- 25 Ağustos 2019
- 60.464
- 110.795
- 30
-
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.281
Yumurtlama zamanlarınmı canım hadi inşallah gelir tüğ bebek bekletkenkatılıyoreeeeee
Gayfeci geldi haaanımmmKahve sever olarak bir kahve topiği açmak istedim hem sunumlarımızı atalım hemde sohbetimizi edelim
@Catlak-kurabiye @N u r @dut agaci @renksizgokkusagi @MevsimBahar @Niloyatospikk @ASSOSyal @zorunlunick @MssPARE @Kahve __Kokusu @Kabarmamis kek
Geçmiş olsun canım bende hipotroidiydim 1 yıl tedavi oldum sene de 1 kez baktırıyorum bendeYuksekti yani cok az calisiyordu 5 yili geckindir ilac kullanuyorum suan normal sevuyede ilaca devam ediyorum iste o yuzden arada bir tahlil yaptirip degerimi takipte olmam gerekiyor canim sagolasin
Hadi inşallah canım benimkatılıyoreeeeee
Evett yumurtlama haftam kuzummYumurtlama zamanlarınmı canım hadi inşallah gelir tüğ bebek bekletken
Amin amin aminHadi inşallah canım benim
Yok kız aaa hem sohbet edelim hem kahve içelim dedik ya amaç bu zatenKız biz minnoşun konusunu işgal ettik burayı sohbet yeri yaptık yaa hiç izin mizin almadanJou
Minnosprenses prensesim susalımmu biz valla alınmam he saygı duyarım
Sizler doğurduğunuzda ben sizi teyzem yapcamEvett yumurtlama haftam kuzumm
hadi hayırlısı bakalıımm
Amin amin amin
Kizz evett o bende aklima geldi bi ara kizz soyle vallaha bende alinmam haaKız biz minnoşun konusunu işgal ettik burayı sohbet yeri yaptık yaa hiç izin mizin almadanJou
Minnosprenses prensesim susalımmu biz valla alınmam he saygı duyarım
Oo super suoerSizler doğurduğunuzda ben sizi teyzem yapcam
Kizz evett o bende aklima geldi bi ara kizz soyle vallaha bende alinmam haa
Bebelerimizin kardeşi olcakSizler doğurduğunuzda ben sizi teyzem yapcam
Biz de hemen istiyoruz çünküOo super suoer
Hadi inşallah joumm duam seninleEvett yumurtlama haftam kuzumm
hadi hayırlısı bakalıımm
Amin amin amin
Tamam o haldeYok kız aaa hem sohbet edelim hem kahve içelim dedik ya amaç bu zaten
Minnos bayiliyo bize burda sihbet edelimm duymadinizmi oglen yemege gidiyorum diye dagilmayin hemen gelcem dedi yaaa seviyo kızz bizi yavvvYa yok sohbet ediyoruz iştw
Yaaaaaa o zaman yetiş yetiş beraber arka arkaya doğuralımm.Biz de hemen istiyoruz çünkü
Seviyorum tabi kızlar yaaaMinnos bayiliyo bize burda sihbet edelimm duymadinizmi oglen yemege gidiyorum diye dagilmayin hemen gelcem dedi yaaa seviyo kızz bizi yavvvCookiie