- 5 Kasım 2020
- 157
- 141
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.381
Teşekkür ederim kuzum hosbuldumAaaa sehpasida varmiydi oyle ben hic gormedim olsun güle güle kullanın insaallahh❤❤ tekrar hosgeldin
Nasilsin hersey yolunda insallahhTeşekkür ederim kuzum hosbuldum
Aynen dikkat etmek bile insana iyi geliyor ben suan baya mutluyum zaten kilo vermekten cok bu tarz yemeyi hayat bicimi haline getirmek onemli yoksa diyet yapip birakinca geri aliyorlar hep .3 5de veririz yeter o bize insallah dikkate yuruyus ve bol suya ozen gostermeye devam .Tabikii haklisin vallaa sahsen ben hic veremiyorum ama dikkat ediyorum artikk yapcak bise yok
Kesinliklee aslinda cok zor iciyorum saf suyu şu 3 gundur detox suyu yaptimm acaba ise yaradimi bilmiyorum henüs tartilmadim bileAynen dikkat etmek bile insana iyi geliyor ben suan baya mutluyum zaten kilo vermekten cok bu tarz yemeyi hayat bicimi haline getirmek onemli yoksa diyet yapip birakinca geri aliyorlar hep .3 5de veririz yeter o bize insallah dikkate yuruyus ve bol suya ozen gostermeye devam .
Kızzz kime dedin beni etiketle yoksa göremeyiz öyle yada cevapla ya tıklaHamd olsun şükürler olsun her halimizemutluluklarca sevinçlerce huzurlarca geçsin tüm zamanlarımız sen nasılsın
Iste bu kotu belkide sen hayatina bol suyu alirsan o bile seni 1 2 kilo oynatacak . Su icememek kotu bisey canim insallah alisirsin . Detoks sulari da kisa vadeli seyler jste ama genede bi tartildgnda yaz bakalim oynamismi kilon. Kac kg fazlan varkiKesinliklee aslinda cok zor iciyorum saf suyu şu 3 gundur detox suyu yaptimm acaba ise yaradimi bilmiyorum henüs tartilmadim biledetox suyu yapinca baya 1 litfe ictim 1 litreyide saf suyu zarzor nerdeyse agzima kadar doldu kusacagidim az daha ooyy başıma gelen ya
Kızzz kime dedin beni etiketle yoksa göremeyiz öyle yada cevapla ya tıklaiyiyimm ben cok sukurr
Sana dedim de yapamadim bir anKızzz kime dedin beni etiketle yoksa göremeyiz öyle yada cevapla ya tıklaiyiyimm ben cok sukurr
Ya söylemesemmIste bu kotu belkide sen hayatina bol suyu alirsan o bile seni 1 2 kilo oynatacak . Su icememek kotu bisey canim insallah alisirsin . Detoks sulari da kisa vadeli seyler jste ama genede bi tartildgnda yaz bakalim oynamismi kilon. Kac kg fazlan varki
Hehh simdi oldu alisicaksin bende oyle sasiriyodum burda hepSana dedim de yapamadim bir an
Telefonda oyle oluyo maalesef biandada takiliyo deli ediyo benii allah dahada yaslanmaniza nasip etsinEvet 1.5yili gectikya cok fazla reklam var sayfa gozumde karışıyor
Amin isteyen herkese doğru kisiyle nasip etsinTelefonda oyle oluyo maalesef biandada takiliyo deli ediyo benii allah dahada yaşlanmaniza nasip etsinberaberce
AmiinAmin isteyen herkese doğru kisiyle nasip etsin
Mcz09 kuşumm napiyosun
Seni yakaladımm benn gıııı ohh miss uzann bende uzanıyorum canimm aynımesajlara yetişmeye çalışıyorum yakalandım yatıyorum öyle,kulağımda kulaklık.
Sen ne yapıyorsun