Benim Gibi Kahve Severleri Beklerim 🤗🤗🥰

Ahah güzel yürekli minnoşum yaa

Joum ben bugün test yaptım. İğne gününü saymazsam 12. Gün. Baya belirgin bir çizgi çıktı ama emin değilim iğne etkisidir diye
Aaaaaa sorcaktim biliyomusun kizz acaba igne etkisi olurmu bilmiyorumkii aslindaa i sallahh vardir bebis teyzoş olalımmm

Ahah güzel yürekli minnoşum yaa

Joum ben bugün test yaptım. İğne gününü saymazsam 12. Gün. Baya belirgin bir çizgi çıktı ama emin değilim iğne etkisidir diye
Aaaaaa sorcaktim biliyomusun kizz acaba igne etkisi olurmu bilmiyorumkii aslindaa i sallahh vardir bebis teyzoş olalımmm
Böyle sabah yapmıştım. Çok silik çıksaydı hiç kaale almazdım ama bunda şüphelendim Eki Görüntüle 2872472
Ohaaaa ya insaallahhhh

Eki Görüntüle 2872475 ben bu şekilde öğrenmiştim yarın kan ver bence.
Bende daha önceki aylarda 12. Gün negatif görmüştüm. İimdi bilmiyorum canım yarın tekrar idrar yaparım kanda verebilirim bakalım emin olmadan da kan vermek istemiyorum
İnşallau canım hepimiz teyzoş olalım senden de

Sagol canim ben tiroit hastasym genel tahlil iciin gittim geldim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…