- 16 Mart 2008
- 45.534
- 221.607
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.341
İşte aynı hisleri yaşadım sözcükler doğru yerdesin diyor ruh da tasdik ediyor mimariyecim.İnşallau canım hayırlısıyla
Hoşgeldinn herkes abla demiş bende abla demeliyim o haldene güzel bir mesajla geldin benimde yüreğimi sıcacık yaptın şuan
Benimde tiroidim var. Çok seneler önce çok düşük doz kullanmıştım sonra doktor bıraktırmıştı bana. Senelerce içmedim. 1.5 2 senedir geri başladım ilaca hatta 25liğin yarısıyla başladım şuan 50lik içiyorum. Bir gittiğim doktor detaylı tahlile baktı tsh ım normalmiş aslında antikorlarım yüksekmiş. Haşimato tiroidisin dedi
Senin hicbirseyin yokki ablacim ah tatli ablam ben denin yerinde olsam diyetin d sini anmamCanım benim.minnak bir göbeğin olduğundan şikayetçiydin o da hallolmustur inşallah. çayım koşuşturmalar bana yaramıyor düzenim bozuluyor o yüzden ibre bayağı oynadı canım. 60' a inmem lazım. Sağlık sorunlarin da inşallah çözülür.
Yok abla henüz değil bir türlü gidem3dim nişanlım izin alamıyor hafta sonu bilr çalışıyor şuanSen de bizim canimizsin.dersler bitti. Mezuniyet hazırlıkları ile uğraşıyorum bu aralar. Mekan bulduk. Anlaşmamızi yaptık. Haftaya büyük bir yük kalkmış olacak üzerimden. Sonrası kolay okula git çay iç kahve iç, formalite birkaç toplantı sonra dükkanı kapaticiz inşallah.
Sağlık da iyi...sonra sıkı bir diyet programı yapicam kendime planlarım böyle...
Senin eşyalar seçildi mi?
Olsun canım çalışsın para kazansın nişanlin nasıl olsa alınacak. Sağlık olsun ikiniz de hastalanmayin hallolur bir şekilde...Yok abla henüz değil bir türlü gidem3dim nişanlım izin alamıyor hafta sonu bilr çalışıyor şuan
Aaa çok iyi abla artık daha rahat olursun
Çok şükür canım geçmiş olsun takrarYok minnosum aşı olmicaz zaten e nabizda gosteriyo korona oldugumuz icin asiya gerek yok diye ben 20 nisanda olduk esimle korona o herhafta isyerinde test ediyolar test oldu zaten belliydi ates fln vardii ama ölçüyoduk gene ayni 36 dereceydii oyuzden suphelenmemistik test pozitif cikinca eyvah dedik evin icinde karistik hepten o bir odada ben bi odada ama maglum banada gecti tabii bacagim agridi cok hafif sirtim bi 10 dk agridi gecrii cok sukur 3gun sonra eve geldiler test etmeye oldum aksam belli oldu pozitif sonra 4 gun sonra grip oldum ama nasil yogun cok bi gripti agzimi kapatip nefes alamiyodum o derece griple atlattim eşim cok agir gecirdi geceleri agridan agladii hep vitamin aldikk bol sebzeli yemekler yedik doktor bana onceden folik asit ve d3 vitamin vermisti tam da o sira denk geldi zaten onlarla ictim esimede vitamin aldik fln hep duzenlik yemek yedikk oyle oyle 10 gun sonra test yaptirdik cok sukur negatifle atlattikama cok zorr iyilestikmi evi alti ustu beraber temizledik o kaldigi odayi temizledi ben kaldigim odami temizledim heryeri dezenfektan ettik oyle oyle bitti ama cok zorr du koronayken ilkgun cok korktum ama sonra alistim atlattik
Evet abla çok şükür çalışıyoruz diyorum eşya alacak para lazım çalışsın dün konuştuk son bir ay alalım dedi ama bilmiyorum çok geç kalırız dedimOlsun canım çalışsın para kazansın nişanlin nasıl olsa alınacak. Sağlık olsun ikiniz de hastalanmayin hallolur bir şekilde...
Evet canım evet ben saçımı kaybettim tiroidi düzelttim saç tedavisine başladım yaklaşık 1 yıldır iğne vurdurıypeum kafamdan ilaçlarım vay çok şükür çıktı saçlarım ufak ufak şuanBende pko da var o yuzden hep kadin doguma gittim kucuktum ozamanlar bu kadar arastirmamisimda demekki simdi olsa cogu seyden az cok bilgi sahibiyiz . Keske sorsaydim ama smdi kafama takildi omurboyu kullanacakmiyim diye birdaha ne zaman gidersem soracagim insallah ... ayrica metabolizmayi cok etkiliyor degil mi sac dokulmesinden sinire herseyi etkileyen bir hormon zaten sana gecmis olsun ama ilactan kurtulmussun
Bende oyle uyku yapmiyor canim bendeki en belirgin 2 ozellik adet suremin cok uzun olmasi 40 50 gunde bir olmasi ve asiri sinirlilikti . Suan bu sikayetlermden kurtulmus sayilabilirim cok sukur ama hala sac dokulmesi ne bileyim bazi seyler yasiyorum . Zaten internetten bakmissindir 1 sayfa dolusu belirtisi var bu tiroit vucudun denge sistemi resmen az calissa baska cok calissa baska skntilara sebebiyet veriyor . Ilac kullaniyormu annen
Her zaman burada olun mutlu olurumEvet doğru da yine de sorayım dedim
Gecmis olsun minnosumEvet canım evet ben saçımı kaybettim tiroidi düzelttim saç tedavisine başladım yaklaşık 1 yıldır iğne vurdurıypeum kafamdan ilaçlarım vay çok şükür çıktı saçlarım ufak ufak şuan
Ya bi baska doktora daha gorundunmu canim belki hala ilac kullanman gerekiyordur . Uzuldum hepmu dokuldu tek sebebi tiroitmi sasirdimda bi yandan asir sac dokulmesi yapiyor evet ama bu kadar cok muEvet canım evet ben saçımı kaybettim tiroidi düzelttim saç tedavisine başladım yaklaşık 1 yıldır iğne vurdurıypeum kafamdan ilaçlarım vay çok şükür çıktı saçlarım ufak ufak şuan
Evett aynennn annemdede var oyle adet duzensizleri olmaya basladim zayiflamak istiyomussunn göbek konusundadaBende oyle uyku yapmiyor canim bendeki en belirgin 2 ozellik adet suremin cok uzun olmasi 40 50 gunde bir olmasi ve asiri sinirlilikti . Suan bu sikayetlermden kurtulmus sayilabilirim cok sukur ama hala sac dokulmesi ne bileyim bazi seyler yasiyorum . Zaten internetten bakmissindir 1 sayfa dolusu belirtisi var bu tiroit vucudun denge sistemi resmen az calissa baska cok calissa baska skntilara sebebiyet veriyor . Ilac kullaniyormu annen
Sağ ol canım yarında hem aşı olacağım hemde kafamdan vurulucam iğneGecmis olsun minnosum
Canimm benimm bilmiyodum vallahi nerden bilecegim gerçii insaallahh duzene girecekSağ ol canım yarında hem aşı olacağım hemde kafamdan vurulucam iğne
Canım ilk tedavi olduğumda az az dökülüyordu sonra ilaçları kullanırken baya döküldü ben çok doktora gittim enaz5 tane doktora gittim zaten hem genetik kellik bizde hemde triodden dedi d vitamini eksikliği vardı başka birşey yok doktorumdan çok memnunum herkesi ona gönderdim cildiyecmeYa bi baska doktora daha gorundunmu canim belki hala ilac kullanman gerekiyordur . Uzuldum hepmu dokuldu tek sebebi tiroitmi sasirdimda bi yandan asir sac dokulmesi yapiyor evet ama bu kadar cok mu
Girdi canım çok şükür gören diyor kafan saç dolmuş resmen keldim şuan çok iyi maşallahCanimm benimm bilmiyodum vallahi nerden bilecegim gerçii insaallahh duzene girecek
Süper süperr sevindim o zaman yaaa canim benimm o güzell saclarınla gelinliginle ne güzel olacaksınnGirdi canım çok şükür gören diyor kafan saç dolmuş resmen keldim şuan çok iyi maşallahama baya masraflı işte 400 TL ilaçlarım ayda sgk karşılamıyor karşıladıklarını hariç tabi onun dışında hormon ilaçları kullanıyorum saçım için vitaminler falan işte