Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Iyi sizde hemen istiyosunuz ne güzell işte kimisi hemen istemiyodu demekki çok seviyosunuz çocuk ama zaten korunmakta iyi degill artık
Bana diyor aşı olmayalım ya çocuk olmazsa dedim git vurul hayırlısı olsun bu gün o aşı oldu yarında ben olucam ama baya halsiz uyuyor şimdi bend eseverim çocuk oda çok seviyor benden çok çok fazla

Seve seve gelirim gelmem mi canım...aşk yaşıyorum kahvenin her haliyle. Muhabbetiniz de çok güzel. Okudum birkaç sayfanızı çok tatlı kızlar var sımsıcak. nerede iyi, güzel yürekli bir insan varsa peşinden giderim. Ortamında bulunmaktan keyif ve huzur bulurum.

Kızlar iyiler sağolsun lar sohbetlerinde iyi hem kahve hem soh et ediyoruz beraber

Bana diyor aşı olmayalım ya çocuk olmazsa dedim git vurul hayırlısı olsun bu gün o aşı oldu yarında ben olucam ama baya halsiz uyuyor şimdi bend eseverim çocuk oda çok seviyor benden çok çok fazla
Yaaaa canımm benimm hadi inşallahh evlenipte allah inşaallahh uzatmadan tez zamanda nasip etsiin bee kuzumm esimede cikmiş aşı isyerindekiler cogu hep olmus ama biz olamiyoruz 6ay gecmesi lazimmis aradan zaten ekimde artik belki korona biter gerek kalmaz

Çok teşekürr ederiizzz abla sen bile şuan şu yazışından bile içime sıcaklık geldiin hoşgeldiin

Ya siz tedavide olacaksınız ya vurulmayın doktorlar önermiyor canım

Sana da gecmis olsun canim
Sen tedavi oldun bitti mi ilaci biraktirdilar mi yani benim bugun degerim 2 idi mesela gayet iyi ama ilaci birak diyen olmadi hic
Evet canım doktorum gerek yok dedi yılda bir kez kontrol ettir dedi ama benim sol troidim yok canım doğuştan diğeri de çalışmıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…