- 18 Kasım 2020
- 20.481
- 49.368
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.361
Yaaa inşallah canım benim çok şükür bu haline Allah doktorumun elini taşa değdirm2sin sağlıklı uzun ömür versin şifa oldu bana başka doktora da gittim hiç faydası olmadı 1 sene onda tedavi oldımSüper süperr sevindim o zaman yaaa canim benimm o güzell saclarınla gelinliginle ne güzel olacaksınn
Vallahii cok sukur allah razi olsun doktoruna cok zor bu saç işi herkızın en sevdigi yeri ama cok sukurr duzene girdin yaa vallahi ustumden yük düştüYaaa inşallah canım benim çok şükür bu haline Allah doktorumun elini taşa değdirm2sin sağlıklı uzun ömür versin şifa oldu bana başka doktora da gittim hiç faydası olmadı 1 sene onda tedavi oldım
Evet canım bende dert ettim kalolucam diyeVallahii cok sukur allah razi olsun doktoruna cok zor bu saç işi herkızın en sevdigi yeri ama cok sukurr duzene girdin yaa vallahi ustumden yük düştü
Benimde sac tellerim cok ince cok dokülüyo mesela orta kismi mesela tarasan orta kısmı seyrek kapatiyorum mesela orayi benimde bakima almam lazimEvet canım bende dert ettim kalolucam diye
Bense diyorum minnosun saati geldi buralarda ne isi varKızlar ben uyucam sabah baya işim var göz diz aşı saç hastahane hastahane gezicem uyuyayım sabah erken kalkıp duş alırım Allaha emanet olun öpüyorum sizleri
Evet çok kayıp etmeden git canım ben keşke daha erken gitseydim benim nişanlımda saçımı yapamadılar o derece zorlandı kuaförBenimde sac tellerim cok ince cok dokülüyo mesela orta kismi mesela tarasan orta kısmı seyrek kapatiyorum mesela orayi benimde bakima almam lazim
Ama erken uyanıyorum yaBense diyorum minnosun saati geldi buralarda ne isi var
Evettt kil maskesi var sac icin onu denicemEvet çok kayıp etmeden git canım ben keşke daha erken gitseydim benim nişanlımda saçımı yapamadılar o derece zorlandı kuaför
Hadii iyi gecelerr dolanma fazla öptümmAma erken uyanıyorum ya
Evettt kil maskesi var sac icin onu denicem
Hadii iyi gecelerr dolanma fazla öptümm
Abla benim memleketli canım benim memleketlim olupta sıcka olmayan yok
Migrenben bebeğim de öyle minnoşum. havasından sanırım pek sıcagiz bu arada teşekkür ederim referansın için .
Beni ismin çekmişti memleketini de öğrenince mıknatısın sebebini anlamıştım dutum...evet ablacım havasından mı suyundan mı bilmiyorum ama sizi çok seviyorum
Ah sagol canim bende de var o tayttan maharet taytta degil ya 3 4 kg versem yetecek yillardir ayniyim verilmiyor ben veremiyorumEvett aynennn annemdede var oyle adet duzensizleri olmaya basladim zayiflamak istiyomussunn göbek konusundadabenim bi arkadasim hem diyet yapti hemde termal tayt giydi gobegin yukarisina kadar giyiyodu hergün terliyodu onunda hic biturlu gitmiyodu gobegii o taytla 3 haftada 6 kilo verdi karni dumduz oldu tavsiye ederimm
Anladim cnm Rabbim sifalar versin insallahCanım ilk tedavi olduğumda az az dökülüyordu sonra ilaçları kullanırken baya döküldü ben çok doktora gittim enaz5 tane doktora gittim zaten hem genetik kellik bizde hemde triodden dedi d vitamini eksikliği vardı başka birşey yok doktorumdan çok memnunum herkesi ona gönderdim cildiyecme
Tabikii haklisin vallaa sahsen ben hic veremiyorum ama dikkat ediyorum artikk yapcak bise yokAh sagol canim bende de var o tayttan maharet taytta degil ya 3 4 kg versem yetecek yillardir ayniyim verilmiyor ben veremiyorumdiyelim .
Cok zor cidden diyet topiklernde de goruyorum bizler icin 2 kat dha zor kilo vermek ama almamak suan idolum o sekilde 3 senedir ilerliyorum almadgma sukur napalim saglik olsun
Merhaba hosgeldinizzz
Masa dostluğu olsun o vakitMerhaba hosgeldinizzz
afiyet baall seker olsun insaallahh
buarada masanız aynısı bendede var
Aaaa sehpasida varmiydi oyle ben hic gormedim olsun güle güle kullanın insaallahh❤❤ tekrar hosgeldinMasa dostluğu olsun o vakitbu sehpa yanlız yemek masam da aynı