- 8 Kasım 2019
- 20.572
- 35.808
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.621
Ahhaha ay yaş 70 iş bitmemiş dedikleri bu olsa gerek70 küsur yaş bir dedeye neden aşı olmak istemiyorsun diye sorduklarında kısır yapıyormuş demiş aklıma o geldi
Aklımda bulunsun bu benimdeilk gün yeşil elma salata limon nane madensuyuçok ekşi olmuştu zor içtim
iki ve üçüncü günde yeşil elma salata limon maydanoz
diyette yap yağlı şeyler yeme yeter zatenn ben çok sıkı diyet yapmadım zatenAhhaha ay yaş 70 iş bitmemiş dedikleri bu olsa gerek
Aklımda bulunsun bu benimde
diyetistenler öneriyor detox suyu ama yiemene dikkat et tek su olmazgüldürdün benii deliiigerçektende bende öyleydim biliyomusun detox suyu ilkkez bi denedim ama gerçektende işe yaradıı ama acaba devam etsem zarar olurmu diyorumm internetten bakıyorum bitürlüü bulamadım
hayırlı cumalar uyursa bekleriz sohbete canımHayırlı cumalar herkese
Bebemi uyutup ben de bi kahve keyfi yapma hayali kuruyorum onu sallarken
aynennn diyette yaptım canım düzenli belkide ondan bitek detox değil tabii amaa çok fazla kaçırmıyimm hamile olurum düşürürüm fln detoxu çok kaçırmamak lazımdiyetistenler öneriyor detox suyu ama yiemene dikkat et tek su olmaz
tamam minnoşummmmben yemek yiyip çıkıcam kızlar görüşürüz allaha emanet ollun
beni unuttun sandımmmkahveler hani kızlar napıyorsunuz
Afiyet olsunBugün sanirim herkes yorgun cuma bide pek keyifsiz zaman sankii bende nescafe gold iciyim dedim bugunEki Görüntüle 2873075
teşekkür ederimmm canıımm benimm senide bekliyorum kahveyeeAfiyet olsunyalnızken kahve keyfi yapmaya bayılırım yanında tatlı atıştırmalıklarla , bu topiği her gördüğümde canım kahve çekiyo
Teşekkür ederim canım benim geldim eve şimdi ama yorgunluktan ölmek üzereyimteşekkür ederimmm canıımm benimm senide bekliyorum kahveyee
canımm inanırmısın ben hiç sevmezdim yalnız başıma içmeye evlendim eşim hiç sevmiyo zarzor içiriyodum yeniydim o zamanlar tabii şimdi bu konuyuda görünce hergün içesim geliyooMinnosprenses minnoşum sağolsun böyle bi konuyu iyiki açmış
Afiyet olsun canım benim ben eve yeni geldim ama birazdan yapar içerimBugün sanirim herkes yorgun cuma bide pek keyifsiz zaman sankii bende nescafe gold iciyim dedim bugunEki Görüntüle 2873075
yaaaa minnoşummm eve gider gitmez bol bol dinlenn hazır bide haftasonu süperrrTeşekkür ederim canım benim geldim eve şimdi ama yorgunluktan ölmek üzereyim
Ben yoktum bu gün şimdi buradayım birazdan yapıcam kahvemikahveler hani kızlar napıyorsunuz
Evdeyim bitanem ama nasıl yoruldum yayaaaa minnoşummm eve gider gitmez bol bol dinlenn hazır bide haftasonu süperrr
sağoll kuzum benimm bekliyorummAfiyet olsun canım benim ben eve yeni geldim ama birazdan yapar içerimpert oldum
çok işlere koşturdun aşkımm ama evdesin süper süperrrEvdeyim bitanem ama nasıl yoruldum ya