Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Tabikii haklisin vallaa sahsen ben hic veremiyorum ama dikkat ediyorum artikk yapcak bise yok
Aynen dikkat etmek bile insana iyi geliyor ben suan baya mutluyum zaten kilo vermekten cok bu tarz yemeyi hayat bicimi haline getirmek onemli yoksa diyet yapip birakinca geri aliyorlar hep .3 5de veririz yeter o bize insallah dikkate yuruyus ve bol suya ozen gostermeye devam .

Reactions: Jou
Kesinliklee aslinda cok zor iciyorum saf suyu şu 3 gundur detox suyu yaptimm acaba ise yaradimi bilmiyorum henüs tartilmadim bile detox suyu yapinca baya 1 litfe ictim 1 litreyide saf suyu zarzor nerdeyse agzima kadar doldu kusacagidim az daha ooyy başıma gelen ya

Iste bu kotu belkide sen hayatina bol suyu alirsan o bile seni 1 2 kilo oynatacak . Su icememek kotu bisey canim insallah alisirsin . Detoks sulari da kisa vadeli seyler jste ama genede bi tartildgnda yaz bakalim oynamismi kilon. Kac kg fazlan varki

Reactions: Jou
Iste bu kotu belkide sen hayatina bol suyu alirsan o bile seni 1 2 kilo oynatacak . Su icememek kotu bisey canim insallah alisirsin . Detoks sulari da kisa vadeli seyler jste ama genede bi tartildgnda yaz bakalim oynamismi kilon. Kac kg fazlan varki
Ya söylemesemm şu çocugum olmuyo diye kendimi cok yemeklere vermistim amaa cok kilolu degilim popom vebasenden yana kiloluyum ama 75 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…