- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.581
Ben dediginiz olaylari kacirdim galiba ne zamandi oevet canım o yüzden yoka tanıyorum ve seviyorum hepinizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben dediginiz olaylari kacirdim galiba ne zamandi oevet canım o yüzden yoka tanıyorum ve seviyorum hepinizi
3 ay kadar önceBen dediginiz olaylari kacirdim galiba ne zamandi o
Hahahah tamda kacirmisimm o zamanlar yoktum3 ay kadar önce
Gece ne kdr cenemiz dustu aklimla dedim bu kiz diyecek smdi bu cay6 da nerden cikti ne cok konusmusbir dahi kontrolde sor canım
Aşk olsun hiç demem konuşanı severim o hh ne güzel kafamız dağılıyorGece ne kdr cenemiz dustu aklimla dedim bu kiz diyecek smdi bu cay6 da nerden cikti ne cok konusmus
artık aktifsin kaçırmazsınHahahah tamda kacirmisimm o zamanlar yoktum
kızz hele fazla açıklıkta getiremiyorumm banlandımm bdv yüzünden biliyon orda çok kötü şeyler oluyoorr vallahii amaan amann hassas olanlar fazla takılmasın bazen bi yazasım geliyor sizi bulamıyorum burdaartık aktifsin kaçırmazsın
Yalnız kahve içmekCok iyi ettin abla ben 3 te iciyorum kahveyii hatta tek basima icemiyordum esimde hic sevmiyo bende burayi buldum hergun yapip paylasip iciyorum iyi geliyo
değişiyor sanırım herkeste etkisi canım. Bende bilmiyorum şuan aşı işini erteledim doktorum vurdurursan 3 ay düşünme bebek dedi. Çalışıyo olsam vurdurmayı düşünürdüm ama evdeyim diye şuanlık sıkıntı etmedim kendime gittiği yere kadar gitsinbenim annemde vuruldu da bitanem annem gece biraz kötü oldu üşüme tuttu kadını titriyordu donuyorum dedi üzerine kat kat eşya attı
Bende memnun oldum ablaa ay büyük oğlundan 2 yaş büyüğüm bende bende Özge. İstanbul da yaşıyorum maşallah gencsin genc annesin abla gecelerin hiçbir önemi yok olmasa da olurGünaydın mimariyecim tanıştığımıza memnun oldum. Ben Meryem . Edebiyat öğretmeniyim. Emekliliğime bir yıl kaldı. Bildiğiniz üzere Gaziantepliyim ama Bursa'da yaşıyorum iki oğlum var 24 ve 23 yaşlarında. Geceleri saymazsak ben de 26 yaşındayım. En güzel dualar senin olsun. isminden dolayı sanırım sen de mimarsin.
Kesinlikle saç dökülmesi kilo alma adet düzensizliği kabızlık. Hepsini yaşadım bende. Bütün vücudun dengesini bozuyor resmen. 2lerde en iyisi evet bende bayadır baktırmıyordum pazartesi bi kan vereyim bende baktırayım. Napalım iyi olalımda kullanırız ilacıYok canim hayatta birakmam ben ne diyorum birakacak miyim dye bile sormadim hic doktorlara cunku eski halimi ben biliyorum her ay regl olabilmek nasil bir nimet bunu anladim vucudum duzene girdi asla kendi kafama gore birakmam.
Rutin kontrollere gittgmde bu antikorlara bakmiyorlar benimde 1 kere mi ne baktilar sadece tsh ve serbest t4 bakiliyor hep tsh degerinden anloyorum bende sadece normal sinirlar 4 4 bucuk gisterse de oralarda oldugunda bile bana iyi gelmiyor dun 2 cikti mesela bu cjvarlarda cok daha iyiyim cok sukur.
BAK Jou ya dedim doktorlar öenermiyor diyedeğişiyor sanırım herkeste etkisi canım. Bende bilmiyorum şuan aşı işini erteledim doktorum vurdurursan 3 ay düşünme bebek dedi. Çalışıyo olsam vurdurmayı düşünürdüm ama evdeyim diye şuanlık sıkıntı etmedim kendime gittiği yere kadar gitsin
Bende memnun oldum ablaa ay büyük oğlundan 2 yaş büyüğüm bende bende Özge. İstanbul da yaşıyorum maşallah gencsin genc annesin abla gecelerin hiçbir önemi yok olmasa da olur
şöyle aslında değilim aslında olmak istiyordum inşaat teknikeri, restoratör üm. Mimarlığa tamamlayacaktım bende evlenince kaldı işten de ayrıldım şuan evdeyim planlarım kaldı öyle ilerde inşallah olur herkes öyle sanıyor bir kaç güne sürem dolduğunda değiştiricem ismimi onu da istediğim isimler birtürlü olmamıştı. Bunuda o an insTagramda gördümtüm denedim hemen oldu
Kesinlikle saç dökülmesi kilo alma adet düzensizliği kabızlık. Hepsini yaşadım bende. Bütün vücudun dengesini bozuyor resmen. 2lerde en iyisi evet bende bayadır baktırmıyordum pazartesi bi kan vereyim bende baktırayım. Napalım iyi olalımda kullanırız ilacı
Aynen sana smdiden cok gecmis olsunAşk olsun hiç demem konuşanı severim o hh ne güzel kafamız dağılıyor
sağ ol canım benimAynen sana smdiden cok gecmis olsun
Aynen oyle canim benim icin hic sknti degil yeterki iyi olayim ilacla olsun farketmez .değişiyor sanırım herkeste etkisi canım. Bende bilmiyorum şuan aşı işini erteledim doktorum vurdurursan 3 ay düşünme bebek dedi. Çalışıyo olsam vurdurmayı düşünürdüm ama evdeyim diye şuanlık sıkıntı etmedim kendime gittiği yere kadar gitsin
Bende memnun oldum ablaa ay büyük oğlundan 2 yaş büyüğüm bende bende Özge. İstanbul da yaşıyorum maşallah gencsin genc annesin abla gecelerin hiçbir önemi yok olmasa da olur
şöyle aslında değilim aslında olmak istiyordum inşaat teknikeri, restoratör üm. Mimarlığa tamamlayacaktım bende evlenince kaldı işten de ayrıldım şuan evdeyim planlarım kaldı öyle ilerde inşallah olur herkes öyle sanıyor bir kaç güne sürem dolduğunda değiştiricem ismimi onu da istediğim isimler birtürlü olmamıştı. Bunuda o an insTagramda gördümtüm denedim hemen oldu
Kesinlikle saç dökülmesi kilo alma adet düzensizliği kabızlık. Hepsini yaşadım bende. Bütün vücudun dengesini bozuyor resmen. 2lerde en iyisi evet bende bayadır baktırmıyordum pazartesi bi kan vereyim bende baktırayım. Napalım iyi olalımda kullanırız ilacı
okusun canım zaten korona oldukları için 6 ay hakı yokmuşEvet canım hatta sağlık ocağında ebe de dediki şuan tam olarak hamilelikte etkisini bilmiyoruz dedi. O yüzden vurdurma dedi Jou
Evet birde oda var sa tüp bebeğe başlayacak önümüzdeki ay bakalım o doktor ne dicek forumda birkaç tüp bebek yaptıran arkadaşın doktorlarıda aksine aşı ol öyle demişokusun canım zaten korona oldukları için 6 ay hakı yokmuş
ara ara içtik tabii abla ama içelim desem içmiyor maalesefff yeni evliyken kıramıyodu beni içiyoduYalnız kahve içmek
Eşine dibekle alıştırma çalışmaları deneyebilirsin. Karışımlı kahveler light oluyor. Çaktırmadan normale dön. Tatlım bir ömür gecirecegiz bu adamla kahve içmeden ömrün sonbaharı nasıl geçecek. Bunun çarelerini bulmalısın bence...
Eşimin de kahve kültürü yoktu zamanla alıştı. Afiyetler olsun şimdiden
aaaa bakk ama hamile olanlarda aşı olan var cano genede duydum çevremizde onlar nasıl olduEvet canım hatta sağlık ocağında ebe de dediki şuan tam olarak hamilelikte etkisini bilmiyoruz dedi. O yüzden vurdurma dedi Jou
hadi ya doktora göre değişiyor demekk iEvet birde oda var sa tüp bebeğe başlayacak önümüzdeki ay bakalım o doktor ne dicek forumda birkaç tüp bebek yaptıran arkadaşın doktorlarıda aksine aşı ol öyle demiş
İnternetten de araştırdım canım hamile olduktan da 3. Aydan sonra aşı olunabilir diyor internettedeaaaa bakk ama hamile olanlarda aşı olan var cano genede duydum çevremizde onlar nasıl oldu
Ya bence herkesin kafası karışık doktorlar da tam olarak bilmiyorki ilk defa yapılan bir aşıhadi ya doktora göre değişiyor demekk i