Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Çok güzel bir mesleğin var. Kolunda altın bilezik şimdilik dursun. Bütün memleket aşilansin inşallah güzel bir iş bulursun canım. Bu arada bebeğin de iyice büyür. En önemlisi sağlık. İkinci çocuğa hamile kalırsan planların biraz otelenebilir çok dikkatli olmalısın.

Daha bebisim olmadi ablaa allah ne zaman nasip edersee ilkini ikinciyide insaallahhh tesekkurr ederimmm bilgilerin icin

Yaaa bahceli evim olsun cok istiyorum buralarda var 3 5 tane adamlar ywni yapmis 1trilyon nerddyse yaa ben o parayla neler alirimm 4 tane ev alirim veririm kiraya birini alirim kendime hadii yapalim beraberr
Ama kulağımı cekiyon zalim kadın
Hem kahvaltıya çağırıyorum hem şiddet görüyorum

Reactions: Jou
Yok canim hayatta birakmam ben ne diyorum birakacak miyim dye bile sormadim hic doktorlara cunku eski halimi ben biliyorum her ay regl olabilmek nasil bir nimet bunu anladim vucudum duzene girdi asla kendi kafama gore birakmam.

Rutin kontrollere gittgmde bu antikorlara bakmiyorlar benimde 1 kere mi ne baktilar sadece tsh ve serbest t4 bakiliyor hep tsh degerinden anloyorum bende sadece normal sinirlar 4 4 bucuk gisterse de oralarda oldugunda bile bana iyi gelmiyor dun 2 cikti mesela bu cjvarlarda cok daha iyiyim cok sukur.

bir dahi kontrolde sor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…