- 18 Kasım 2020
- 20.481
- 49.368
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.561
KAHVALTI YAPTINIZ MITamamm melikemmm
Kız bana bile ettiniz deluleryaaa yerim seni aslında ilk topiğe geldiğinde tedirgin oldum başımıza baya şey geldi de kk da
Hahah yok kizz yapmadim ben hic istahimda yok yatakta bi oyana bi buyanaKAHVALTI YAPTINIZ MI
Çok güzel bir mesleğin var. Kolunda altın bilezik şimdilik dursun. Bütün memleket aşilansin inşallah güzel bir iş bulursun canım. Bu arada bebeğin de iyice büyür. En önemlisi sağlık. İkinci çocuğa hamile kalırsan planların biraz otelenebilir çok dikkatli olmalısın.Elhan abla bende cocuk gelisimde okudum anaokulunda staj gordum ama calişamadim evlendim uzaga gittim biraz sehir disina burdada is bulamadim oylede kaldi simdi nisanda korona olmustum korkudan adim atamiyorum işlerede allah nasip ederse bebisle cocugum buyuyunce krese vercem ordan beraber bende kres te cslisirim cocugum beraber eve gider geliriz dedim
ahahah ama ne yapalı aşko başımıza neler geldi topiğimizde falan bilmezsin korkuyoruz biri gelince falanKız bana bile ettiniz deluler
Daha bebisim olmadi ablaa allah ne zaman nasip ederseeÇok güzel bir mesleğin var. Kolunda altın bilezik şimdilik dursun. Bütün memleket aşilansin inşallah güzel bir iş bulursun canım. Bu arada bebeğin de iyice büyür. En önemlisi sağlık. İkinci çocuğa hamile kalırsan planların biraz otelenebilir çok dikkatli olmalısın.
aaa kahvaltı çok önemli mutlaka yapın kahvaltıHahah yok kizz yapmadim ben hic istahimda yok yatakta bi oyana bi buyana
Aynen bende sabah döndüm bahçeden geldim kendimi attım battaniye altına çıkasım yok bir sürü iş var amannnnHahah yok kizz yapmadim ben hic istahimda yok yatakta bi oyana bi buyana
Tamam minnosum birazda hazirliycamaaa kahvaltı çok önemli mutlaka yapın kahvaltı
tamam canımTamam minnosum birazda hazirliycam
Biliyorum onu baya olay olmuştuahahah ama ne yapalı aşko başımıza neler geldi topiğimizde falan bilmezsin korkuyoruz biri gelince falan
Daha bebisim olmadi ablaa allah ne zaman nasip ederseeilkini ikinciyide insaallahhh tesekkurr ederimmm bilgilerin icin
Ahanda benn bende cektim battaniyeyi yatakta sizle konusuyorum uzanmisAynen bende sabah döndüm bahçeden geldim kendimi attım battaniye altına çıkasım yok bir sürü iş var amannnn
Bilin bakalım ne yapicam minnoş daha iyi tahmin eder
Gel beraber yapalım bahçedeTamam minnosum birazda hazirliycam
Yaaa bahceli evim olsun cok istiyorum buralarda var 3 5 tane adamlar ywni yapmis 1trilyon nerddyse yaa ben o parayla neler alirimm 4 tane ev alirim veririm kiraya birini alirim kendimeGel beraber yapalım bahçede
Ama kulağımı cekiyon zalim kadınYaaa bahceli evim olsun cok istiyorum buralarda var 3 5 tane adamlar ywni yapmis 1trilyon nerddyse yaa ben o parayla neler alirimm 4 tane ev alirim veririm kiraya birini alirim kendimehadii yapalim beraberr
Yok canim hayatta birakmam ben ne diyorum birakacak miyim dye bile sormadim hic doktorlara cunku eski halimi ben biliyorum her ay regl olabilmek nasil bir nimet bunu anladim vucudum duzene girdi asla kendi kafama gore birakmam.Doktoruna danışmadan bırakma bence canım. Benim yaşım küçüktü bıraktırmıştı doktorum ama başlatmasıda önlem amaçlıydı çok düşük bir düzeyde yüksekti. Birkaç sene sonra yine yükseldi ilacı bırakınca işte. Anne tarafımın hepsinde var benim hemen heemn. Benimde tahlillerim şu şekildeydi bunu özel bir hastanede doktorum yaptırmıştı. Sonrasında kontrol için devlettrn bir doktora gittim haşimato tiroidim var dedim sadece tsh baktı bu antikorlara hiç bakmadı. Bakması gerekirmiydi bilmiyorrumEki Görüntüle 2872788
Yaaaaaa hahahaha paremmm kulakmi cekiyo bu kizzz ben zannediyorumm elini tutuyo cekiyo getiriyoo bu gozler daha neler gorecek allah bilirrrAma kulağımı cekiyon zalim kadın
Hem kahvaltıya çağırıyorum hem şiddet görüyorum
evet canım o yüzden yoka tanıyorum ve seviyorum hepiniziBiliyorum onu baya olay olmuştu
bir dahi kontrolde sor canımYok canim hayatta birakmam ben ne diyorum birakacak miyim dye bile sormadim hic doktorlara cunku eski halimi ben biliyorum her ay regl olabilmek nasil bir nimet bunu anladim vucudum duzene girdi asla kendi kafama gore birakmam.
Rutin kontrollere gittgmde bu antikorlara bakmiyorlar benimde 1 kere mi ne baktilar sadece tsh ve serbest t4 bakiliyor hep tsh degerinden anloyorum bende sadece normal sinirlar 4 4 bucuk gisterse de oralarda oldugunda bile bana iyi gelmiyor dun 2 cikti mesela bu cjvarlarda cok daha iyiyim cok sukur.