedim bugun😊😊
20210618_143604.jpg

Bugün sanirim herkes yorgun cuma bide pek keyifsiz zaman sankii bende nescafe gold iciyim dedim bugun😊😊Eki Görüntüle 2873075
Afiyet olsun 😊 yalnızken kahve keyfi yapmaya bayılırım yanında tatlı atıştırmalıklarla , bu topiği her gördüğümde canım kahve çekiyo 🙂🙂

Afiyet olsun 😊 yalnızken kahve keyfi yapmaya bayılırım yanında tatlı atıştırmalıklarla , bu topiği her gördüğümde canım kahve çekiyo 🙂🙂
teşekkür ederimmm canıımm benimm senide bekliyorum kahveyee:KK200::rolleyes:

canımm inanırmısın ben hiç sevmezdim yalnız başıma içmeye evlendim eşim hiç sevmiyo zarzor içiriyodum yeniydim o zamanlar tabii şimdi bu konuyuda görünce hergün içesim geliyoo Minnosprenses Minnosprenses minnoşum sağolsun böyle bi konuyu iyiki açmış :KK36:

teşekkür ederimmm canıımm benimm senide bekliyorum kahveyee:KK200::rolleyes:

canımm inanırmısın ben hiç sevmezdim yalnız başıma içmeye evlendim eşim hiç sevmiyo zarzor içiriyodum yeniydim o zamanlar tabii şimdi bu konuyuda görünce hergün içesim geliyoo Minnosprenses Minnosprenses minnoşum sağolsun böyle bi konuyu iyiki açmış :KK36:
Teşekkür ederim canım benim geldim eve şimdi ama yorgunluktan ölmek üzereyim

X