- 18 Kasım 2020
- 20.481
- 49.368
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.301
Yetişemem inşallah sizlerin olsun benimkide arkadan gelirYaaaaaa o zaman yetiş yetiş beraber arka arkaya doğuralımm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yetişemem inşallah sizlerin olsun benimkide arkadan gelirYaaaaaa o zaman yetiş yetiş beraber arka arkaya doğuralımm.
Canımm minnoşummSeviyorum tabi kızlar yaaa
Istee arka arkaya bakalim once Cookiie yarin sonr ahaberi duycaz sonra benimde artik temmuza sende arkamizdan gel koş koşYetişemem inşallah sizlerin olsun benimkide arkadan gelir
İyi ki varsınız canlarımCanımm minnoşumm
Kız ben ekimde evlenecem daha 2022 de müjde veririm artıkIstee arka arkaya bakalim once Cookiie yarin sonr ahaberi duycaz sonra benimde artik temmuza sende arkamizdan gel koş koş
Benimde duam seninle insaallahhhhHadi inşallah joumm duam seninle
Tamam o halde
Sende iyiki iyiki iyiki yollarımız burda keşistiiİyi ki varsınız canlarım
Bende temmuzda kalirsam hamile 2022 de nisanda dogurmus olurumKız ben ekimde evlenecem daha 2022 de müjde veririm artık
Yaaa hadi inşallahSende iyiki iyiki iyiki yollarımız burda keşistii
Bende temmuzda kalirsam hamile 2022 de nisanda dogurmus olurum
Iyi sizde hemen istiyosunuz ne güzell işte kimisi hemen istemiyodu demekki çok seviyosunuz çocuk ama zaten korunmakta iyi degill artıkYaaa hadi inşallah
Bana diyor aşı olmayalım ya çocuk olmazsa dedim git vurul hayırlısı olsun bu gün o aşı oldu yarında ben olucam ama baya halsiz uyuyor şimdi bend eseverim çocuk oda çok seviyor benden çok çok fazlaIyi sizde hemen istiyosunuz ne güzell işte kimisi hemen istemiyodu demekki çok seviyosunuz çocuk ama zaten korunmakta iyi degill artık
Seve seve gelirim gelmem mi canım...aşk yaşıyorum kahvenin her haliyle. Muhabbetiniz de çok güzel. Okudum birkaç sayfanızı çok tatlı kızlar var sımsıcak. nerede iyi, güzel yürekli bir insan varsa peşinden giderim. Ortamında bulunmaktan keyif ve huzur bulurum.Elhan sende gel abla
Kızlar iyiler sağolsun lar sohbetlerinde iyi hem kahve hem soh et ediyoruz beraberSeve seve gelirim gelmem mi canım...aşk yaşıyorum kahvenin her haliyle. Muhabbetiniz de çok güzel. Okudum birkaç sayfanızı çok tatlı kızlar var sımsıcak. nerede iyi, güzel yürekli bir insan varsa peşinden giderim. Ortamında bulunmaktan keyif ve huzur bulurum.
Yaaaa canımm benimm hadi inşallahh evlenipte allah inşaallahh uzatmadan tez zamanda nasip etsiin bee kuzumm esimede cikmiş aşı isyerindekiler cogu hep olmus ama biz olamiyoruz 6ay gecmesi lazimmis aradan zaten ekimde artik belki korona biter gerek kalmazBana diyor aşı olmayalım ya çocuk olmazsa dedim git vurul hayırlısı olsun bu gün o aşı oldu yarında ben olucam ama baya halsiz uyuyor şimdi bend eseverim çocuk oda çok seviyor benden çok çok fazla
Sana da gecmis olsun canimGeçmiş olsun canım bende hipotroidiydim 1 yıl tedavi oldum sene de 1 kez baktırıyorum bende
Çok teşekürr ederiizzz abla sen bile şuan şu yazışından bile içime sıcaklık geldiin hoşgeldiinSeve seve gelirim gelmem mi canım...aşk yaşıyorum kahvenin her haliyle. Muhabbetiniz de çok güzel. Okudum birkaç sayfanızı çok tatlı kızlar var sımsıcak. nerede iyi, güzel yürekli bir insan varsa peşinden giderim. Ortamında bulunmaktan keyif ve huzur bulurum.
Ya siz tedavide olacaksınız ya vurulmayın doktorlar önermiyor canımYaaaa canımm benimm hadi inşallahh evlenipte allah inşaallahh uzatmadan tez zamanda nasip etsiin bee kuzumm esimede cikmiş aşı isyerindekiler cogu hep olmus ama biz olamiyoruz 6ay gecmesi lazimmis aradan zaten ekimde artik belki korona biter gerek kalmaz
Abla benim memleketli canım benim memleketlim olupta sıcka olmayan yokÇok teşekürr ederiizzz abla sen bile şuan şu yazışından bile içime sıcaklık geldiin hoşgeldiin
Evet canım doktorum gerek yok dedi yılda bir kez kontrol ettir dedi ama benim sol troidim yok canım doğuştan diğeri de çalışmıyorduSana da gecmis olsun canim
Sen tedavi oldun bitti mi ilaci biraktirdilar mi yani benim bugun degerim 2 idi mesela gayet iyi ama ilaci birak diyen olmadi hic
Aaa oylemii bakk gördünmü iyikide vurulma yok bizde ozaman bize gecmiyo artik 6ayi doldurmamiz gerek neysekii atlattik onuYa siz tedavide olacaksınız ya vurulmayın doktorlar önermiyor canım
Aaa ohh ne güzellAbla benim memleketli canım benim memleketlim olupta sıcka olmayan yok