- 18 Kasım 2020
- 20.481
- 49.368
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.321
Evet canım TüP bebek yapacaklar 3 ay vurulmayacak diye okudum benAaa oylemii bakk gördünmü iyikide vurulma yok bizde ozaman bize gecmiyo artik 6ayi doldurmamiz gerek neysekii atlattik onu
Yani merak ettigim acaba ilaci biraksam eskisi gibi az mi calisir? Hicbir doktor bana birak demedi 5 6 yildir kullaniyorum zaman zaman doz degisimi olmustu ama bayadir ayni dozda kullaniyorum.Evet canım doktorum gerek yok dedi yılda bir kez kontrol ettir dedi ama benim sol troidim yok canım doğuştan diğeri de çalışmıyordu
Iyi bari minnoş atlattik en azindan nebilim oyle olsa eşimde duyardı derlerdi illaki belkiEvet canım TüP bebek yapacaklar 3 ay vurulmayacak diye okudum ben
Sorsaydın ya canım devamlı mı kulkanıcam diye değerlerin normale ilk bıraktığımda doktorum 3 ay sonra gel dedi 3 ay sonra gittim 6 ay sonra geldi en son gittim 1 yıl sonra gel dediYani merak ettigim acaba ilaci biraksam eskisi gibi az mi calisir? Hicbir doktor bana birak demedi 5 6 yildir kullaniyorum zaman zaman doz degisimi olmustu ama bayadir ayni dozda kullaniyorum.
Siz başlarsanız sorun doktora canım .nasıl attlattınız pekiIyi bari minnoş atlattik en azindan nebilim oyle olsa eşimde duyardı derlerdi illaki belki
Hoş buldum joucum.Çok teşekürr ederiizzz ablasen bile şuan şu yazışından bile içime sıcaklık geldiin hoşgeldiin
Yaaa canımsın ablacım ne yapıyorsun nasılsın dersler nasılHoş buldum joucum.pozitif enerji sayesinde bence... kalplere sirayet ediyor sıcaklık ne güzel. Minnoşun sevdikleri benim için çok değerlidir. İyi ki gelmişim .
Acikcasi hic sormak aklima gelmedi cunku genellikle bu ilaci kullananlar omur boyu kullaniyor diye bilincaltima yerlesmis .Sorsaydın ya canım devamlı mı kulkanıcam diye değerlerin normale ilk bıraktığımda doktorum 3 ay sonra gel dedi 3 ay sonra gittim 6 ay sonra geldi en son gittim 1 yıl sonra gel dedi
Benimde aşırı kabızlık ve adet düzensizliğim vardı canım ama ben diyetisyene gittim metabolizmama baktıklarında gördülerAcikcasi hic sormak aklima gelmedi cunku genellikle bu ilaci kullananlar omur boyu kullaniyor diye bilincaltima yerlesmis .
Benim eskiden adetlerim 50 gunde 1 falan olurdu asiri skntisini yasadim ben hep kadin doguma gittim vs daha 17 18 yasindaydim . Biraz zaman aldi tiroitlerimin yavas calistgni ve ilac kullanmam gerektgnin anlasilmasi . Suan cok sukur duzenli hersey yolunda takibe gittigmde de hep ayni dozla yahut su dozla devam et kullanmaya diyorlar
Sen de bizim canimizsin.Yaaa canımsın ablacım ne yapıyorsun nasılsın dersler nasıl
Yok minnosum aşı olmicaz zaten e nabizda gosteriyo korona oldugumuz icin asiya gerek yok diye ben 20 nisanda olduk esimle korona o herhafta isyerinde test ediyolar test oldu zaten belliydi ates fln vardii ama ölçüyoduk gene ayni 36 dereceydii oyuzden suphelenmemistik test pozitif cikinca eyvah dedik evin icinde karistik hepten o bir odada ben bi odada ama maglum banada gecti tabii bacagim agridi cok hafif sirtim bi 10 dk agridi gecrii cok sukur 3gun sonra eve geldiler test etmeye oldum aksam belli oldu pozitif sonra 4 gun sonra grip oldum ama nasil yogun cok bi gripti agzimi kapatip nefes alamiyodum o derece griple atlattim eşim cok agir gecirdi geceleri agridan agladii hep vitamin aldikk bol sebzeli yemekler yedik doktor bana onceden folik asit ve d3 vitamin vermisti tam da o sira denk geldi zaten onlarla ictim esimede vitamin aldik fln hep duzenlik yemek yedikk oyle oyle 10 gun sonra test yaptirdik cok sukur negatifle atlattikSiz başlarsanız sorun doktora canım .nasıl attlattınız peki
Kesinlikle oyle minnoss oyledir harika bir insanHoş buldum joucum.pozitif enerji sayesinde bence... kalplere sirayet ediyor sıcaklık ne güzel. Minnoşun sevdikleri benim için çok değerlidir. İyi ki gelmişim .
Bende pko da var o yuzden hep kadin doguma gittim kucuktum ozamanlar bu kadar arastirmamisimda demekki simdi olsa cogu seyden az cok bilgi sahibiyiz . Keske sorsaydim ama smdi kafama takildi omurboyu kullanacakmiyim diye birdaha ne zaman gidersem soracagim insallah ... ayrica metabolizmayi cok etkiliyor degil mi sac dokulmesinden sinire herseyi etkileyen bir hormon zaten sana gecmis olsun ama ilactan kurtulmussunBenimde aşırı kabızlık ve adet düzensizliğim vardı canım ama ben diyetisyene gittim metabolizmama baktıklarında gördüler
Evet doğru da yine de sorayım dedimMinnos bayiliyo bize burda sihbet edelimm duymadinizmi oglen yemege gidiyorum diye dagilmayin hemen gelcem dedi yaaa seviyo kızz bizi yavvvCookiie
Seni öperimmm
Supersinnn gene bomba gibiii masallahSen de bizim canimizsin.dersler bitti. Mezuniyet hazırlıkları ile uğraşıyorum bu aralar. Mekan bulduk. Anlaşmamızi yaptık. Haftaya büyük bir yük kalkmış olacak üzerimden. Sonrası kolay okula git çay iç kahve iç, formalite birkaç toplantı sonra dükkanı kapaticiz inşallah.
Sağlık da iyi...sonra sıkı bir diyet programı yapicam kendime planlarım böyle...
Senin eşyalar seçildi mi?
İnşallau canım hayırlısıylaIstee arka arkaya bakalim onceCookiie yarin sonr ahaberi duycaz sonra benimde artik temmuza sende arkamizdan gel koş koş
Hoşgeldinn herkes abla demiş bende abla demeliyim o haldeSeve seve gelirim gelmem mi canım...aşk yaşıyorum kahvenin her haliyle. Muhabbetiniz de çok güzel. Okudum birkaç sayfanızı çok tatlı kızlar var sımsıcak.nerede iyi, güzel yürekli bir insan varsa peşinden giderim. Ortamında bulunmaktan keyif ve huzur bulurum.
Benimde tiroidim var. Çok seneler önce çok düşük doz kullanmıştım sonra doktor bıraktırmıştı bana. Senelerce içmedim. 1.5 2 senedir geri başladım ilaca hatta 25liğin yarısıyla başladım şuan 50lik içiyorum. Bir gittiğim doktor detaylı tahlile baktı tsh ım normalmiş aslında antikorlarım yüksekmiş. Haşimato tiroidisin dediYani merak ettigim acaba ilaci biraksam eskisi gibi az mi calisir? Hicbir doktor bana birak demedi 5 6 yildir kullaniyorum zaman zaman doz degisimi olmustu ama bayadir ayni dozda kullaniyorum.
Canım benim.Supersinnn gene bomba gibiii masallah
Bende kendimce bir diyetteyim en uzun dikkat etme surecimdeym cok mutluyum en onemlisi tatlidan bir catal alip tadip birakabiliyorum devamini getirmeden bunun benim icin ne buyuk bir ilerleme oldgnu sen bilirsin
Serbest t4 varya birde onun ne demek oldgnu bilmiyorum bende her ikiside suan normal aralikta zaten benim cok sukur . Ilacla bu durumda diye birakirsam bozulur eskiye donerjm diye korkumdan hjc bjrakmayi sormamjsim bjle yillardir doktorlara .İnşallau canım hayırlısıyla
Hoşgeldinn herkes abla demiş bende abla demeliyim o haldene güzel bir mesajla geldin benimde yüreğimi sıcacık yaptın şuan
Benimde tiroidim var. Çok seneler önce çok düşük doz kullanmıştım sonra doktor bıraktırmıştı bana. Senelerce içmedim. 1.5 2 senedir geri başladım ilaca hatta 25liğin yarısıyla başladım şuan 50lik içiyorum. Bir gittiğim doktor detaylı tahlile baktı tsh ım normalmiş aslında antikorlarım yüksekmiş. Haşimato tiroidisin dedi