Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Süper süperr sevindim o zaman yaaa canim benimm o güzell saclarınla gelinliginle ne güzel olacaksınn 🥰🥰🥰😍😍😍🙏🙏
Yaaa inşallah canım benim çok şükür bu haline Allah doktorumun elini taşa değdirm2sin sağlıklı uzun ömür versin şifa oldu bana başka doktora da gittim hiç faydası olmadı 1 sene onda tedavi oldım

• Muhteşem
Reactions: Jou
Yaaa inşallah canım benim çok şükür bu haline Allah doktorumun elini taşa değdirm2sin sağlıklı uzun ömür versin şifa oldu bana başka doktora da gittim hiç faydası olmadı 1 sene onda tedavi oldım
Vallahii cok sukur allah razi olsun doktoruna cok zor bu saç işi herkızın en sevdigi yeri ama cok sukurr duzene girdin yaa vallahi ustumden yük düştü 🥰🥰

Evett aynennn annemdede var oyle adet duzensizleri olmaya basladim zayiflamak istiyomussunn göbek konusundada 😊 benim bi arkadasim hem diyet yapti hemde termal tayt giydi gobegin yukarisina kadar giyiyodu hergün terliyodu onunda hic biturlu gitmiyodu gobegii o taytla 3 haftada 6 kilo verdi karni dumduz oldu tavsiye ederimm😊😊
Ah sagol canim bende de var o tayttan maharet taytta degil ya 3 4 kg versem yetecek yillardir ayniyim verilmiyor ben veremiyorum 🤣 diyelim .
Cok zor cidden diyet topiklernde de goruyorum bizler icin 2 kat dha zor kilo vermek ama almamak suan idolum o sekilde 3 senedir ilerliyorum almadgma sukur napalim saglik olsun 😊

• Beğen
Reactions: Jou
Canım ilk tedavi olduğumda az az dökülüyordu sonra ilaçları kullanırken baya döküldü ben çok doktora gittim enaz5 tane doktora gittim zaten hem genetik kellik bizde hemde triodden dedi d vitamini eksikliği vardı başka birşey yok doktorumdan çok memnunum herkesi ona gönderdim cildiyecme
Anladim cnm Rabbim sifalar versin insallah

IMG-20210617-WA0004.jpeg

Ah sagol canim bende de var o tayttan maharet taytta degil ya 3 4 kg versem yetecek yillardir ayniyim verilmiyor ben veremiyorum 🤣 diyelim .
Cok zor cidden diyet topiklernde de goruyorum bizler icin 2 kat dha zor kilo vermek ama almamak suan idolum o sekilde 3 senedir ilerliyorum almadgma sukur napalim saglik olsun 😊
Tabikii haklisin vallaa sahsen ben hic veremiyorum ama dikkat ediyorum artikk yapcak bise yok😊😊

X